GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  FOTBALUL S-A NĂSCUT ÎN CURTEA ŞCOLII

Gazeta şi vedetele "U" Cluj au făcut spectacol la liceu » "Şepcile" la extemporal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Campania "Fotbalul s-a născut în curtea şcolii" a ajuns ieri la Cluj-Napoca, unde Cristi Dulca şi jucătorii de la "U" Cluj au avut parte de un meci de poveste cu echipa Liceului cu Program Sportiv

Dacă Matache, acum la "U", îi avea ca adversari la Liberec pe elevii de la Liceul cu Profil Sportiv din Cluj-Napoca, Dinamo nu s-ar fi calificat niciodată!

"Dulăul" Hizo a dat afară 9 jucători după eşecul cu FC Bihor (1-2). Pe restul i-a trimis la extemporal, ieri, la Liceul cu Profil Sportiv din Cluj-Napoca. Cristi Dulca a condus o "squadra" cu evidente improvizaţii, ziarişti camuflaţi în tricouri zebrate, care n-au impresionat însă. Mai mult, s-au dovedit "mîini moarte", pentru că, mizînd pe ei în apărare, Matache a luat gol în minutul 1. Însă şi liceenii s-au dovedit mai tari decît cei de la Liberec!

CFR e echipa din Cluj care se bate la titlu, dar "U" rămîne simbolul! Elevii s-au pregătit de meci ca de Liga Campionilor! Aşa că şi arbitrul a trebuit să fie de superclasă: fostul purtător al ecusonului FIFA, Marian Salomir. Au fost voci care l-au acuzat că a tras cu "vedetele", dar reluările TV au indicat limpede că flic-flacurile lui Cristi Dulca au vizat mingea!

Dulca a adus şi egalarea, marcînd dintr-o evidentă poziţie de ofsaid. "Asaltat de liceenele de pe margine, Salomir n-a văzut nimic. Nu i se poate imputa golul!", a intervenit, din studioul GSP TV, Ion Crăciunescu. În aceste condiţii, Dulca & Comp a făcut 2-1, apoi 3-1. "Îi rupem după pauză", au promis liceenii.

Speriate, "vedetele" au trecut la măsuri disperate! Salomir i-a luat tricoul lui Matache şi a trecut în poartă! Iar pe ex-dinamovist l-a făcut vîrf de atac. Două goluri încasate în două minute au readus egalitatea pe tabelă. "Salo" a luat fluierul şi a suflat în el. Nu l-a băgat nimeni în seamă, dar s-a oprit circulaţia pe bulevardul din apropiere! Dacă a crezut că se fofilează, s-a înşelat! "A fost o decizie pripită a lui Salomir. Uite, de aceea trebuie să aducem arbitri străini!", l-a penalizat, din studioul GSP TV, nea Nelu Crăciunescu.

Liceenii reveniseră în forţă, "vedetele" se sufocau. Salomir a mai încasat un gol, iar Matache l-a scos din poartă. Sursele "Gazetei" susţin că cei doi s-au încăierat în vestiar după meci. Liceenii au cîştigat meciul şi s-au calificat mai departe. "Fotbalul s-a născut în curtea şcolii" continuă. Cine a zis că ne lipsesc jucătorii? Căutaţi-i! Sînt la Cluj, ca şi oriunde în altă parte, de la Satu Mare la Tulcea.

Încălzire la miuţă
Înainte de marele meci, elevii au încins o miuţă, în faţa secretariatului. Porţile au fost improvizate rapid din cîteva PET-uri de Coca-Cola. S-a jucat fără portari, toţi jucătorii alegînd un singur post: cel de vîrf de atac. Două şuturi bine ţintite au nimerit în grupurile de susţinători de pe margine, dar nu s-a supărat nimeni.

MVP
Concurentul lui Matache
Cristian Dulca l-a desemnat pe Mihai Teodor Băcilă (foto) cel mai bun jucător din echipa Liceului cu Program Sportiv. Tehnicianul lui "U" Cluj a fost impresionat de reflexele portarului, care va merge la Mondialul african şi va avea ocazia să atingă trofeul FIFA. "Vreau să joc la o echipă de top. Simt că pot să fac pasul de la clubul liceului la o echipă divizionară", a spus puştiul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  24 Martie 2010, 10:57

asta nici nu isi poate lua ghetele...... nu vedetzi ca so incaltzat invers???...... si el vrea la o echipa de top:)))=)))))... nici o trb..... ft ft slab..... dute ma coptile si joaca portar la miu .... la tehnofrig..... unirea.... stii uh fabrici destea:X:X:X....... slaaaaaaaaaaab ..............gretzos!!!

 •  24 Martie 2010, 10:51

Ai ce jucator ... Si vorbea de mine de mine ca` sunt barbie =))))) . Asta bun ce nu sta in picioare :> =))) Vezi sa nu faci ca la Turda =))))))))) . Bine zice alalalt =))) . Pute a slab :X

 •  24 Martie 2010, 10:50

auzi ca cel mai bun,.... praf saracu copil deabia sta in picioare.......nici o trb cu fotbalu........abia asteapta sa mearga sa linga trofeul fifa........

Vezi toate comentariile (6)
Comentează