GSP SPECIAL  »  GSPTV  »  EMISIUNE

Viorel Hizo vine la Contraatac, de la ora 19:00!

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2009 00:00

Tehnicianul Rapidului, Viorel Hizo, va fi invitatul lui Costin Ştucan şi al lui Decebal Rădulescu la emisiunea Contraatac, de la ora 19:00. Antenorul giuleştean va comenta meciul de mîine cu Poli Iaşi, dar şi celelalte partide ale ultimei etape din Liga 1.

Nu rata o ediţie specială a emisiunii Contraatac, în această seară, de la ora 19:00. Mergi la victorie cu GSPTV!

 

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (9)
 •  09 Iunie 2009, 16:49

se citeste : fara maftei i-am batut pe a=u=r=o=l=a=c=i.......sper ca nu mai taiati , dar asta este adevarul. supara ?

 •  09 Iunie 2009, 16:47

dle hizo , am pierdut f multe puncte cu maftei fundas dreapta [ am batut pe aurolaci fara el , m-am inchinat cand a luat galben cu o etapa inainte ]. nu-ti trebuie mai mult de 2 clase ca sa-ti dai seama . n-am nimic cu el , chiar nu pot sa ma supar , dar sa-l bagi mereu fundas dreapta [ si fundas in general ]inseamna ca nu prea aveti treaba cu sportul asta si va bazati mai mult pe hei-rup si Dumnezeu cu mila . sper sa puneti mai presus echipa decat sa o nenorociti cu maftei pe dreapta .

 •  09 Iunie 2009, 16:27

Domnule Hizo, vorbiti cu George Copos, alias Hagi Tudose, sa nu-si bata joc de baiatul asta cu salariul. Iar dumneavoastra nu mai fiti asa de egoist si zbir si apropiati-va jucatorii. Vad ca Marinescu tine la dvs insa eu as fi plecat de la echipa daca cineva urla cum ati facut-o dvs pe Ghencea, mai ales ca era accidentat. Forza Rapid!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează