GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Cristi Săpunaru, „Jucătorul lunii august”! Cum s-a votat + Fundașul, altruist: „Este premiul echipei!”

Articol de - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 10:30 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 13:57

Cristian Săpunaru (37 de ani) a fost votat drept „Fotbalistul lunii august”. Experimentatul stoper de la Rapid a primit ieri distincția din partea Gazetei Sporturilor.

Rapid ia TOT! » Săpunaru a fost votat "Jucătorul lunii august", iar Mihai Iosif - "Antrenorul lunii"! Cum s-a votat

Gazeta Sporturilor, cea mai respectată voce din presa sportivă românească, a inaugurat două trofee. Ziarul care are o tradiție de aproape un secol și ale cărui anchete de final de an sunt recunoscute de întreaga suflare sportivă va decerna la fiecare început de lună câte un premiu pentru jucătorul, respectiv antrenorul lunii trecute.

Pentru trofeul „Jucătorul lunii august”, Gazeta Sporturilor a nominalizat 5 fotbaliști: Billel Omrani (CFR Cluj), Cristi Săpunaru (Rapid), Jefte Betancor (Farul Constanța), Claudiu Petrila (CFR Cluj) și Horațiu Moldovan (Rapid). Câștigătorul lunii august este Cristi Săpunaru.

Săpunaru: „E premiul echipei. Individual, poate merita mai mult Horațiu Moldovan”

Cristi Săpunaru a primit cupa din partea Gazetei chiar ieri, după încheierea votingului. „Vă mulțumesc pentru trofeu, dar cred că este premiul echipei, nu al meu personal. O echipă minunată, care în acest start de sezon a dat totul! Eu sunt fericit că sunt la Rapid București, la echipa mea de suflet, și încercăm să facem treburile bine. 

Cred că merita mai mult Horațiu (n.r. portarul Horațiu Moldovan) să câștige, mai ales după ultimul meci. Dar am spus deja: acesta este premiul echipei. Noi toți am fost senzaționali! Vreau să le mulțumesc celor care ne-au votat și-i rog să rămână alături de fotbal în continuare”, a declarat Săpunaru.

Căpitanul giuleștenilor a continuat să-și îndemne colegii și fanii la echilibru: „Chiar dacă am avut un sezon bun de sezon, voi rămâne cu picioarele pe pământ până la finalul acestui campionat. 

Noi ne propunem să rămânem în prima ligă și să fim modești. Suntem o echipă nou-promovată și avem un obiectiv pe care trebuie să-l atingem: rămânerea în Liga 1”.

Mihai Iosif merita să fie antrenorul lunii pentru ce a făcut la această echipă și unde a dus Rapidul. Dacă toată lumea îl consideră antrenorul lunii, noi știam asta deja!
Cristi Săpunaru, fundaș Rapid

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”?

Algoritmul folosit pentru departajare la stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi vor vota 3 categorii. Cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție (vot dublu) și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. 

CUM AU VOTAT CEI CINCI SPECIALIȘTI

IOAN ANDONE

Cristi Săpunaru, „Jucătorul lunii august”! Cum s-a votat + Fundașul, altruist: „Este premiul echipei!”
  • Cristi Săpunaru (Rapid) » „A arătat că e un lider incontestabil. Pentru că a jucat fără greșeală, pentru că a dat randament total. Îl cunosc bine, are un caracter și o personalitate ieșite din comun. Modul lui exemplar de a juca i-a obligat și pe ceilalți jucători să-și ridice nivelul”

DANIEL PANCU

Cristi Săpunaru, „Jucătorul lunii august”! Cum s-a votat + Fundașul, altruist: „Este premiul echipei!”
  • Cristi Săpunaru (Rapid) » „Sunt obiectiv, dar altă variantă în afara lui Cristi Săpunaru nu există! Este principalul artizan pentru tot ce s-a întâmplat la Rapid. Oferă liniște, siguranță, un foarte bun motivator, un jucător-exemplu, un lider, chiar dacă are 37 de ani. Să țineți cont că Săpunaru avea două antrenamente, nu avea pregătirea făcută, iar după 4 etape nici nu transpira cu adevărat! De departe e cel mai bun”

MIRCEA RĂDULESCU

Cristi Săpunaru, „Jucătorul lunii august”! Cum s-a votat + Fundașul, altruist: „Este premiul echipei!”
  • Horațiu Moldovan (Rapid) » „Apără la echipa cea mai în formă din acest moment, a avut reflexe și intervenții deosebite. Este o mare responsabilitate postul de portar, iar în general experiența își spune cuvântul. Chiar dacă are doar 23 de ani, arată încredere, siguranță, ca un portar de 30 de ani ajuns la maturitate. A avut o singură greșeală în primele șapte etape, iar prestațiile lui au fost incredibile. Merită toate felicitările mele”

CRISTI DULCA

Cristi Săpunaru, „Jucătorul lunii august”! Cum s-a votat + Fundașul, altruist: „Este premiul echipei!”
  • Cristi Săpunaru (Rapid) » „Unul dintre cei mai buni fundași din campionat, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, un lider, un om de vestiar, un fundaș puternic. Are o experiență foarte mare, ține în mână o întreagă echipă, arată forță și dăruire. Și-a asumat și unele riscuri acceptând să vină la o nou-promovată, chiar dacă numele ei este Rapid, echipa lui de suflet”

DORINEL MUNTEANU

Cristi Săpunaru, „Jucătorul lunii august”! Cum s-a votat + Fundașul, altruist: „Este premiul echipei!”
  • Claudiu Petrila (CFR Cluj) » „Jucător care mi s-a părut decisiv în aproape toate etapele de campionat. A arătat multă calitate și în Liga 1 a fost cel mai bun până acum. Are viteză, are dribling, a dat goluri, e foarte bun”

CLASAMENT FINAL fotbalistul lunii august 2021

1. Cristi Săpunaru (Rapid)18 puncte
2. Horațiu Moldovan (Rapid)17,5 puncte
3. Claudiu Petrila (CFR Cluj)9,5 puncte
4. Jefte Betancor (Farul Constanța)9 puncte
5. Billel Omrani (CFR Cluj)1 punct

Cristi Săpunaru, „Jucătorul lunii august”! Cum s-a votat + Fundașul, altruist: „Este premiul echipei!”

Votul cititorilor

1. Horațiu Moldovan (Rapid)5 puncte
2. Cristi Săpunaru (Rapid)4 puncte
3. Jefte Betancor (Farul Constanța)3 puncte
4. Claudiu Petrila (CFR Cluj)2 puncte
5. Billel Omrani (CFR Cluj)1 punct

Votul jurnaliștilor GSP

1-2. Horațiu Moldovan (Rapid)9 puncte
       Cristi Săpunaru (Rapid)9 puncte
3. Jefte Betancor (Farul Constanța)6 puncte
4. Claudiu Petrila (CFR Cluj)4 puncte

Votul specialiștilor

1. Cristi Săpunaru (Rapid)5 puncte
2-3. Horațiu Moldovan (Rapid)3,5 puncte
Claudiu Petrila (CFR Cluj)3,5 puncte

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Bătaia de la CFR e joacă de copii. Doi patroni din Liga 1 s-au bătut sălbatic în sediul Ligii: „Curgea sângele din el ca dintr-un porc tăiat!”

OFICIAL Cea mai surprinzătoare mutare la CFR Cluj! » A semnat „inamicul public” al lui Dan Petrescu: „Eu sunt bărbat, el nu e!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
ucluj2011
ucluj2011  •  04 Septembrie 2021, 08:12

Un fotbalist deosebit!!! Excepțional!!! UN LIDER!!! RESPECT SĂPUNARU!!!

robotucigas
robotucigas  •  03 Septembrie 2021, 19:03

Este un super jucător! Aici ii dau dreptate oricărui care spune asta. Dar nu-i dau dreptate celui care spune ca să fie căpitan de echipă. S-a văzut la meciul cu Craiova ca are un caracter ***. Știți și adversari sunt colegi lor, fără ei rapid nu ar putea juca. De aceea cred ca ar trebui mai mult respect pe teren și multa munca. Restul este cancan. Dacă suporteri vor sa înjure ca asa vor ei,. Pai da... sa înjure ca nimeni nu-i oprește. Dar când un căpitan instigă suporteri la violență, automat trebuie sa i se ia banderola. În legătură cu fotbalul, el este ultimul jucător cu adevărat jucător al Românie. Restul doar maneliști, bețivani și fumători.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotucigas
robotucigas  •  03 Septembrie 2021, 18:57
Postat de observator_federal pe 03 Septembrie 2021, 16:46

GSP, ce vă recomandă moral drept continuatori ai Gazetei Sporturilor - că de dovezi legale nu cred că dispuneți ? Aveți măcar continuitate ca să revendicați "palmaresul" de mult defunctei publicații interbelice?? Ce valoare au atunci sondajele și premiile voastre? Mai degrabă Neacșu din Câmpulung ar fi modelul - furnizarea de "informații" în folosul sponsorului principal...

Explică ca nu am înțeles. Ce ai cu oameni de la gsp. Sunt eu prost, sau tu ma întreci! Man este vorba de un jucător în acest reportaj sau ce este. Nu luam biblia în mână, lăsați oameni să-și facă ce au de făcut.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close