GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PREMIILE OSCAR

Verdictul lui Moroșanu, după momentul de box de la Gala Premiilor Oscar: „Asta făceam în locul lui”

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 23:17 / Actualizat luni, 28 martie 2022 23:52

Cătălin Moroșanu (37 de ani) a analizat cel mai controversat moment de la Gala Premiilor Oscar, lovitura aplicată de Will Smith lui Chris Rock. 

Will Smith, câștigătorul premiului pentru cel mai bun actor principal la Gala Premiilor Oscar, pentru prestația din „King Richard”, a fost protagonistul unui moment incredibil. A urcat pe scenă și l-a lovit pe prezentatorul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă la adresa actriței Jada Pinkett Smith, soția lui Will.

Serena Williams, reacție virală după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar: „A trebuit să-mi pun băutura jos”
PREMIILE OSCAR
Serena Williams, reacție virală după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar: „A trebuit să-mi pun băutura jos”

Cătălin Moroșanu: „Will Smith a fost un gentleman”

Cătălin Moroșanu, unul dintre cei mai apreciați luptători români, a comentat momentul. 

„Nu poți să faci mișto de boala cuiva, nu există așa ceva. Will Smith a fost gentleman, i-a dat o palmă. Eu în locul lui îi dădeam un pumn, să nu se mai ridice de jos”, a fost opinia lui Cătălin Moroșanu, potrivit Pro TV. 

Luptătorul român a încheiat cu o glumă: „Aș fi onorat să vină Will Smith la noi în România. Îți dai seama, să vadă pumni adevărați, să vadă cum se dă”.

VIDEO CV-ul fabulos al „bătăușului” Moroșanu: „Absolvent și al Colegiului Național de Apărare, masterand în Istoria României în Geopolitica de Est”

Citește și alte știri de la gala Premiilor Oscar:

Casillas, ironie după momentul care a șocat Gala Premiilor Oscar: „Mie așa mi se pare”

În seara decernării Premiilor Oscar, clubul din Spania nu l-a „iertat” pe Cristiano Ronaldo: „A trebuit să ne amintim de asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
162604815642692
Nelu Ghencea  •  29 Martie 2022, 11:52

De ce oare ?!.... pentru "Licuri" , sa scri ca a fost pumn , cand defapt a fost o palma , oare nu se mai citeste articolul cu asa "verva" de nu este "pompos" , va intreb ?

108779877311497
George Ionescu  •  29 Martie 2022, 09:15

...moartea din Carpati...

mauru007
mauru007  •  29 Martie 2022, 06:43

Sa nu faca glume Zimmerman, ca divorteaza sotia lui Morosanu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează