DIVERSE  ·  PERIOADA COMUNISTĂ

VIDEO Marea greșeală făcută de Nicolae Ceaușescu în 1989: "A refuzat să creadă în realitatea transmisă de nemți"

Vineri, 02 Noiembrie 2018

Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, a vorbit în emisiunea GSP LIVE despre marea greșeală făcută de Nicolae Ceaușescu în decembrie 1989.

”Ceaușescu a refuzat să creadă în realitatea pe care i-au transmis-o nemții. I-au transmis să fie atent că va cădea. I-au spus asta în 14 decembrie 1989. 

Aș avea două dezamăgiri din acea perioadă. Una din 14 decembrie că cine trebuia n-a ascultat. Lui Ceaușescu i se cerea să facă o schimbare categorică și n-a vrut să facă niciuna. El a făcut o mare eroare în existența lui. Prima a fost că am rămas singura țară de pe glob fără datorii externe. Pe el n-a avut cine să-l mai apere din exterior pentru că nu mai avea nimeni de luat bani de la noi”, a declarat Anghelache la GSP LIVE.

Citește și: GSP LIVE VIDEO Anghelache recunoaște: ”Am fost recrutat de Serviciul de Informații Externe. Am fost patriot” » Ce secrete ascunde fostul șef dinamovistCodruț Marta e de negăsit din 2012. Anunțul făcut acum, după 8 ani

Libertatea

Comentarii (35)

Alexandru Stark  •  23 Iulie 2019, 19:27

patetic si mincinos. pffffffffffff

ray51  •  28 Martie 2019, 17:49
Postat de Maria Günther pe 27 Martie 2019, 08:48

Adică, era mai bine... și logic... ca toți *** să se fi mulțumit că pot respira pe gratis câțiva metri cubi de aer și că are cine-i exploata! ... Dar, cine îi ia la întrebări pe păpușarii care au stat în spatele acțiunii din '89? Este clar că toți știu adevărul, sau cel puțin măcar vreo doi-trei. Nu sânteti în NATO, în EU... și mai aveți și americanii ( de care germanii tocmai scăpaseră că numai ei știau ce făceau cu adevărat pe aici) la Deveselu... nume mai potrivit pentru ironia soartei mai că se mai putea ca să râdem cu... adică, aveți SCUT ca să vă apere de voi, adică să vă târe și prin Afganistan, de exemplu, ca să mai vorbiți de niște eroi căzuți "la datorie" că altfel, dacă vă împotriveați, bănuiesc că v-ar fi tras CINEVA ( cine oare...?) niște șuturi în *** că iar vă credeați de capul vostru... Ce? Este România stăpână pe soarta ei...? Dar, haideți să mai râdem ca la Deveselu că *** e ***... ***

Maria, in ce limba gandesti? Ca in limba in care scrii nu se intelege nimic. Ce cunosti sau presupui ca stii nu este limpede exprimat. Ambiguu in mod intentionat?

Vladimir Bogdan  •  27 Martie 2019, 17:17

Securistul ăsta ordinar, șeful clubului Victoria, a adus-o pe dinamo la sapă de lemn prin intermediul nepoților lui, frații Negoiță. ***!Ți-ajunge pensia nesimțită, nemeritată, exagerată... și tot ce-ați vândut / trucat / furat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
16:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 2

Petrolul - Farul Constanța

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Fotbal, Liga 1

Sepsi - Poli Iași

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:00 Baschet M;

CSM CSU Oradea - BC CSU Sbiiu

Digi 4
20:30 Fotbal, Liga 1

Dinamo - Academica Clinceni

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Fortuna Dusseldorf - Hertha Berlin

Digi 4
21:45 Fotbal, Ligue 1

Nimes - Marseille

Digi 3
22:00 Fotbal, La Liga

Real Sociedad - Valladolid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1