GSP SPECIAL  »  GSPTV  »  MEDIA

La GSP TV, Mircea Sandu vorbeşte despre viitorul echipei naţionale

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Vineri, 12 martie, de la 15.15, GSP TV prezinta un interviu in exclusivitate cu Mircea Sandu, in care acesta vorbeste despre antrenorul Nationalei, despre convocarile la lot si despr ece lipseste echipei nationale pentru a face performanta.

Intrebat daca ar prelungi contractul lui Razvan Lucescu in cazul in care acesta n-ar obtine calificarea, presedintele FRF raspunde categoric: “Absolut!”, “Eu spun ca Razvan este un antrenor si actual si de viitor de valoare”, spune Mircea Sandu. El considera ca solutia pentru refacerea valorii echipei nationale ar fi competitia interna: “... pentru ca de aici ar trebui sa ne tragem izvoarele pentru echipa nationala”.

 Telespectatorii GSP TV mai pot afla ce spune presedintele FRF despre aducerea lui Daniel Niculae la Nationala, despre sursa problemelor de imagine ale fotbalului romanesc si despre lipsa din echipa nationala a lui Mutu si Marica, numai urmarind interviul transmis vineri, de la ora 15.15.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  12 Martie 2010, 01:17

Mă—tu ala mare vedetă zis Mă tu nu prea mai ai loc la Natională Auzi si tu Mă- r- ICA. Dute caută pe ICA ca cred ca e mai indicat decit Nationala- sunt altii mai seriosi ca si voi

 •  12 Martie 2010, 00:30

Imi pare nespus de rau, dar NATIONALA ROMANIEI, cu sandu si dragomir in fruntea fotbalului , este ca si o casatorie cu un barbat impotent..

alpin
alpin  •  11 Martie 2010, 16:42

Care nationala?!? Care viitor?!? Mai bine ar vorbi despre opera lui capitala: distrugerea nationalei!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează