GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  NE PASĂ DE SPORT

A venit Moşu' la copiii Gazetei » Echipa pregătită de Dan Chilom a vizitat redacţia GSP

Andrei Vochin le arată puştilor cum se machetează o pagină din Gazetă. +2   FOTO
Andrei Vochin le arată puştilor cum se machetează o pagină din Gazetă.

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 22 decembrie 2012 18:42

Micuţii de 10 ani au fost răsplătiţi după ce au încheiat anul cu o victorie.

Victorioşi în ultimul meci din 2012, 3-2 cu A.S. Benta Braşov, copiii antrenaţi de Dan Chilom au fost invitaţi în redacţia Gazetei Sporturilor. Pentru a-i vizita pe jurnaliştii care, peste cîţiva ani, le-ar putea lua primele interviuri din carieră şi pentru a primi cadourile pe care Moşu' le-a lăsat pentru ei lîngă brad.

Însoţiţi de Andrei Vochin, cel care a avut iniţiativa ca Gazeta Sporturilor să susţină una dintre cele mai promiţătoare echipe de copii din ţară, cei mici au descoperit cum se postează o ştire pe gsp.ro, cum este aleasă o poză pentru materialele de a doua zi şi cum se machetează paginile din ziarul care ajunge pe tarabe. Înainte de-a pleca din redacţie, puştii au vizitat şi studioul Radio GSP, au testat aparatura, dar au şi făcut poze.

Curioşi şi relaxaţi, puştii au tresărit cînd pe monitor au văzut fazele dintr-un meci de-al lor cu Sportul. Şi mai curioşi din fire, jurnaliştii din redacţie i-au testat pe micuţi: "Cine e mai bun dintre voi?". "Toţi!", a răspuns Antonio, căpitanul echipei. "Toţi pentru unul, unul pentru toţi".

Cu această deviză, echipa lui Dan Chilom şi-a propus ca anul viitor să se claseze pe prima poziţie a campionatului municipal şi să cîştige campionatul naţional, programat în vara lui 2013. Pînă atunci, copiii se vor încălzi la începutul anului, în februarie, la Braşov Indoor Cup, competiţie pe care în 2012 au cîştigat-o.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
usla
usla  •  23 Decembrie 2012, 13:20

j

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Decembrie 2012, 11:21

Acestia sunt niste romani adevarati in devenire ...glorie lor ...si sa asculte de cat mai multe ori imnul ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează