GSP SPECIAL  »  ETAPA SUB LUPA  »  LIGA 1

Vaslui nu pierde cu Rapid! Pui pariu?

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 decembrie 2010 00:00

Oţelul - Sportul

Cu excepţia partidei cu Victoria Brăneşti, campioana de toamnă a cedat puncte doar în partidele extrem de dificile. Iar în tur s-a impus în Regie, scor 1-0. Sportul a pierdut toate meciurile din deplasare, în vreme ce Oţelul e echipa din campionat cu cele mai multe puncte adunate acasă.

Ponturi Cota
1 1.30

Vaslui - Rapid

Statistica arată cu meciurile directe dintre cele două formaţii se tranşează pe teren propriu. De la promovarea vasluienilor, doar două partide s-au încheiat cu victoria oaspeţilor. Hizo a schimbat în ultima etapă, mizând pe un joc mai ofensiv şi pe doi atacanţi. Rapidul e modest în deplasare şi nu va putea conta pe Cassio, Lazăr şi Marius Constantin.

Ponturi Cota
1X 1.25

 

BONUS 200 LEI
Sportingbet oferă un bonus de 50% din valoarea primei depuneri, pînă la 200 de lei. Aceasta înseamnă că dacă deschideţi un cont şi îl alimentaţi, veţi primi bonus jumătate din suma depusă. Click aici!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează