GSP SPECIAL  »  GSPTV  »  EMISIUNE

În fiecare duminică iei loc pe "Banca de rezerve", de la ora 14:20, pe GSPTV

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2009 00:00

Daca ai o opinie despre fotbalul romanesc, scrie-ne la [email protected] . Noi te ascultam..si te dam la tv! Hai sa ne intalnim!

În fiecare duminică, de la ora 14:20, GSPTV vă oferă o nouă emisiune: "Banca de rezerve". Nu rata "Banca de rezerve", locul unde se găsesc întotdeauna soluţii şi unde toată lumea se pricepe la fotbal.

În fiecare duminică aveţi soluţiile de pe margine şi fotbalul din centrul comunei, doar pe GSPTV!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
 •  28 Iunie 2009, 16:12
Postat de pe 26 Aprilie 2009, 15:59

://paul.wgz.ro/ salut vreau sa te anunt ca sa lansat un nou super site:d:d downloadezi muzica nou nouta,jocuri mari,filme noi ...programe de tot felul tot numai pe ://paul.wgz.ro/

de unde putem afla daca mafia lui GIOVANI BECALImai are sau nu acces in clubul dinamo

 •  07 Iunie 2009, 16:49

nam ce sa zic nici nu stiu despre ce ii vorba ceau

 •  31 Mai 2009, 14:33

nu iteleg ce tot vb borcea ca nu are nici echipa de fotbal dar asa vrea frf-ul sa ia campionatu dinamo.nu vedeti ca numai cu albitri cistiga dinamo..lasati pe cei de la urziceni in pace ca joca cel mai frumos fotbal din liga 1 merita sa joace in cempions lige

Vezi toate comentariile (26)
Comentează