GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Andrei Prepeliță, ales „Antrenorul lunii noiembrie"! Cum arată voturile + Reacția sa: „Acest premiu este o onoare pentru mine. Îmi dă multă încredere”

Articol de - Publicat luni, 06 decembrie 2021 11:00 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 11:07

Andrei Prepeliță și-a adjudecat premiul de „Antrenorul lunii” în ancheta Gazetei. Antrenorul-revelație al Ligii 1 continuă să surprindă pe toată lumea, iar Argeșul bate din ce în ce mai tare la porțile play-off-ului. Prepe face minuni în Trivale, a bifat două victorii uriașe, cu CSU Craiova, după ce-a fost condus, și la Arad, cu UTA, într-un meci pe muchie de cuțit.

„Pe 7 decembrie se împlinește un an de când sunt antrenor la FC Argeș și acest premiu este o onoare pentru mine. Îmi dă multă încredere și le mulțumesc tuturor celor care m-au votat! Sunt foarte tânăr și am nevoie de premii. 

Un merit la câștigarea acestui trofeu îl au și jucătorii, cei din staff, dar și cei din conducere pentru că unii fără alții nu putem să avem rezultate. Noi avem și liniște, suntem cu salariile la zi, iar asta ne ajută să ne îndeplinim obiectivele”, a spus tehnicianul grupării din Trivale.

Aproape de play-off, Andrei visează la o clasare în primele 6, iar primarul orașului a promis că va scoate bani frumoși din conturi pentru o primă consistentă: „Accederea în play-off ar însemna ceva extreordinar pentru noi. Și anul trecut am fost la un pas, după ce-am pornit de pe ultimul loc. Acum suntem în grafic, deși urmează o perioadă foarte dificilă. La anul, după o pregătire bună, putem să dăm asaltul final. Play-off-ul e doar un obiectiv, vreau și Cupa României! Nu mă mulțumesc doar să jucăm finala”.

Un antrenor tânăr, pasionat, muncitor, care iubește ceea ce face. Vrea să devină un tehnician important și să-și încununeze cariera după ce a fost un fotbalist extrem de apreciat. Premiul acesta ar fi și un imbold important în cariera aflată la început, iar asta ar trebui să-l facă să-și dorească din ce în ce mai mult.

- Narcis Răducan, fost internațional

Pentru trofeul „Antrenorul lunii octombrie”, Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Andrei Prepeliță (FC Argeș), Dan Petrescu (CFR Cluj) și Alexandru Pelici (CS Mioveni). Pe lista preliminară au mai fost Cristiano Bergodi (Sepsi) și Liviu Ciobotariu (FC Voluntari).

CLASAMENT FINAL » Antrenorul lunii noiembrie 2021

1. Andrei Prepeliță19 puncte
2. Dan Petrescu17 puncte
3. Alexandru Pelici9 puncte

Votul cititorilor

1. Andrei Prepeliță5 puncte
2. Dan Petrescu4 puncte
3. Alexandru Pelici3 puncte

Votul jurnaliștilor GSP

1. Andrei Prepeliță10 puncte
2. Dan Petrescu8 puncte
3. Alexandru Pelici6 puncte

Votul specialiștilor

1. Dan Petrescu5 puncte
2. Andrei Prepeliță4 puncte

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”?

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte, etc. Votul redacției GSP contează dublu.

Citește și:

CEI MAI BUNI Alexandru Cicâldău a fost ales „Jucătorul lunii noiembrie”, iar Andrei Prepeliță - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

CEI MAI BUNI Alexandru Cicâldău, „Jucătorul lunii noiembrie”! Cum s-a votat + Laudele turcilor: „Cea mai bună evoluție a sa în mijlocul lui Galatasaray”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
957174841004227
Roberto Baggio  •  06 Decembrie 2021, 12:17

5 DECEMBRIE 2021 - ZI DE DOLIU IN FOTBALUL ROMANESC !!! UTA ARAD, EXECUTATA IN DIRECT !!! Nu am gasit, IN TOATA ISTORIA FOTBALULUI MONDIAL, un " PENALTY " HALUCINANT precum cel INVENTAT in minutul 81 al FURTULUI SECOLULUI fcsb - UTA ARAD !!! fotbalul romanesc A MURIT !!! GROPARII fotbalului romanesc isi rad in barba si-si numara ZECILE DE MILIOANE DE EURO incasate de pe man, morutan .... !!!

957174841004227
Roberto Baggio  •  06 Decembrie 2021, 12:08

Va intrebati de ce fotbalul romanesc a ajuns LA CEL MAI JOSNIC NIVEL DIN ISTORIE !!! Va intrebati de ce INVESTITORII FUG DE FOTBALUL ROMANESC ca DRACUL DE TAMAIE !!! Va intrebati de ce stadioanele romaniei sunt PUSTII la " meciuri " !!! Va intrebati de ce comunele si satele de pe langa bucuresti au ajuns sa "JOACE " in prima divizie !!! Priviti cele 3 " PENALTY -uri " INVENATATE pentru viitura ovidiu la MEDIAS, in MINUTUL 97, si la fcsb - UTA ARAD, si poate veti intelege CINE a bagat fotbalul romanesc IN COMA !!!

magic4ever
magic4ever  •  06 Decembrie 2021, 12:02

Ianovschi este nr 1 la Arges si Prepelita se alege cu premiul pentru antrenorul lunii...total nedrept

Vezi toate comentariile (16)
Comentează