GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  APARIȚIE

WOW! Mirel Rădoi s-a afișat pentru prima oară cu superbolidul de 300.000 de euro

Mirel Rădoi, alături de noul său bolid. Sursă foto: TV Telekom Sport +8   FOTO
Mirel Rădoi, alături de noul său bolid. Sursă foto: TV Telekom Sport

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 22:25 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 23:12

Mirel Rădoi (39 de ani), selecționerul echipei naționale, a asistat la meciul FC Voluntari - Sepsi 2-0, acesta având o apariție spectaculoasă în parcarea stadionului „Anghel Iordănescu”. 

Mare pasionat al mașinilor de lux, Mirel Rădoi a venit la stadion cu un Rolls-Royce Cullinan, un SUV lansat în 2018, al cărui preț de achiziție depășește 300.000 de euro. A fost pentru prima oară când Rădoi e văzut în spațiul public la volanul acestui bolid.

„Eu am câştigat 15 milioane în toată cariera, din care vreo șase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri”, spunea recent Mirel Rădoi, un veribabil împătimit al achizițiilor de lux. 

+4 FOTO

VIDEO. Mirel Rădoi a vorbit despre Alibec și Budescu: „El pare mult mai pozitiv”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV // UPDATE Ultrașii arădeni au vrut să-l bată pe Dan Alexa! Ce a pățit antrenorul Rapidului: „Dacă aveau cuțit?

Calcule pentru promovarea în Liga 1 » Cum arată lupta incendiară în play-off-ul din B cu 5 meciuri rămase de jucat: UTA e sigură de baraj, Rapidul stă la mână rezultatelor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
cornelconasu
cornelconasu  •  27 Iulie 2020, 15:58

Ce dracu să faci cu tancul ăsta ! Trebuie să ai niște probleme să îți iei așa ceva ! S-a luat de la nașu ciobănelu !

valentindragobete
valentindragobete  •  27 Iulie 2020, 13:50
Postat de 1_0_1_0 pe 27 Iulie 2020, 10:42

Te rog repetă ideea cu buda. N-am înțeles ce-ai vrut să zici. Mulțumesc.

Păi, hai sa va zic si-mi cer scuze daca am fost mai abscons, in special pentru cei ca 'telectualu' ala care tot clampane de fiecare data p-aici si aiurea cu lipsa bac-ului lui Radoi, cuvântul abscons nu-i injurios ! Acum, referință la budă, de fapt la lipsa ei, provine dintr-un străvechi cântec popular in care autorul anonim al versurilor amintește de un vechi si binecunoscut obicei popular al romanilor, obicei care-i evocat chiar in primul vers al primei strofe dar din motive de ... steluțe ale cerberului de la gsp voi amintesc, pentru cunoscători, numai primul vers din referen: " c-asa e viața la tara, c-asa este ea..." Sper ca acum iti este clar

856926687751998
Alexandru Bocarnea  •  27 Iulie 2020, 12:03

Minte de fotbalist !!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează