Comentarii (35)

ion.ionescu  •  03 Noiembrie 2018, 04:32

Cei care nu ştiu sau nu au înţeles nimic se cred şi cei mai deştepţi şi sunt cei mai agresivi la adresa celor câţiva care au mai înţeles câte ceva...Ca să îţi dai cu părerea despre Ceauşescu şi Loviluţie trebuie să fi trăit măcar 30 ani în acea perioadă (şcoală, facultate, serviciu) şi să ai informaţii corecte, direct de la sursă (din sistem, ce nu era public) sau din cărţi şi documentare. Cei care fac aici pe deştepţii nu întrunesc nici una din condiţii, se bazează doar pe o spoială de informaţii după ureche !! Ceauşescu a fost omorât pentru mai multe motive : 1-singurul care a plătit datoriile (exemplu nedorit) 2-demarase Banca Internaţională a României (cu fonduri şi din Iran, Kuwait, Libia, Iran, China, Irak, model preluat acum de BRICS), cu care să concureze FMI şi BM; în afară de China, toate ţările respective au fost lovite crunt apoi ! 3-Gorbaciov (evreu după tată, român după mamă şi agent CIA recrutat de Bush Sr) a fost cooptat în planul Casa Europeană, cu distrugerea comunismului; NC - singurul care se opunea...4-Moscova îl voia mort din 1968 (Planul Dnestr), să-şi pună o marionetă în loc iar vesticii bogăţiile României (aur, metale rare etc) şi să-i distrugă industria care le făcea concurenţă 5-toţi în voiau mort ca să nu vorbească, ştia prea multe ! 6-făcuse un plan pe 20 ani, cu 500 md dol. profit, bazat pe Roşia Montană (6.000 md. euro aur, argint şi mai ales metale rare - evaluare recentă) etc.

Lazlo Banias  •  18 Februarie 2019, 20:33
Postat de Conache Pavel pe 03 Noiembrie 2018, 05:35

Incredibil !!!!!!!, la 29 de ani de la Revolutie sunt nostalgici dupa un tiran ***, ne meritam, din plin, soarta. A fost ,este si va fi la moda " teoria conspiratiei" care prinde la romani, toti ne vor raul dar nimeni nu demonstreaza CONCRET, cu dovezi clare acest lucru. Se "baga in seama" fel si fel de nostalgici dupa "iepoca de aur".

REALMNETE CE SA SE SCHIMBE ,A MURIT UN CONDUCATOR NU SI IMBECILII NATIEI PRINTRE CARE SI TU..!

Lazlo Banias  •  18 Februarie 2019, 20:30
Postat de Toples Sertyu pe 17 Februarie 2019, 23:55

Bine ca a plecat! Mai putin cu doi prosti care au lasat un popor intreg flamand si corupt. Pe vremea lui era o coruptie pe fata care nu se spunea nimic de ea.Eram condusi de un marlan *** si de o *** *** care o facea pe marea "academiciana de renume mondial". Parintii mei au avut mari probleme din cauza comunismului.In invatamant unde a lucrat mama mea era o coruptie pe fata.Toate putorile care se aranjau aveau prioritate la directori si inspectori Scolari.

REALMNETE CE SA SE SCHIMBE ,A MURIT UN CONDUCATOR NU SI IMBECILII NATIEI PRINTRE CARE SI TU..!

Alin Muresan  •  02 Noiembrie 2018, 17:49

Pai cum e, domnule Anghelache: eraţi deștept sau nu aveaţi habar ce făcea Securitatea? Că cele două sunt antagonice. Și prost nu păreţi...

ion.ionescu  •  04 Noiembrie 2018, 09:19

Aţi ieşit ca păduchii să muşcaţi ! Pe ăştia ca voi, Serviciile secrete îi numesc "idioţi utili", înghit orice propagandă...De genul "tiranul", "a făcut datorii şi le-a plătit poporul" etc. Le-a făcut ca să aveţi voi unde sta acum iar părinţii voştri să aibă un serviciu şi pensie să întreţină pe unii ca voi...Nu e nici o nostalgie faţă de Ceauşescu, e o situaţie prezentată şi bazată pe informaţii înmiite faţă de voi, care nu citiţi nimic ! Când scrii "alimentările" în loc de alimentarele, m-am lămurit cu cine am de-a face...Bine că nu v-am scris mai multe, vă exploda unicul neuron !

robby73  •  02 Noiembrie 2018, 20:36
Postat de danirovl pe 02 Noiembrie 2018, 19:00

Offf...aveam 10 ani la revolutie,am prins vreo 3-4 ani de cozi in 89...da, am strans cureaua atunci( macar era pt un scop bine stabilit)...problema e ca am tot strans o inca 30 ani de atunci ,tot o strangem...si nimic! Zici ca suntem liberi acum ? Daca maine iti pun astia impozit si pe aerul carea il respiri,TREBUIE sa il platesti! Esti constrans nu? Asta numai libertate nu e! Comunismul si capitalismul nu sunt asa de diferite. Mai gandeste te

Atunci ai fost mic si naiv, acum ești mare și naiv.

ios_ge  •  02 Noiembrie 2018, 15:49
Postat de danirovl pe 02 Noiembrie 2018, 15:01

Telurile lui ceausescu in cea ce priveste romania erau super pozitive,marete chiar...numai mijloacele prin care vroia sa l e obtina nu par prea ortodoxe acum.Singura metoda de a ridica o tara saraca cum eram prin anii 50 la nivelul la care eram in anii 90,era Controlul absolut....nu puteai realiza proiectul industrilaizarii de exemplu daca conduceai tara numai 4 ani ,....era nevoie de continuitate la conducere. Dupa mine Ceausescu asta a fost un conducator bun,daca nu... cel mai bun.Cu siguranta vroia doar sa ridice tara la nivelul celor din vest...era clar mare patriot.Metodele prin care el a condus,le au folosit toate tarile.Bafta

Imi vine sa urlu cand citesc ce'ai scris copile. Nu'ti doresc sa fi trait acele zile cand pana si painea era rationalizata pe cartela. Nici in timpul razboiului n'a fost asa ceva.

Costica Costica  •  18 Februarie 2019, 10:30

la aproape de 30 ani de la revolutie am ajuns sa nu mai avem nimic nada au furat au facut legi sa se aresteze intre ei prostimea sta si se uita la niste descreieratii care o apara pe zeita sa nu zic ceva ca nu merita urla prostii si papagalii tac de ce poate le convine o tara adusa culmea de nemtii in halu asta hu

Conache Pavel  •  03 Noiembrie 2018, 05:35

Incredibil !!!!!!!, la 29 de ani de la Revolutie sunt nostalgici dupa un tiran ***, ne meritam, din plin, soarta. A fost ,este si va fi la moda " teoria conspiratiei" care prinde la romani, toti ne vor raul dar nimeni nu demonstreaza CONCRET, cu dovezi clare acest lucru. Se "baga in seama" fel si fel de nostalgici dupa "iepoca de aur".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ios_ge  •  02 Noiembrie 2018, 16:36
Postat de tepesvlad2004 pe 02 Noiembrie 2018, 16:08

Habar nu ai ce vorbesti. Ce fumezi?

Din pacate pentru mine si pentru cei care'au trai atunci, am habar despre ce vorbesc. Daca te'ai duce copile la 14 ani cu burtica goala la scoala, le'ai povesti si nepotilor. Si nu, nu fumez.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Comentează