GSP SPECIAL  »  GSPTV  »  EMISIUNE

Gigi Becali şi Jandarmeria, de la 22:10, la Culise!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2009 00:00

În această seară Dan Udrea vă invită la o emsiune cu grad mare de risc! Finanţatorul Stelei Gigi Becali va discuta împreună cu purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru despre meciul de mîine seară din Ghencea!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  21 Octombrie 2009, 21:12

SE PARE CA CEI DE LA GSP INCEARCA SA SPELE IMAGINEA LUI BECALI. sA VA FIE RUSINE. nORMAL AR FI SA FIE INVITATI MACAR SI PRIN TELEFON SI SUPORTERII CARE AU FOST NEDREPTATITI PRIN ANULAREA BILETELOR. sA NU UITE CEI DIN JANDARMERIE CA EI SUNT IN SLUJBA CETATENILOR SI NU A PATRONULUI DIN GHENCEA. ORICUM PURTATORUL DE CUVANT AL JANDARMERIEI S-A PRONUNTAT LA O EMISIUNE TV CUM CA SLOGANUL"GIGI PLEACA DIN GHENCEA" REPREZINTA INJURII SI VOR FI PEDEPSITE DE LEGE.E INCREDIBIL ! NE INTOARCEM IAR L

pleau
pleau  •  21 Octombrie 2009, 21:10

16mii de oameni nu vor sa l mai vada pe siteul dedicat Stelei si voi il chemati la TV. vinde, pleaca! semnat, un interzis.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează