GSP SPECIAL  »  EVENIMENT  »  ELIBERARE CONDIȚIONATĂ

UPDATE Gică Popescu a fost eliberat! Au mai rămas 5 oameni închiși după Dosarul Transferurilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2015 13:18

Gică Popescu a devenit al treilea eliberat din "Dosarul Transferurilor", după George Copos și Jean Pădureanu.

UPDATE 18:00

Gică Popescu a părăsit în acestă seară închisoarea Jilava, după 611 zile. "Baciul" a fost găsit vinovat pe 4 martie 2014 în Dosarul Transferurilor. Citește AICI toate declarațiile fostului fotbalist din momentul în care a fost eliberat.

Judecătorii au respins recursul procurorilor DNA, iar Popescu va fi eliberat condiţionat. Fostul internaţional român va fi liber în cîteva ore, anunță Digi.

Popescu a executat o jumătate din pedeapsă, iar azi s-a judecat apelul procurorilor la decizia de eliberare condiționată dată de Judecătoria Sectorului 4. Acesta a fost respins.

Ședința a avut loc la Tribunalul Ilfov. Gică Popescu a fost susținut, printre alții, și de fostul mare arbitru Ion Crăciunescu.

"Toată lumea este încrezătoare. Are toate documentele, mie mi se par impecabile. Dar eu nu sînt judecător. Sînt un simplu prieten și cetățean", a spus Crăciunescu înainte de aflarea deciziei, conform Dolce. 

Gheorghe Popescu executa din 4 martie 2014 o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile primită în Dosarul Transferurilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
xnread
xnread  •  04 Noiembrie 2015, 17:32
Postat de catalin_cj pe 04 Noiembrie 2015, 17:12

Banuiesc ca nu.

In mod categoric, asa este.Altfel nu s-ar fi implicat.Conform proverbului: ,,nevoia invata pe caraus" gestul capata o cu totul alta conotatie:)

catalin_cj
catalin_cj  •  04 Noiembrie 2015, 17:12
Postat de xnread pe 04 Noiembrie 2015, 17:05

Dle Catalin, toate bune si frumoase in legatura cu recunoasterea faptei, dar intreb:fara contributia DNA-ului acesta (dl Popescu) ar fi facut pasul din proprie initiativa?:)

Banuiesc ca nu.

xnread
xnread  •  04 Noiembrie 2015, 17:05
Postat de catalin_cj pe 04 Noiembrie 2015, 16:52

Domnul meu, intr-o alta tatra din uropa isi lua o pedeapsa mult mai mare pe care o si executa. Numai la noi furi si scrii carti despre transferuri si esti eliberat. Faptul ca a recunoscut fapta este un lucru de aprciat, insa fapta ramane.

Dle Catalin, toate bune si frumoase in legatura cu recunoasterea faptei, dar intreb:fara contributia DNA-ului acesta (dl Popescu) ar fi facut pasul din proprie initiativa?:)

Vezi toate comentariile (30)
Comentează