GSP SPECIAL  »  GSPTV  »  MEDIA

Emil Grădinescu: "Achiziţiile din ianuarie au adus în general mercenari bătrîni"

Articol de - Publicat sambata, 20 februarie 2010 00:00

Emil Grădinescu se va afla în această seară la microfonul Antenei 1, alături de redactorul şef adjunct al Gazetei Sporturilor, Andrei Vochin. Cei doi vor comenta din nou împreună, după o pauză de trei luni, primul meci al Stelei, în prima etapă a returului Ligii I. Startul partidei dintre Steaua şi Ceahlăul Piatra Neamţ se va da în direct pe Antena 1, de la 20:30.

Grădinescu a vorbit special pentru cititorii GSP.RO despre acest retur şi care sînt echipele favorite la cîştigarea titlului. De asemenea Grădinescu a comentat şi transferurile din această pauză competiţională.

"Va fi cel mai interesant retur de dupa Revoluţie. Şase echipe se bat la titlu, opt  să scape de retrogradare, deci nici un moment de plictiseală şi şanse slabe pentru aranjamente. Vorbesc despre aranjamente "colective", pentru că cele individuale sînt greu de controlat. Din păcate cluburile nu au strategii de formare de jucători şi cheltuie o căruţă de bani din drepturile de televiziune pe improvizaţii gen "de-aş mai duce-o pîn'la toamnă". Achiziţiile din ianuarie au adus în general mercenari bătrîni, fără contracte şi probabil fără valoare", a precizat Grădinescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  21 Februarie 2010, 12:11

Mi-e greata cand ascult comentariile unui Gradinescu atat de evidente pro-Steaua ! Bai baiatule fii mai impartial cand comentezi ca nu toti din tara asta tinem cu echipa asta de obositi ! Sa nu mai zic de Vochin ca ma iau durerile de cap ...! Voi nu simtiti asa cateodata efectul injuraturilor pe care le primiti in fiecare etapa ?

 •  21 Februarie 2010, 11:52

pentru idiotii care comenteaza de cocalarul ronaldo si de adebayor, cred ca ei nu stiu sa citeasca. ma mir cum de ati reusit sa scrieti comentariul. sau ati pus pe altcineva sa-l scrie? macar ati citit ce a spus gradinescu? are asta vreao legatura cu ineptiile pe care le debitati voi?!

maxima.80
maxima.80  •  20 Februarie 2010, 22:31

in mare parte are dreptate Gradinescu, am adus numai babaci liberi de contract, eu inteleg ca sunt si jucatori buni care poti sa-i iei fara bani dar cer salariu mare. asa ca fratilor tot cu arbirti se joaca fotbalul

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close