GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CITESTE CE NU AI VAZUT ASEARA LA TV, LUNI

Gigi Becali: "Pe mine mă interesează să iau titlul, prin orice mijloace"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 aprilie 2008 00:00

 

GSP vă propune o nouă rubrică. “Citeşte ce nu ai văzut aseară la tv”. Urmărim toate emisiunile de sport şi-ţi facem un rezumat. Aşa că nu trebuie să te impacientezi dacă ai ratat vreo emisiune. Găseşti a doua zi de dimineaţă în GSP cele mai importante lucruri care s-au spus.

Gigi Becali: "Pe mine mă interesează să iau titlul, prin orice mijloace"
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că e dispus să facă orice pentru ca Steaua să termine înaintea CFR-ului. "Nu trebuie să baţi tot ca să ieşi campion. Trebuie să mai dai şi un gol din ofsaid, dintr-un penalty care nu a fost...Într-un campionat prost, trebuie să existe o campioană. Titlul îl ia cine vrea Dumnezeu. Pe mine mă intereseaza sa iau titlul, prin orice mijloace. Cu orice risc trebuie să cîştig campionatul", a spus Becali la Telesport.

"S-ar putea ca la meciul cu Dinamo să stăm la şampanie"
Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, e de părere că Gloria Bistriţa îi poate încurca pe clujenii de la CFR, în etapa următoare. "E posibil ca înaintea meciului cu Dinamo să stăm la şampanie. CFR se poate împiedica în meciul cu Bistriţa. În cazul ăsta, o să luam 3-4 sticle de şampanie şi sărbatorim acolo, cu Giovani, cu Borcea, cu Nicolae Badea şi ne uităm la spectacol", a spus Becali la Fanatik Show.

Gigi Becali: "Bodyguarzii mei băteau tot publicul de la Craiova"
Gigi Becali a declarat că nu i-a fost teamă de ostilitatea publicului de la Craiova. "Aveam 30 de bodyguarzi care băteau tot publicul de la Craiova. Dacă intrau în ei, îi înşirau pe acolo. Cum să mă linşeze pe mine la Craiova? Nu au avut curaj!", a mărturisit Becali la Fanatik Show.


Gigi Becali către Borcea: "O să-ţi bat eu ţie galeria aia de papagali"
Patronul Stelei, Gigi Becali, şi directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea au avut un dialog savuros, la Fanatik Show, care a prefaţat derby-ul dintre Dinamo şi Steaua de duminică, de la ora 20:30

Gigi Becali: "Cristi, să dea Dumnezeu să încurce Gloria pe CFR şi să fiţi voi sănătoşi dacă ne bateţi. Pe mine mă interesează să iau campionatul, nu am orgolii d-astea".

Cristi Borcea: "Pe mine mă interesează. Aştept un an meciul cu Steaua".

Gigi Becali: "Eu îi tratez pe Dinamo şi pe Rapid ca pe celelalte echipe. Să dea Dumnezeu să ne bată astea două şi să iau eu toate celelalte puncte".

Cristi Borcea: "Dacă iei un campionat fără să-ţi învingi rivalele, nu are farmec".

Gigi Becali: "Du-te, mă, de aici, că tu esti fanatic! La meciul cu Dinamo o să beau şampanie cum am băut în seara asta, că a fost ziua mea şi sînt un pic cherchelit".

Cristi Borcea: "Dacă Steaua ia campionatul în Ştefan cel Mare, e cel mai urît lucru care ni se poate întîmpla".

Gigi Becali: "Steaua nu poate să piardă la Dinamo. Putem să dăm gol şi din ofsaid. Foarte fericit aş fi dacă le-am da două goluri din ofsaid".

Cristi Borcea: "Dacă ne bateţi cu un gol din ofsaid, nu mai iese nimeni din stadion!"

Gigi Becali: "Cum să nu mai ies, mă? Păi ce, ne bat papagalii ăia ai tăi de suporteri? Dacă nu-ţi bat eu galeria aia a ta într-o zi....Vrei să îi bat chiar acolo, pe Ştefan cel Mare? Îmi iau 100 de sportivi şi mă aşez în mijlocul lor. Mi-e mie frică de vagabonzii ăia ai tăi?"

Borcea: "Jucătorii au promise prime cum nu au mai avut în acest campionat"
Directorul executiv al "cîinilor", Cristi Borcea, a mărturisit că le-a promis jucătorilor lui Dinamo bani mulţi în cazul în care vor învinge Steaua, duminică. "Le dau prime substanţiale, cum n-au mai avut în acest campionat, în cazul unei victorii. Pronosticul meu este 2-0 pentru Dinamo", a spus Borcea la Fanatik Show.


Specialul de la Sportro l-a avut invitat pe Catalin Morosanu care la 23 de ani a participat la un turneu profesionist de Local Kombat.

Catalin Morosanu: "Am cazut in groapa, dar l-am tras si pe Kemayo dupa mine"
Imediat dupa infringerea suferita in gala de la Amsterdam, cel supranumit "Moartea din Carpati" era foarte afectt de infringerea suferita:
"Vroiam sa vin cu fruntea sus acasa, dar oricine poate pierde, viata merge inainte. Imi parea rau de cite ori m-am uitat la reluare pentru ca il simteam slab pe Kemayo si am crezut ca pot sa il inving. Am avut emotii foarte mari la acest meci si nu auzeam cind imi spunea antrenorul sa am grija la loviturile cu genunchiul. Nu pot sa exprim in cuvinte ce il astepta pe Kemayo atunci cind ne vom mai intilni. Acum am intrat in lumea buna a K1 si sigur o sa il mai intilnesc. Atunci o sa fiu mai bine pregatit si o sa fiu mai atent la picioare. O secunda de neatentie mi-a luat toata munca. Si atunci cind francezul era jos vroiam sa il atac. M-am pregatit foarte mult pentru Amsterdam. Daca nu era aceasta lovitura il bateam sigur. Poate m-a pedepsit Dumnezeu pentru ca m-am batut de Paste. Avantajul lui Kemayo a fost experienta. L-am subestimat pe francez. Imi voi studia adversarii pe viitor. Am avut o superstitie pina acum, dar voi trece peste asta, si le voi studia fiecare miscare. Daca il mai loveam de doua ori la coaste, Kemayo ar fi abandonat, iar eu daca primeam lovitura asta in cap, nu as fi avut nimic. Am vazut 3-4 stelute, am auzit arbitrul cum ma numara, insa am vrut sa ma ridic. Arbitrul nu m-a lasat sa continuui meciul si a chemat doctorul care m-a cusut pe viu, in vestiar. Eu sint dintr-o bucata, ma exprim cel mai bine pe ring, nu la televizor. Urmatorul meci cu Kemayo va dura trei reprize pentru ca o sa fiu mult mai temperat, o sa tin garda mai sus si nu o sa il mai subestimez niciodata", a spus Catalin Morosanu.

"Le promit celor care sint alaturi de mine ca nu ii voi dezamagi. Daca m-as mai bate acum cu Kemayo nu stiu ce i-as face.
Mi-am atins scopul anul asta, am ajuns la Amsterdam, anul viitor o sa ajung mai departe. Cea mai dulce revansa este sa il pun jos pe Kemayo cu o lovitura de genunchi", promite Catalin.

Inainte de plecarea la Amsterdam au fost citeva semne, pe care insa Catalin nu le-a luat in seama atunci:
"Am avut citeva semne rele inaintea acestui meci: un copac era cazut perpendicular pe strada pe care treceam spre aeroport, iar porcusorul de guineea mi-a murit exact cind a decolat avionul".

Mihai Constantin, antrenorul lui Morosanu: "Este o onoare ca am fost la asa o gala"
"Sint mindru ca a reusit Catalin sa ajunga la Amsterdam. Catalin a inceput meciul foarte tare, a vrut sa cistige din prima repriza, asta a fost greseala lui. Poate au fost si multe emotii pentru ca ne-am antrenat linga nume mari din K1. Toti din vestiarul albastru au pierdut prin KO. Catalin nu are experienta, si asta s-a vazut".

Eduard Irimia, promotor Local Kombat: "Stiam ca numai o astfel de lovitura il putea opri pe Catalin"
"Catalin putea cistiga turneul. M-am gindit ca va putea continua meciul, dar cind i-am vazut ochiul am stiut ca a pierdut. Catalin este ca un copil minune in K1, dupa numai 1 an jumatate de experienta. Sint convins ca are multe de aratat. Cei de la K1 si-au manifestat interesul pentru o participare a lui Catalin intr-o gala mare anul acesta, in octombrie. Aceasta infringere e un pas inainte in cariera lui. In turneul de K1 nu poti sa nu fi invins", a spus la Sportro Eduard Irimia.

Ciprian Sora, luptator Local Kombat, a intrat in direct prin telefon si i-a dat sfaturi lui Catalin:
"Se poate intimpla oricui. Catalin a neglijat apararea pentru ca si-a dorit foarte mult victoria. A fost presiune foarte mare pe capul lui Morosanu. A inceput bine, dar trebuia sa se mai tempereze. Cariera lui Catalin acum depinde de urmatoarele meciuri si de promotorul lui. A invatat ce trebuia sa invete din experienta asta".

Daniel Ghita, luptator Local Kombat: "Kemayo e foarte imprevizibil"
"Daniel Ghita este ultimul care l-a batut pe Kemayo prin KO. Kemayo e foarte imprevizibil, pare ca nu mai poate, dar este exact invers. M-a atins pe frunte in partea stinga, dar m-am eschivat la timp. Sfaturile mele sint sa se uite la meciurile adversarilor, sa nu ii subestimeze si sa se anterenze la fiecare meci pe stilul adversarului", a spus Ghita in direct la Sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
 •  08 Mai 2008, 12:14

Presa scrisa,implicit declaratiile publice ale lui becali, evidentiaza, fara putinta de tagada,ca toate actiunile acestui personaj penal au un scop antisocial, ceea ce explica incadrarea faptei de la Cluj la infractiunea de DARE DE MITA. Scopul clar al penalului "penibil" este de a promova imoralitatea,ilegalitatea,ticalosia, dispretul fata de cei multi si cinstiti. Astfel de derbedei, incojurati de bodigarzi, avocati nelegiuti, politicieni marsavi, si-au facut locul in mai toata tara

 •  29 Aprilie 2008, 20:55

ARBITRUL TUDOR ESTE UN TILHAR A FURAT TITLUL DE LA C F R >>>SI CULMEA OBRAZNICIEI MAI IL LASATI SA ARBITREZE >>SINTETI TOTI CIORUNGI LUI CIOBANU< NOTIUNEA DE INTRECERE SPORTIVA SA REDUCE LA NIVELUL DE CULTURA AL CIOBANULUI SI VOI STATI SI IL SUPRAVEGHEATI>>HUUUUUUUUUUUUUUUUOOOO F R F>

 •  29 Aprilie 2008, 20:43

SE pare ca f r f este stina lui becali si slugi lui sint MIRCEA STALIN >IONUT LUPESCU SI GEORGGE CONSTANTIN ,dle ,LUPESCU nu tie rusine sa spui ca arbitri au gresit in favoareaSTELEI dar nu in mod voit #3 puncte cu C F R .3 puncte cu URZICENI ,3cu RAPID. 3 puncte cu CRAIOVA RUSINE >RUSINE <RUSINE>

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close