GSP SPECIAL  »  GSPTV  »  FESTIVITATE

Vezi aici cîştigătorii Galei Superlativele GSP!

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2009 00:00

Cel mai bun fotbalist străin: Pablo Brandan (Unirea Urziceni)

Eroii sportului românesc al anului 2009 au fost premiaţi azi, de la ora 20:30, în cadrul unui megashow televizat de GSP TV: invitaţi speciali, momente artistice şi performeri de clasă mondială.

Cel mai bun sportiv: Marian Drăgulescu (gimnastică)

Premiu Special Ygsp: Crina "Coco" Popescu (alpinistă)

Cel mai bun antrenor: Dan Petrescu (Unirea Urziceni)

Cel mai bun fotbalist român: Cristi Chivu (Inter Milano)

Premiul de excelenţă: Mircea Lucescu (Şahtior)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
 •  21 Decembrie 2009, 22:45

halal!pai se putea?dak e de la unirea...e cel mai bun stranier:-j...sunteti varza nu va suparati:)shi kapetanos?cum ramane cu el?:-j!rushine sa va fie...k pana shi astfel de premii sunt dupa pile shi prostii de astea!dezamagire!!!!

random_dude
random_dude  •  19 Decembrie 2009, 00:43

kapetanos? hai ca imi vine sa rad. daca s-ar face clasament pt noroc porcesc ar fi campion incontestabil dar asa.. cel mai bun este brandan intr-adevar - 3 evolutii f bune in CL si mai ales un gol superb cu rangers ii aduc asta. il urmeaza wesley, care la fel a avut cateva evolutii f bune in EL , si traore lacina care mi se pare cel mai promitator jucator din campionatul nostru.

 •  19 Decembrie 2009, 00:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

kapetanos a jucat bn si in europa lig..gol cu twnte si fener...echipe mult mai bune dkt sttutgart si rengers ;) plus k e golgheter in prima liga...nu facem un caz dintrun premiu de nimic..doar k idee..

Vezi toate comentariile (23)
Comentează