GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE GAZETEI 2019

GALA GSP 2019 // VIDEO + FOTO Simona Halep, Billel Omrani, Ionuț Radu și Dan Petrescu sunt marii câștigători ai anului

Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2019 21:00

GALA GSP 2019, organizată marți la hotelul Radisson Blu din București, și-a desemnat câștigătorii: Simona Halep (sportivul anului), Billel Omrani (fotbalistul străin al anului), Ionuț Radu (fotbalistul român al anului) și Dan Petrescu (antrenorul anului).

Pe lângă cele patru mari distincții oferite, Gazeta Sporturilor a mai oferit și 7 premii pentru întreaga activitate, denumite sugestiv „Legendă GSP”. Laureații acestora sunt Emerich Ienei, Mircea Lucescu, Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Elisabeta Lipă, Gică Hagi și Ivan Patzaichin.

Sondaj GfK pentru GSP: FCSB, de departe cea mai iubită echipă din România!

În cadrul evenimentului a fost prezentat și cel mai complex sondaj la nivel național legat de starea și de tendințele din sportul românesc. Gazeta Sporturilor a contractat GfK, una dintre cele mai importante companii de cercetare de piață, și a descoperit că FCSB e de departe cea mai iubită echipă din România, iar Gică Hagi cel mai apreciat sportiv. Vezi AICI toate rezultatelele sondajului!

Dan Petrescu, antrenorul anului

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, i-a devansat în preferințe pe Mirel Rădoi, selecționerul care a dus reprezentativa de tineret până în semifinalele Campionatului European din italia, și pe Răzvan Lucescu, campion cu PAOK în Grecia și câștigător al Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal. Detalii și declarații AICI!

+7 FOTO

Ionuț Radu, fotbalistul român al anului

Portarul naționalei României și al italienilor de la Genoa i-a depășit în preferințe pe George Pușcaș (23 de ani) și pe Nicolae Stanciu (26 de ani). Radu a fost căpitanul naționalei U21 la Europeanul de tineret din Italia și a impresionat cu evoluțiile sale din Serie A, acolo unde este titular incontestabil. Detalii și declarații AICI!

Billel Omrani, cel mai bun fotbalist străin 

Omrani s-a luptat pentru trofeu cu colegii de la CFR, Arlauskis și Camora. Atacantul francez a primit distincția din partea brazilianul Eric. Detalii și declarații AICI!

Simona Halep, sportivul român al anului

Campioana de la Wimbledon 2019 a câștigat pentru a cincea oară trofeul de cel mai bun sportiv al anului. Halep le-a devansat în preferințe echipe feminină de tenis de masă și pe luptătoarea Alina Vuc. Detalii și declarații AICI!

Nominalizări superlative GSP 2019

  • Fotbalistul Român al Anului: Florin ANDONE, Paul ANTON, Alexandru CICÂLDĂU, Vlad CHIRICHEȘ, Florinel COMAN, Ciprian DEAC, Ianis HAGI, Sergiu HANCA, Claudiu KEȘERU, Dennis MAN, Cristi MANEA, Răzvan MARIN, Alexandru MITRIȚĂ, Ionuț NEDELCEARU, Dan NISTOR, George PUȘCAȘ, Ionuț RADU, Ștefan RADU, Nicolae STANCIU, Florin TĂNASE, Ciprian TĂTĂRUȘANU 
     
  • Antrenorul Anului: Ladislau BOLONI, Gheorghe HAGI, Edward IORDĂNESCU, Răzvan LUCESCU, Viorel MOLDOVAN, Cosmin OLĂROIU, Dan PETRESCU, Mirel RĂDOI, Marius ȘUMUDICĂ, Dusan UHRIN, Bogdan VINTILĂ 
     
  • Fotbalistul Străin al Anului: Giedrius ARLAUSKIS, Mario CAMORA, Emmanuel CULIO, Bradley DE NOOIJER, Damjan DJOKOVIC, Harlem GNOHERE, Mattia MONTINI, Filip MRZLJAK, ERIC de Oliveira, Billel OMRANI, Hervin ONGENDA, Mirko PIGLIACELLI, Riccardo PISCITELLI, Bogdan PLANIC, Mario RONDON, Paulo VINICIUS 
     
  • Sportivul Român al Anului: Elena ANDRIEȘ, Laura COMAN, Simona HALEP, Bianca PASCU, Loredana TOMA, Alina VUC, Echipa feminină de tenis de masă, Barca de 2 vâsle, Barca de 4 fără cârmaci

Gala GSP 2019: au votat 5 categorii!

La fel ca în anii precedenți, câștigătorii anchetei GSP sunt stabiliți după un vot la care participă 5 categorii: cititori, jurnaliști, jucători, antrenori și oficiali. 

Laureații de anul trecut au fost Simona Halep, George Țucudean, Răzvan Lucescu și Harlem Gnohere. Cine vor fi câștigătorii ediției 2019? Vom afla împreună rezultatele marți, în Gala GSP, și în ediția specială de miercuri a Gazetei Sporturilor.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (54)
zagna
zagna  •  18 Decembrie 2019, 08:26
Postat de George Adrian Popescu pe 18 Decembrie 2019, 07:49

Si lui Piturca al nostru nu ia-ti dat nimic?

Ii dam 3-0 pe National !

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  18 Decembrie 2019, 07:49

Si lui Piturca al nostru nu ia-ti dat nimic?

mateiserban
mateiserban  •  17 Decembrie 2019, 23:44
Postat de sir_neamt pe 17 Decembrie 2019, 22:10

Bai cumetre vezi ca iti da cu virgula ma. eu te cred ca noi ar trebui sa jucam in 15 oameni si ajungem la europene dar totusi: 4 4 1 2 nu merge. Sau ai incurcat Romaniile, nu suntem in Tokio la handbal sa jucam fara portar. E fotbal ma tata.

4-3-1-2, am apasat gresit pe 4 in loc de 3. Daca citeai bine si cu atentie echipe, vedeai ca nu mi-a dat deloc cu virgula

Vezi toate comentariile (54)
Comentează