SPORTURI  »  BOX  »  REACȚIE

Anthony Joshua a comentat imaginile cu gestul violent al lui Will Smith de la gala premiilor Oscar: „Data viitoare, închide pumnul”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2022 13:51 / Actualizat marti, 29 martie 2022 14:31

Anthony Joshua (32 de ani), pugilistul britanic, îi ia apărarea și îi dă un sfat actorului Will Smith, după ce acesta l-a pălmuit pe Chris Rock la gala premiilor Oscar.

Will Smith, câștigătorul premiului pentru cel mai bun actor principal la Gala Premiilor Oscar, pentru prestația din „King Richard”, a fost protagonistul unui moment incredibil. A urcat pe scenă și l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă la adresa actriței Jada Pinkett Smith, soția lui Will.

Ce a declanșat furia actorului? Prezentatorul s-a referit la look-ul Jadei Pinkett-Smith. Aceasta și-a pierdut aproape tot părul din cauza alopeciei, o boală autoimună.

Serena Williams, reacție virală după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar: „A trebuit să-mi pun băutura jos”
PREMIILE OSCAR
Serena Williams, reacție virală după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar: „A trebuit să-mi pun băutura jos”

Anthony Joshua îl felicită pe Will Smith

Antony Joshua, fost campion mondial la categoria grea, l-a felicitat pe Will Smith pentru atitudine și i-a dat un sfat pentru viitor. „Mândru de tine, frate! Data viitoare, închide pumnul”, a scris pugilistul britanic pe Instagram, alături de o poză în care se antrena alături de celebrul actor.

Anthony Joshua a comentat imaginile cu gestul violent al lui Will Smith de la gala premiilor Oscar: „Data viitoare, închide pumnul”
foto: Captură Instagram @anthonyjoshua

Ion Pascu: „Cred că a dat mai tare Anamaria Prodan” 

Ion Pascu (39 de ani), poreclit „Bombardierul”, considerat cel mai bun român în MMA, a comentat în mod ironic momentul șocant petrecut la Gala Oscarurilor 2022, când Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock.

„Cred că a dat mai tare Anamaria Prodan! Lui Alexa i s-a întors şi capul. Chris Rock a avut doar o mişcare de cap. Parcă l-a mângâiat. Mai și vorbește (n.r. – Chris Rock), trebuia să doarmă după lovitura asta. Dar a avut o reacție bună Will Smith.

Uite că se întâmplă… oamenii reacționează și lovesc și în afara ringului dacă sunt deranjați. A acceptat-o frumos Chris Rock, n-a avut o reacție nervoasă. Tot în glumă a primit palma și a mers mai departe”, a declarat Ion Pascu, potrivit as.ro.

Citește și:

Verdictul lui Moroșanu, după momentul de box de la Gala Premiilor Oscar: „Asta făceam în locul lui”

Venus și Serena Williams au atras toate privirile la gala premiilor Oscar!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
3004930746426758
Nidelcu Florea  •  29 Martie 2022, 15:33

Mai bine tovarasi, parca era in afara legii sa razi de bola cuiva, si mai ales de infirmitatile pe care aceasta le provoaca. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close