GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  GAZETA CU DVD

"Concertul", nominalizat la Globurile de Aur

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2010 00:00

Filmul românesc Concertul în regia lui Radu Mihăileanu apărut împreună cu Gazeta Sporturilor pe piaţă încă de săptămîna trecută, a fost nominalizat la categoria "Cel mai bun film străin al anului", la cea de-a 68-a ediţie a Globurilor de Aur! Această gală va avea loc în data de 16 ianuarie la Los Angeles.

Pînă acum, echipa filmului "Concertul" a mai primit două premii César, pentru sunet şi pentru cea mai bună coloană sonoră. Totodată, acest film a mai primit şi patru trofee Gopo, pentru cel mai bun montaj, cea mai bună muzică şi cea mai bună scenografie. Acest film poate fi încă găsit pe piaţă la orice chioşc de ziare alături de Gazeta Sporturilor la un super preţ, doar 14,99 de lei. Totodată, de joi, 16 decembrie, alături de Gazeta Sporturilor apare cel de-al doilea film românesc al seriei, intitulat "Marţi după Crăciun".

Aici puteţi urmări o cronică a filmului!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează