GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STEAUA

VIDEO şi FOTO Nikolici a "călcat din nou pe bec" » A condus beat şi a înjurat o ziaristă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 18 septembrie 2013 19:47

Absent de pe lista UEFA din cauza accidentării care îl ţine departe de gazon de mai mult timp, Stefan Nikolici a revenit la mai vechile sale obiceiuri.

Dacă în urmă cu 11 luni vomita pe geam într-un taxi, acum, în timp ce colegii săi sînt în Germania pentru meciul cu Schalke, el a fost filmat în timp ce savura cu poftă două pahare de bere.

După ce a consumat cele două pahare, atacantul Stelei s-a urcat la volan şi a început spectacolul.

A trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a mers pe linia de tramvai, informează Cancan.

Pe lîngă asta, în momentul în care muntenegreanul a fost contactat telefonic de o jurnalistă de la Cancan, acesta a înjurat-o.

Vezi aici VIDEO şi FOTO cu escapada lui Nikolici!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
newentry
newentry  •  21 Septembrie 2013, 18:30

Subiect, tati, subiect până la 9 , când începe derbiul!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  19 Septembrie 2013, 13:00

Nikolici, imaginea jucătorului de la steaua. Bețivi, maneliști, fără școală, fără educație, ultra amatori în ale fotbalului, dar cu aere de mari vedete. Li se potrivește ca o mănușă zicala ” Un prost nu e prost destul dacă nu e și fudul nițel„ :)))))))))))))))))))))

mihaitanase
mihaitanase  •  19 Septembrie 2013, 09:43

SUBIECT TARE :A BAUT DOUA PAHARE DE BERE .NICI COPII NU SE IMBATA DIN DOUA PAHARE DE BERE , CUM NAIBA SA SE IMBETE NICOLICI ?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează