GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

VIDEO Romică Pașcu a povestit la GSP Live cum a fost fugărit de Silviu Lung după un blat eșuat: „M-am refugiat în saună, complet îmbrăcat” :D

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2019 13:14

În 1993, după un FC Brașov - FC Universitatea Craiova 2-0, a avut loc o întâmplare „bizară”. Romeo Pașcu (75 de ani), fostul președinte a lui FC Brașov, a povestit la GSP Live cum s-a baricadat în sauna echipei de furia oltenilor, după ce n-a respectat o înţelegere de blat.

 

„Eu le-am spus atunci jucătorilor că dacă pot să câștige meciul cu Craiova, să o facă. La sfârșitul meciului au venit ăștia de la Craiova în vestiar și au sărit la bătaie, au fugit după mine. Eu îmi felicitam jucătorii când l-am văzut pe Lung că vine spre mine. Atunci am fugit în saună, complet imbrăcat, pentru că acolo știam că nu avea cum să mai intre.

Lung știa că o să fie egal în meciul respectiv. Eu i-am spus clar că din gura mea nu a ieșit așa ceva. El mi-a spus că eu eram banditul din spate, că eu nu i-am lăsat să facă egal”, a declarat Pașcu la GSP Live.

În cronica meciului pentru Gazeta Sporturilor, jurnalistul Gheorghe Nicolaescu scria:

"Nervi de neînțeles din partea ambelor tabere, după ultimul fluier de arbitru. Regretabil...".

brasov craiova 2 0

Fost mare goalkeeper al Științei și al „naționalei”, Silviu Lung (62 de ani) a evoluat pentru Craiova în două mandate, din 1974 în 1988, când a făcut parte și din Craiova Maxima, și în sezonul 1993-1994, ultimul al carierei. 

Pașcu, fost stâlp al Cooperativei din anii '90, are o experiență amplă în activitatea de președinte, director general sau secretar de club.  El a lucrat, de-a lungul vremii, la FC Bihor, înainte de Revoluție, la Astra, după, iar la Brașov, în mai multe perioade înainte și după '89. 

Citește și:

 VIDEO Romeo Pașcu, critici dure la adresa naționalei României: „Contra a luat ultimii cartofi de pe tarabă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
doze
doze  •  29 Martie 2019, 08:53
Postat de fcu1948 pe 29 Martie 2019, 07:40

Unde anume scrie in articol ca Univ. Craiova a cumpărat meciul, faci un copy-paste si imi arați? Poate înțelegerea era ca Știința sa cedeze un punct și aia de la Brașov nu au respectat-o.

creierul tau nu poate intelege exprimarea asta simpla? ce inseamna "Lung știa că o să fie egal în meciul respectiv. Eu i-am spus clar că din gura mea nu a ieșit așa ceva. El mi-a spus că eu eram banditul din spate, că eu nu i-am lăsat să facă egal" ? inseamna ca blatul era sa fie egal. adica sa cumpere Craiova un punct. d-aia au fost nervosi, ca Brasovul nu le-a dat. ti-e asa greu sa intelegi?

portardelegenda
portardelegenda  •  29 Martie 2019, 07:50

si apropo de povestire Paul Enache e unul dintre cei care si -a furat-o

fcu1948
fcu1948  •  29 Martie 2019, 07:40
Postat de doze pe 28 Martie 2019, 22:55

a cedat? prietene, nu stii a citi? Craiova cumpara in cazul de fata!

Unde anume scrie in articol ca Univ. Craiova a cumpărat meciul, faci un copy-paste si imi arați? Poate înțelegerea era ca Știința sa cedeze un punct și aia de la Brașov nu au respectat-o.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează