GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Darius Olaru, „Jucătorul lunii decembrie”! » „Visul în 2024? Titlul și convocarea la Euro”

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 13:00

În urma voturilor, "Jucătorul lunii decembrie" a fost ales în unanimitate Darius Olaru! Fotbalistul liderului a rămas mereu în prim-plan și și-a făcut de fiecare dată treaba foarte bine. În decembrie a "mușcat" de trei ori: "dublă" cu Hermannstadt și gol în remiza cu CFR Cluj.

Mai mult, evoluțiile sale i-au modificat și cotația de piață și se bucură de cea mai mare creștere, de 1,2 milioane de euro, ajungând la 6,5 milioane. În plus, interesul pentru semnătura acestuia a reînceput să apară, dar mijlocașul de 25 de ani are alte planuri până la vară.

„Luna decembrie a fost o lună foarte bună pentru mine pe plan individual. Mă bucur, în același timp, că mi-am ajutat echipa ca să obținem rezultatele pe care ni le-am dorit. Am terminat anul foarte bine, cu rezultate foarte bune. Trebuie să fie momentul nostru! Ne simțim bine, mergem în cantonament, trebuie să acumulăm în această perioadă. Să pregătim foarte bine returul, dar și play-off-ul”, a spus Darius.

De patru ani în tricoul celor de la FCSB, după transferul de la Gaz Metan Mediaș, Darius are cel mai bun an din carieră: „Nu cred că s-a schimbat nimic la mine, dar este cel mai bun an al meu din punctul de vedere al cifrelor. Asta este clar! Sper să continuu la fel și să-mi ajut echipa”.

Darius spune că-și dorește în 2024 „titlul și convocarea la echipa națională pentru Campionatul European”. „Ar fi clar un vis împlinit pentru mine! Îmi doresc foarte mult și sper să fie așa”, a mai spus mijlocașul.

„Darius Olaru și Florinel Coman ar putea pleca pe 14 milioane”. De ce Becali nu lasă din preț: „Tot la FCSB sunt înlocuitorii”
FCSB
„Darius Olaru și Florinel Coman ar putea pleca pe 14 milioane”. De ce Becali nu lasă din preț: „Tot la FCSB sunt înlocuitorii”

Pentru trofeul "Jucătorul lunii decembrie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Darius Olaru (FCSB), Marius Ștefănescu (Sepsi), Vladislav Blănuță (FCU Craiova), Florinel Coman (FCSB) și Alexandru Mitriță (U Craiova). 

Pe lista preliminară au mai fost: Radu Drăgușin (Genoa), Juan Bauza (FCU Craiova), Panagiotis Tachtsidis (CFR Cluj), Philip Otele (CFR Cluj) și Alexandru Pop (Oțelul Galați).

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți), care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL Jucătorul lunii decembrie 2023

1. Darius Olaru19p
2. Florinel Coman15p
3. Vladislav Blănuță9p
4. Alexandru Mitriță7p
5. Marius Ștefănescu2p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Vladislav Blănuță5p
2. Darius Olaru4p
3. Florinel Coman3p
4. Marius Ștefănescu2p
5. Alexandru Mitriță1p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Darius Olaru10p
2. Florinel Coman8p
3. Alexandru Mitriță6p
4. Vladislav Blănuță4p

Votul specialiștilor

1. Darius Olaru5p
2. Florinel Coman4p

Citește și:

FCSB și-a prezentat noile achiziții: „Nu mi-a venit să cred” » Ce spune Elias Charalambous despre lot + „Nu eu mă ocup de transferuri”
FCSB
FCSB și-a prezentat noile achiziții: „Nu mi-a venit să cred” » Ce spune Elias Charalambous despre lot + „Nu eu mă ocup de transferuri”
Cristi Dulca, selecționerul naționalei de fotbal feminin a României, crede că FCSB a greșit: „Nu aș fi renunțat la Djokovic, e extrem de valoros”
FCSB
Cristi Dulca, selecționerul naționalei de fotbal feminin a României, crede că FCSB a greșit: „Nu aș fi renunțat la Djokovic, e extrem de valoros”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
observator_federal
observator_federal  •  09 Ianuarie 2024, 13:38

De când Gigi s-a împăcat cu Edward, ori mai bine zis s-au înțeles, Florinel a fost titular autoritar la Națională - deși nu a jucat mai nimic, de a ajuns să-l laude Grădinescu pentru "jocul bun în apărare", cică "a muncit ca un salahor(?)" - iar Olaru nu s-a mai plâns că nu a fost folosit când a fost/ nu a fost accidentat... Probabil la Euro o să joace ambii fecesebiști (împreună au marcat un singur gol în tricoul Naționalei!), nici nu prea contează cum joacă important este să fie ei în lumina reflectoarelor și să iasă banu' pentru Gigi (care este băiat bun și calculează corect fracții și procente și este "atent" cu cei care îl slujesc cu credință). Toată lumea mulțumită, Hai R_omenia!

befree
befree  •  09 Ianuarie 2024, 12:41

Si transfer la Barcelona, ca dupa mintea lui Stoica, e mai bun Olaru decat De Jonk. Asa cum a zis de Popescu Crevedia ca e mult peste Gavi. Serios acum, cred ca e un fotbalist bun, cel mai bun de la fcsb.

elgabri
elgabri  •  09 Ianuarie 2024, 12:27

Plangaciosul lunii !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează