GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

VIDEO Mita pentru antrenori a devenit obișnuință în România! Declarații îngrijorătoare la GSP Live: „Antrenorii cer bani părinților pentru a le folosi copiii! Li se cer 2-3.000 de euro!”

Caracatița corupției își extinde tentaculele și spre sectorul juvenil al fotbalului românesc
Caracatița corupției își extinde tentaculele și spre sectorul juvenil al fotbalului românesc

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 12:50

Luigino Pellegrini, fostul impresar al celebrului fotbalist italian Roberto Baggio, a vorbit azi, în direct la GSP Live, despre neregulile din sectorul juvenil al fotbalului românesc, probleme cu care e la curent având în vedere că locuiește în România de peste 20 de ani. 

 

„Am spus încă din 1996, e un circ în Liga 1. E dezastru și la copii și juniori, majoritatea cluburilor își bat joc de copiii noștri. Antrenorii cer bani părinților să joace, am multe exemple. Sunt mulți antrenori care fac asta. Li se cer părinților 2-3.000 de euro.

E greu pentru părinții care nu au forță economică, dar e și vina părinților că acceptă asta”, a declarat italianul, în dialogul pe care l-a avut cu moderatorul emisiunii Costin Ștucan. 

Italianul stabilit în România a oferit drept exemplu Academia construită de Gheorghe Hagi la Ovidiu, dorind să sublinieze că răbdarea e cheia ce aduce stabilitate într-un proiect juvenil. 

„Domnul Hagi a înțeles problemele din România. Trebuie să investești, să ai răbdare, să știi cum să crești copii. Nu poți deschide azi Academia, iar mâine să ai bani”, a declarat italianul, la GSP Live

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Juventus Torino își deschide academie de fotbal în România » Detalii importante: „Italienii pun la dispoziție numele, dar nu investesc nimic”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
valii_sv
valii_sv  •  09 Aprilie 2019, 21:44
Postat de ucigaltoaca pe 09 Aprilie 2019, 20:08

Te contrazici singur. Daca joaca aia care dau bani la antrenor, cei talentati unde mai joaca?

Degeaba ai talent daca nu ai doi prosti in spate sa te sustina financiar si sa treaca usor peste nereusitele tale scolare , inerente in momentul in care gandul tau zboara doar la minge !

valii_sv
valii_sv  •  09 Aprilie 2019, 21:42

Majoritatea antrenorilor de la grupele de copii primesc atentii din partea parintilor ! Si oricum copii ai caror parinti nu au stare materiala buna reusesc cu greu sa ridice capul din aceasta mocirla ! Cei care nu cred acest lucru o sa se convinga in momentul in care isi vor duce baietelul la fotbal !

ucigaltoaca
ucigaltoaca  •  09 Aprilie 2019, 20:08
Postat de Lucian Dimitriu pe 08 Aprilie 2019, 22:40

Dacă vrei să-ți faci prostul milionar, tu nu vrei să investești nimic ? Carte nu știe, talent nu are (altfel de ce să dai bani), de muncit nu muncește. Păi bine măi frate, așa ușor se câștigă banul ? Dar FRF de ce nu plătește mai bine antrenorii de la grupele mici ?

Te contrazici singur. Daca joaca aia care dau bani la antrenor, cei talentati unde mai joaca?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează