GSP SPECIAL  »  EVENIMENT  »  ELIBERARE

FOTO Primele declarații ale lui Gică Popescu după ce a fost eliberat: "A fost cea mai grea perioadă din viața mea". Cu cine vrea să lucreze în fotbal

Foto: Cristi Preda +14   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2015 17:48

Gică Popescu a stat în spatele gratiilor nu mai puțin de 611 zile, fiind găsit vinovat în Dosarul Transferurilor. Instanța a decis ca el să fie eliberat azi, iar la ora 17:45 a ieșit pe poarta penitenciarului Jilava. 

La ieșire, fostul căpitan al Barcelonei a vorbit despre persoana cu care și-ar dori să lucreze în fotbal, însă a și amintit faptul că nu va avea acest drept momentan din cauza unei suspendări din viața sportivă.

 "Aș vrea să lucrez în fotbal doar cu Gică Hagi, cu nimeni altcineva. Dar știți foarte bine că am o anumită interdicție. Eu eram lîngă MM cînd el a vorbit cu Gigi, dar n-a fost niciodată vorba ca eu să mă duc la Steaua să o ajut. Singura persoană cu care aș vrea să lucrez dacă mi s-ar permite din punct de vedere legal ar fi Gică Hagi. Mi-aș dori asta", a spus Gică Popescu după ce a fost eliberat.

 ...despre primul lucru pe care-l va face în libertate: "Acum voi merge să aprind o lumînare la mormîntul tatălui, apoi voi sta cu familia pentru că mi-a lipsit. A fost cea mai grea perioadă din viața mea. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au gîndit la mine în această perioadă. Anul trecut l-am pierdut pe tatăl meu și nu pot spune că am trecut cu bine peste această perioadă. Faptul că am fost sportiv de performanță m-a făcut să trec mai ușor peste această perioadă. Am multe planuri pentru viitor. Mi-a lipsit foarte mult familia. Îmi va fi foarte greu să stau departe de fotbal. Va trebui să văd pînă la ce nivel am voie să stau în fotbal. Voi merge în instanță să fiu lămurit cu privire la acest lucru.

...despre MM: "Mihai Stoica e foarte, foarte bine. Face sport, lucrează ca monitor sportiv, e într-o formă extraordinară. Sper să iasă și el cît mai repede".

NUME CONDAMNARE CÎND POATE IEȘI
Cristian Borcea 6 ani şi 4 luni vara/toamna lui 2017
Ioan Becali 6 ani şi 4 luni martie 2016
Victor Becali 4 ani şi 8 luni iulie 2016
George Copos 3 ani şi 8 luni eliberat pe 7 aprilie 2015
Mihai Stoica  3 ani şi 6 luni decembrie 2015
Jean Pădureanu 3 ani şi 4 luni eliberat pe 18 iunie 2015
Gigi Neţoiu 3 ani şi 4 luni decembrie 2015
Gică Popescu 3 ani, o lună şi 10 zile eliberat pe 4 noiembrie 2015

*Cei 8 au intrat după gratii pe 4 martie 2014. Persoanele care au numele îngroșate sînt cele care au fost eliberate între timp

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (93)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  05 Noiembrie 2015, 08:53
Postat de dash.berlin pe 05 Noiembrie 2015, 08:28

"Sunt unul si acelasi popor dezbinat de nimicuri precum religia sau capitala" :)))) Tu ai probleme mari la mansarda bre. Pai tocmai tu vorbesti despre dicriminare zonala? Tu care de ani de zile ii numesti pe altii tarani doar ca tu visezi a fi bucurestean get beget crescut in fata la Scala :))))))) Hai sictir ca furi curent big time .

Ba eu nu suport stelistii de mina a doua . Adica aia din judet . Cu stelistii bucuresteni nu am nici o problema . Deci ? Deci pe tine nu te suport . In plus ai si un I.Q foarte limitat dac tu iti imaginezi ca mi-as impusca propriul popor !!

antalmihai
antalmihai  •  05 Noiembrie 2015, 08:52

asteapta ti mentorii popescule,famiglia***,pentru mine,vei ramine un om de nimic,un tradator,fiindca ai tradat craiova pentru un pumn de dolari.asta spune totul despre caracterul tau INFECT!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dash.berlin
dash.berlin  •  05 Noiembrie 2015, 08:28
Postat de bvd_magheru pe 04 Noiembrie 2015, 22:21

Sunt unul si acelasi popor dezbinat de nimicuri precum religia sau capitala . Probabil ca daca sarbii ar fi acceptat cerinta nationalistilor croati de a muta capitala la Zagreb , Yugoslavia nu s-ar fi dezmembrat dar orgoliile sarbilor au contat mai mult si asta i-a scos dein minti pe ultranationalistii croati . In spatele cortinei se iubesc . Ii leaga limba sirbo croata si cultura . Serbo croatii au dominat de-a secole regiunea aia . Cele 2 armate impreuna unite in munti sunt inexpugnabile . Acolo nici aviatia amaericano rusa nu are nici un efect .

"Sunt unul si acelasi popor dezbinat de nimicuri precum religia sau capitala" :)))) Tu ai probleme mari la mansarda bre. Pai tocmai tu vorbesti despre dicriminare zonala? Tu care de ani de zile ii numesti pe altii tarani doar ca tu visezi a fi bucurestean get beget crescut in fata la Scala :))))))) Hai sictir ca furi curent big time .

Vezi toate comentariile (93)
Comentează