DIVERSE  ·  AUTO

VIDEO Un șofer a adormit pe autostadă, la volanul unei Tesla, iar altul a filmat totul!

Marti, 10 Septembrie 2019, 12:47

Imagini șocante au fost surprinse pe autostrada din Newton, Massachusetts. Un bărbat a adormit la volanul unui autoturism Tesla, iar un alt șofer a filmat cu telefonul. 

Atât șoferul cât și pasagerul din dreapta au adormit în timp ce mașina mergea cu o viteză de 90 km/h, potrivit The Guardian. 

Cel care a surprins momentul a încercat să îl alerteze pe șoferul adormit, claxonându-l, dar nu a avut succes. Filmarea a ajuns virală pe internet și a stârnit fel și fel de reacții.

„De aceea îmi trebuie o Tesla” sau „Probabil autopilotul este mai bun decât șoferul ăsta atunci când e trează”, au scris oamenii pe Twitter, mai în glumă, mai în serios. „Cine sunt oamenii ăștia? Nu pot dormi acasă?”. Totuși, nici cel care filma nu a scăpat nesancționat: „Dar despre cel care filmează nu ziceți nimic?”.

Într-adevăr, autoturismul este dotat cu pilot automat, dar producătorii atrag atenția că șoferii trebuie să rămână atenți la drum. 

VEZI ȘI:

Ratinguri interesante în FIFA20: cine e jucătorul lider în Liga 1! Vînă e peste Ronaldo și Messi la un capitolUn milionar român și-a înjunghiat asistenta, apoi s-a automutilat. Cei doi au fost găsiți într-o mașină. În trecut, agresorul a avut o relație cu Andreea Marin

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1