GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PREMIILE OSCAR

Will Smith, sunat de Floyd Mayweather după incidentul de la Gala Premiilor Oscar: „Vreau să mă auzi când îți spun asta”

Will Smith îl pălmuiește pe Chris Rock
Will Smith îl pălmuiește pe Chris Rock

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2022 10:58 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 13:11

Will Smith a povestit că a fost sunat de Floyd Mayweather, imediat după ce actorul l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar.

În martie, la Gala Premiilor Oscar, prezentatorul și actorul Chris Rock a făcut o glumă pe seama Jadei Pinkett Smith. Will Smith s-a dus pe scenă și l-a pălmuit pe Rock. Ce a declanșat furia lui Will? Prezentatorul s-a referit la look-ul Jadei Pinkett Smith. Aceasta și-a pierdut aproape tot părul din cauza alopeciei, o boală autoimună.

Încăierare între granzii La Liga: Real Madrid critică arbitrajul și arată spre Barcelona
REAL MADRID - GIRONA 1-1
Încăierare între granzii La Liga: Real Madrid critică arbitrajul și arată spre Barcelona

Will Smith: „Mayweather m-a sunat 10 zile la rând”

Smith a declarat că fost sunat de legendarul pugilist Floyd Mayweather, imediat după incident. Apelurile au continuat timp de 10 zile, iar boxerul a avut un mesaj special pentru Will.

„Vreau să spun ceva despre Floyd. Ne-am mai întâlnit în trecut, dar nu am fost niciodată prieteni. După Gala Premiilor Oscar, m-a sunat timp de 10 zile la rând.

Mi-a spus ceva de genul: «Știi că esti un campion, da? Ești bine? Tu ești campionul. Vreau să mă auzi pe mine spunând asta». M-a sunat timp de 10 zile la rând. De atunci, e prietenul meu pe viață”, a declarat Will Smith, potrivit TMZ Sports.

Citește și:

Serena Williams, reacție virală după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar: „A trebuit să-mi pun băutura jos”

Casillas, ironie după momentul care a șocat Gala Premiilor Oscar: „Mie așa mi se pare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Bigfoool
Bigfoool  •  01 Noiembrie 2022, 21:29

Sunt de aceeași părere,Will Smith a făcut bine ,Intr o lume care promovează fătălii Will Smith este un bărbat adevărat...well done!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close