GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Jefte Betancor, „Jucătorul lunii septembrie”! Cum s-a votat + Declarațiile spaniolului: „Sunt foarte fericit pentru tot ce trăiesc”

Articol de - Publicat miercuri, 06 octombrie 2021 10:30 / Actualizat miercuri, 06 octombrie 2021 10:30

Jefte Betancor și-a adjudecat în septembrie premiul de „Jucătorul lunii”. Betancor e noul om de gol al lui Gică Hagi. A înscris patru goluri în septembrie, dintre care un hat-trick de senzație.

„Pentru mine e o onoare să fiu jucătorul lunii, dar nu e doar meritul meu. Echipa m-a ajutat să dau multe goluri și să joc bine. Sunt foarte mulțumit și fericit pentru tot ce trăiesc. Pentru acest sezon mi-am propus să marchez cât mai multe goluri pentru ca echipa să câștige și să fim cât mai sus în clasament. 

Care sunt calitățile mele? Dau goluri și încerc să îmi ajut echipa în orice fel pot. 

Știam multe despre Hagi încă dinainte să vin în Liga 1. E o legendă nu doar în România, ci în toată lumea! Sunt foarte fericit că-mi este antrenor”, a fost mesajul lui Jefte, după ce i-a fost înmânat premiul din partea Gazetei Sporturilor.

Pentru trofeul „Jucătorul lunii septembrie”, Gazeta Sporturilor a nominalizat 5 fotbaliști: Jefte Betancor (Farul Constanța), Florin Niță (România/Sparta Praga), Claudiu Keșeru (FCSB), Nicolae Stanciu (România/Slavia Praga) și Mihai Popa (FC Voluntari).

Pe lista preliminară au mai fost Ianis Stoica, Andrei Burcă, Cristian Costin, Paulo Vinicius și Răzvan Marin.

Betancor, în afară de calitatea sa extraordinară de a apărea foarte bine la finalizare, este un atacant care coboară foarte mult între linii, este un punct de sprijin pe construcție, un punct de sprijin pentru jucătorii din linia a doua. Are o capacitate foarte bună să interpreteze jocul, să intre în combinații.

- Ilie Dumitrescu, fost internațional

CLASAMENT FINAL » Jucătorul lunii septembrie 2021

1. Jefte Bentancor17 puncte
2. Florin Niță15,5 puncte
3. Claudiu Keșeru11 puncte
4. Nicolae Stanciu10,5 puncte
5. Mihai Popa1 punct

Votul cititorilor

1. Claudiu Keșeru5 puncte
2. Jefte Betancor4 puncte
3. Florin Niță3 puncte
4. Nicolae Stanciu2 puncte
5. Mihai Popa1 punct

Votul jurnaliștilor GSP

1. Jefte Betancor10 puncte
2. Florin Niță8 puncte
3. Claudiu Keșeru6 puncte
4. Nicolae Stanciu4 puncte

Votul specialiștilor

1-2. Florin Niță4,5 puncte
Nicolae Stanciu4,5 puncte
3. Jefte Bentancor3 puncte

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”?

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte, etc. Votul redacției GSP contează dublu.

Citește și: 

CEI MAI BUNI Granzii puși la respect! » Jefte Betancor a fost ales „Jucătorul lunii septembrie”, iar Liviu Ciobotariu - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează