GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  COPIII GAZETEI

Florin Bratu a rămas impresionat de copiii Gazetei: "Sînteţi speciali!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 14 septembrie 2013 21:10

Fostul internaţional le-a transmis puştilor de 11 ani: "Sînteţi foarte talentaţi, dacă veţi fi serioşi, veţi reuşi!"


Retras din activitate în acest an, Florin Bratu, 33 de ani, nu poate sta departe de gazon. El a acceptat imediat invitaţia de a participa la antrenamentul copiilor antrenaţi de Dan Chilom. Echipa de puşti care este susţinută de Gazetă a încheiat pe locul 1 prima parte a campionatului municipal pe Bucureşti, rezervat copiilor născuţi în anul 2002.

Înainte de a-i vedea la lucru pe cei mici, Bratu i-a strîns pe toţi în jurul lui: "Salut, băieţi! Vă zic şi eu ceea ce probabil aţi auzit deja. Seriozitatea este cea mai importantă. Sînteţi la început de carieră, puteţi ajunge fotbalişti importanţi. Aveţi la dispoziţie condiţii la care eu, la vîrsta voastră, doar visam. Fiţi încrezători şi nu plecaţi niciodată de acasă cu gîndul că veţi pierde un meci. Veţi reuşi!".

După discurs, ex-internaţionalul n-a rezistat tentaţiei de a se alătura puştilor la o miuţă. A exersat şi indicaţiile pe care le va oferi elevilor săi după ce va încheia cursurile şcolii federale de antrenori. "Bravo! Excelent!", a strigat la fiecare acţiune reuşită. Iar atunci cînd nu era mulţumit de alegerea micuţilor, îi corecta.

"Sînt nişte copii foarte talentaţi, cum rar vezi la vîrsta lor. Au idei de joc excelente, e o plăcere să-i vezi jucînd", a spus Florin la finalul jocului-şcoală pe care nu şi-ar fi dorit să-l mai oprească. După ce s-a fotografiat cu cei mici, el le-a promis că îi va mai vizita şi că îi va încuraja şi la meciuri.

Înaintea lui Florin Bratu, copiii Gazetei au făcut o impresie bună şi în faţa altor oameni importanţi din fotbalul românesc. La antrenamentele lor au mai participat, pînă acum, Gheorghe Mulţescu, Marcel Puşcaş şi Miodrag Belodedici.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează