GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ROMÂN UCIS LA LONDRA

VIDEO Noi detalii din noaptea de GROAZĂ de la Londra în care Tudor Simionov a fost ucis! Românul nici nu trebuia să lucreze

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 12:53

Noi detalii au ieșit la suprafață în cazul lui Tudor Simionov, românul ucis în noaptea de Revelion la Londra. The Sun anunță că a fost reținut primul suspect (un tânăr de 26 de ani) al atacului în care au mai existat și alte victime. Acestea se află acum în afara oricărui pericol. 

  • Tudor Simionov, românul ucis în noaptea de Revelion în timp ce își exercita slujba de bodyguard la un club exclusivist din Londra, era un fost canotor al clubului Dinamo
  • Tudor făcea parte dintr-un program destinat caonotorilor veterani, unde a obținut și o medalie la Campionatul European din 2018.

de Dănuț Pitaru

Tudor ar fi fost atacat în jurul orei 5:30, după ce a ieșit să ajute niște colegi care erau implicați într-o altercație la intrarea în club. Se pare că exista un grup care ar fi dorit să intre la petrecere fără invitație.

"S-a întors după doar 30 de secunde și sângera. Am mers cu el în toaletă, avea sacoul plin de sângele care curgea din piept. Cam un minut a trăit și a murit cu ochii deschiși, uitându-se la mine. Nu a purtat vestă de protecție. Este un erou, a murit încercând să-și salveze colegii. S-a bătut cu 9 oameni", a zis Leroy Rose, promoter în club.

Sursa citată anunță că în noaptea de Revelion în club era organizată o petrecere deocheată a lordului Edward Davenport, poreclit Fast Eddie, condamnat în 2011 la 8 ani și 7 luni de închisoare. A fost eliberat după doar 3 ani, din motive medicale.

lord
Edward Davenport

CLICK PENTRU VIDEO!

Mădălina Anghel, iubita lui Tudor, a explicat motivele pentru care acesta se angajase acolo. 

"Nu pot vorbi despre el la trecut. Trebuia să fie soțul meu. Am venit la Londra pentru o viață mai bună. Nu pot să explic în cuvinte durerea pe care o simt. A fost un om foarte bun".

The Sun scrie că Tudor nici n-ar fi trebuit să muncească în seara respectivă, dar a acceptat să acopere lipsa unui coleg care nu a putut veni la muncă. Iubita lui a încercat să-l convingă să stea acasă, dar a convins-o că e o decizie bună să accepte oferta pentru că tura era plătită dublu față de o noapte normală.

tudor1

CITEȘTE ȘI:

Tudor Simionov, EROUL român ucis la Londra, a fost canotor la clubul Dinamo! Avea în palmares o medalie europeană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gtn5
gtn5  •  03 Ianuarie 2019, 20:42

au crezut ca e englez ,nu-l atacau cu cutitul daca stiau ca e roman.

aius
aius  •  03 Ianuarie 2019, 20:33

Dumnezeu sa-l odihneasca !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close