GSP SPECIAL  »  ETAPA SUB LUPA  »  ETAPA SUB LUPĂ

Tricolorii au marcat în ultimele 5 meciuri dar au şi primit gol de fiecare dată!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 21:56

Meciul cu Bosnia este decisiv pentru naţionala pregătită de Răzvan Lucescu şi numai victoria poate menţine vii şansele tricolorilor de a ajunge la Campionatul European din 2012 găzduit de  Polonia şi Ucraina. România - Bosnia este a şasea partidă pe care "tricolorii" o vor disputa în aceste preliminarii.

Naţionala noastră are un parcurs pozitiv pe stadionul de lîngă Podul Grant, unde a obţinut cinci victorii şi patru rezultate de egalitate şi Răzvan Lucescu speră ca stadionul care i-a adus mari bucurii din postura de antrenor al Rapidului să îi poarte noroc şi cu Bosnia. România are un singur succes în actualele preliminarii şi acela cu modesta reperezentativă a Luxemburgului.

Apărarea nu mai constitue nici ea punctul forte al tricolorilor. Acest lucru va deveni mai mult decît evident odată cu retragerea lui Chivu. În ultimele 5 partide disputate, România a primit de fiecare dată cel puţin un gol. Tricolorii au scos mingea din plasa porţii şi în partidele cu mult mai modestele naţionale ale Luxembrugului sau Ciprului. Atacul şi-a făcut în mare măsura datoria jucătorii din ofensivă reuşind să marcheze în toate cele 5 partide, inclusiv în meciul din Bosnia.

Cota pentru ca ambele formaţii să marcheze în meciul România - Bosnia este 1.85

România - Bosnia, partidă contînd pentru etapa a 7-a a preliminariilor Campionatului European din 2012, se va disputa vineri, începînd cu ora 21:00, în direct pe TVR 1 şi DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO. România se află pe locul 5, cu cinci puncte, avînd şapte puncte mai puţin decît liderul Franţa, care va juca în Belarus.

BONUS 100 LEI LA SPORTINGBET
Agenţia Sportingbet oferă un bonus de 100 de lei noilor înscrişi la prima alimentare a contului de pariuri. Click aici!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează