GSP SPECIAL  »  ETAPA SUB LUPA  »  FOTBAL SPANIA

Villa e "naşul" lui Sociedad: A marcat 6 goluri în 8 meciuri jucate împotriva bascilor!

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2010 00:00

Barcelona - Real Sociedad (22:00)

David Villa a fost cel mai scump dar şi cel mai bun transfer al Barcelonei în această vară. Fostul jucător al Valenciei a marcat 8 goluri în 13 partide jucate pentru Barcelona şi are un record de invidiat împotriva viitoarei adversare a catalanilor din Primera: în 8 meciuri jucate cu Sociedad a marcat de 6 ori. Cu toate astea principalul favorit la marcarea unui gol este colegul său din ofensivă, Lionel Messi.

Marcator Primul Ultimul Oricînd
Lionel Messi 3.10 3.10 1.28
David Villa
3.75 3.75 1.40

 

BONUS 200 LEI
Sportingbet oferă un bonus de 50% din valoarea primei depuneri, pînă la 200 de lei. Aceasta înseamnă că dacă deschideţi un cont şi îl alimentaţi, veţi primi bonus jumătate din suma depusă. Click aici!

Mai jos puteţi vedea echipele probabile pentru fiecare meci din cele 5 campionate importante.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează