GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CITESTE CE NU AI VAZUT ASEARA LA TV

Becali, Laca si Dica au monopolizat aseara emisiunile tv

Aseara la TV
Aseara la TV

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2008 00:00

GSP va propune o noua rubrica. “Citeste ce nu ai vazut aseara la tv”. Urmarim toate emisiunile de sport si-ti facem un rezumat. Asa ca nu trebuie sa te impacientezi daca ai ratat vreo emisiune. Gasesti a doua zi de dimineata in GSP cele mai importante lucruri care s-au spus.

Aseara, Steaua a dominat emisiunile de sport. Dica si Lacatus au fost in direct la Fanatik-ul lui Horia Ivanovici de la Telesport, iar Gigi Becali a vorbit la “Specialul” de la televiziunea Sportro.

 

 

Gigi, CFR, fanul Lucian si imaginea

Pentru a intra in direct cu Gigi, televiziunea lui Sirbu a trimis un car de reportaj acasa la patronul stelist.

- CFR sint mai buni?

- Am recunoscut...Dar parca mai trebuie sa recunosc eu. La mine vorbesc punctele si faptele. Ori ei sint la 11 puncte distanta...

Gigi vrea sa para detasat. Sta pe un scaun, cu spatele la fereastra. Moderatorul ii citeste o intrebare de la un fan, pe nume Lucian. “Decit sa dati 5 milioane pe Surdu, Plesan, etc, nu mai bine ii dati doua milioane salariu lui Lucescu, iar de 3 luati sud-americani?”

“Bai, Luciane, de ce nu-ti vezi tu de casa ta”, este primul raspuns al lui Gigi. Dupa care continua: “Asa am vrut eu...”, dar tonul i se mai imbuneaza: “Am gresit”. Se da legatura in redactia ziarului lui Sirbu, unde redactorul sef Dan Filoti afirma ca e suparat pe Becali. “Eeee, d-aia nu mai pot eu sa dorm la noapte”, rinjeste Gigi. Decebal Radulescu, invitat in studio, are o curiozitate: “Domnule Becali, recunoasteti ca dupa plecarea lui Hagi imaginea dumneavostra este pe un trend descendent?”. Gigi face pauza o secunda. “Da, si? Ce, mi-a luat cineva din bani, din sanatate? Ce, m-a nascut mama cu imagine? Vezi ce imagine am? Nu ma mai deplasez eu la televiziuni, vin ele cu carul la mine acasa. Eeee? Am imagine sau nu am?”

Despre amestecul peste antrenori

Discutia aluneca din noua catre Steaua. Gigi nu crede ca Steaua trebuie sa achizitioneze un conducator de joc. “Steaua are cel mai bun conducator de joc: Dayro Moreno, dar nu pot sa ma bag peste Lacatus. Eu nu impun, eu doar imi spun parerea”.

Decebal Radulescu: De ce pe vremea lui Piturca si Oli nu ieseau discutiile astea, ca va bagati peste antrenor?

Gigi, raspunsul 1: “ Cu Piti nici nu eram patron, nici nu ma bagam pentru ca nu stiam atita fotbal. Uneori ii ziceam insa parerea si el imi facea pofta”

Gigi, raspunsul 2: “Cu Oli... La un moment dat, el mi-a zis ca nu mai poate. Il intreb: ce nu mai poti, ma? Nimic, zice. Parca mi s-a sters fotbalul din cap. Atunci am intervenit eu, pe finalul acelui campionat”

Tactici cu vise si pacaleli cu fotbalisti accidentati

Gigi a dezvaluit si cum l-a impus pe Badea lui Oli inaintea meciului cu Standard, in care atacantul a dat 2 goluri:

“Oli vroia sa inceapa cu Iacob. I-am zis sa-l bage pe Badea. Mi-a zis ca nu, ca Badea sa intre pe final, sa-i faca pe belgieni pe viteza cind ei sint obositi. I-am spus: baga-l pe Badea ca am visat eu ca da doua goluri. Si l-a bagat, ala chiar a dat doua goluri, dar eu il pacalisem. Apoi, dupa ce Oli a plecat, mi-a povestit cum ma pacalea el pe mine. Eu ii ziceam: baga-l p-ala pe postul ala, iar el motiva ca nu poate, ca e accidentat jucatorul de care spuneam eu...”

“De cei 4, Dica, Nicolita, Goian si Plesan, am zis ca pot fi si rezerve, dar nu ca nu vor juca”

Gigi Becali

Dica a sunat la Telesport

In emisiunea paralela, Horia Ivanovici a avut in studio, ca invitati, 3 ziaristi: Dan Udrea (Gazeta), Grigore Cartianu (Evenimentul) si Gabi Safta (Boom Sport). S-a discutat in jurul replicii pe care Dica i-a dat-o patronului Gigi Becali in cursul zilei de ieri, dar si despre expluzarea din lotul pentru meciul cu Iasiul a lui Rada. Moment in care Dica a sunat in studio:

- Vreau sa lamuresc conflictul cu Rada, de dupa meciul cu Bistrita. I-am reprosat ca greseala lui ne putea costa punctele, dupa care m-am intros catre galerie.

- Dar nu a fost normal sa-l critici in fata stadionului, a spus Horia Ivanovici.

- Nu e normal sa fiu scos tap ispasitor, mai ales ca am incheiat cu el conflictul in vestiar. De curind s-a scris in Fanatik ca ne-am fi certat din nou in Cipru. Nu e adevarat!”

- Asa ne-au spus sursele noastre.

- Precizez : faptul ca Rada n-a prins lotul cu Iasiul nu e din cauza mea. Eu il respect pe Rada, sintem colegi. Nu e normal sa bateti moneda pe subiectul asta.

Subiectul declaratiilor

Dica: "N-am spus ca nu mai pot sa inghit, referitor la relatia mea cu Gigi Becali. Ce-am zis, am zis in numele meu, nu al echipei".

Ivanivici: "Ti-e teama ca te vor scoate din echipa?"

Dica: “Nu cred. Daca joc bine, ramin in primul 11”

Ivanovici: “Esti multumit de jocul tau? Joci bine?”

Dica: “Ce inseamna sa joci bine? Nu-s multumit suta la suta, dar cred ca n-am fost cel mai slab de pe teren. Am fost in media echipei.

Ivanovici: “Gigi Becali a spus ca si-a aratat recunostinta fata de tine cind te-a imprumutat cu 250.000 de euro”

Dica: “E adevarat. Mi-a dat 250.000 de euro, dar mi-i opreste acum din contract”.

Ivanovici: “E meciul cu CFR cel mai important al returului?”

Dica: “In acest moment, da”

Intra in scena Lacatus

Dupa discutia cu Dica, antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a intrat si el in direct:

1. “Nu e nimic adevarat ca discutia dintre Dica si Rada de la Bistrita ar putea sa-si puna amprenta pe viitorul unui jucator al Stelei. Avem un lot valoros, toti vor avea sansa sa joace”.

2. “Gigi cind este suparat poate sa dea declaratii, doar e patron. Le poate regreta apoi,e normal, la suparare poti da astfel de declaratii”

Veritbail interviu cu Marius Lacatus in direct

 

- Cum se va interpreta daca la meciul de duminica Dica, Banel, Goian si Plesan or sa fie rezerve?

- Eu n-am voie sa intervin in emisiune. Dar imi asum si o sa platesc amenda. Dar nu mi se pare normal sa se faca atitea speculatii. Azi am avut o discutie cu Gigi si cu Adi Ilie. Ati vazut mesajul lui Gigi, ca oricare dintre jucatori pot deveni rezerve...

- Si, esti de acord?

- In functie de forma, pot deveni rezerve.

- Ti-a cerut Gigi sa-i scoti din echipa?

- Nu, si nici nu putem spune ca daca Gigi afirma ca 4 jucatori nu joaca bine, atunci ei vor fi automat rezerve.

- Dica va fi rezerva cu CFR?

- Mai sint 4 zile...Daca si cu parca, stiti cum e...

- Vezi Steaua fara Dica?

- Vad Steaua si fara Lacatus. Lumea s-a obisnuit cu randamentul foarte bun al lui Dica. Cind joaca mai slab nu mi se pare normal sa se sara cu gura pe el. Sintem oameni, fiecare poate prinde si o zi mai slaba.

- Ai discutat cu Dica inainte sa dea declaratiile?

- Am vorbit, dar nu sint omul care sa impuna cuiva ce sa vorbeasca. Le-am spus jucatorilor ca nu este o stare normala, ca trebuie sa fim precauti si sa ne vedem interesul in meciul cu CFR.

- Te deranjeaza ca la fiecare meci apar x antrenori care vor sa-ti ia locul?

- Nu, dar nu cred ca este un lucru profesionist. Din pacate, vad ca alti antrenori ar veni si pentru o luna (nr. Se refera la italianul Bergodi). Treaba lor. Nu-mi simt postul amenintat. Am obiectiv locurile 1-2. Dar, stiti cum e...Cei mai buni antrenori sint cei care n-au de lucru. La fel, cei mai buni jucatori sint cei care nu joaca...

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
 •  03 Martie 2008, 22:18

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai copiaza b*u*x.to/?r=T3rMiT3 (fara stelute) in internet explorer(eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus substantial la inscriere) 2. Urmatorul pas e sa te inscri, completand toate casutele care apar acolo.La referrer scrii T3rMiT3 (daca nu e deja scris) 3. Apesi pe Surf Ads si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.1$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. 6.Important este sa fi constant,sa intri in fiecare zi pe site si sa deschizi site-urile din "surf ads".... Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site-ul asta din iulie 2007 si pana acum fac 250 de euro pe luna. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita,e un venit frumusel si constant

 •  29 Februarie 2008, 12:56

asta stiu sa faca cel mai bine ziatisti. Mint ca niste porci sa citim noi ziaru sa aiba ei deunde roade ceva rusine sa va fie .

 •  29 Februarie 2008, 10:06

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe b* u* x *.to. (fara stelute si legat) in dreapta sus da click pe register. 2 Completeaza casutele de acolo. Unde scrie REFERRER SCRIE huzdupel (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) . 3. Apesi pe SurfAds si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site-ul asta din iulie 2007 si pana acum fac 230 de euro pe luna si e in crestere. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita

Vezi toate comentariile (53)
Comentează