GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii august: „Altă variantă nu există!”

Cristian Săpunaru și Mihai Iosif și-au adjudecat premiile de „Fotbalistul lunii”, respectiv „Antrenorul lunii”
Cristian Săpunaru și Mihai Iosif și-au adjudecat premiile de „Fotbalistul lunii”, respectiv „Antrenorul lunii”

Articol de , - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 11:30 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 17:21

Cristian Săpunaru și Mihai Iosif și-au adjudecat premiile de „Fotbalistul lunii”, respectiv „Antrenorul lunii”. Cum au votat cei 5 specialiști?

Gazeta Sporturilor, cea mai respectată voce din presa sportivă românească, a inaugurat două trofee. Ziarul care are o tradiție de aproape un secol și ale cărui anchete de final de an sunt recunoscute de întreaga suflare sportivă va decerna la fiecare început de lună câte un premiu pentru jucătorul, respectiv antrenorul lunii trecute.

Pentru trofeul „Jucătorul lunii august”, Gazeta Sporturilor a nominalizat 5 fotbaliști: Billel Omrani (CFR Cluj), Cristi Săpunaru (Rapid), Jefte Betancor (Farul Constanța), Claudiu Petrila (CFR Cluj) și Horațiu Moldovan (Rapid). Câștigătorul lunii august este Cristi Săpunaru.

La cea de-a doua categorie, cea de „Antrenorul lunii august”, Gazeta Sporturilor a nominalizat 3 tehnicieni: Laszlo Balint (UTA Arad), Mihai Iosif (Rapid) și Marius Croitoru (FC Botoșani). Fără prea mari emoții, Mihai Iosif, tehnicianul vișiniilor, și-a adjudecat trofeul din această lună.

@gsp.ro

##ceimaibuni Cristi Săpunaru - Jucătorul lunii august, Mihai Iosif - Antrenorul lunii august 👏👏👏 ##jucatorullunii ##antrenorullunii @fcrapid1923

♬ sunet original - GSP - Gazeta Sporturilor

Voturile specialiștilor pentru Jucătorul și Antrenorul lunii august 

IOAN ANDONE

Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii august: „Altă variantă nu există!”
  • Cristi Săpunaru (Rapid) » „A arătat că e un lider incontestabil. Pentru că a jucat fără greșeală, pentru că a dat randament total. Îl cunosc bine, are un caracter și o personalitate ieșite din comun. Modul lui exemplar de a juca i-a obligat și pe ceilalți jucători să-și ridice nivelul”
  • Laszlo Balint (UTA Arad) » „Locul 3 e o surpriză, mai ales că a schimbat foarte mulți jucători în vară. Îmi place felul lui de a se adapta imediat la jucătorii pe care îi are. În plus, îmi place cum știe să obțină rezultatele bune, cu o strategie diferită de la meci la meci, în funcție de adversar”

DANIEL PANCU

Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii august: „Altă variantă nu există!”
  • Cristi Săpunaru (Rapid) » „Sunt obiectiv, dar altă variantă în afara lui Cristi Săpunaru nu există! Este principalul artizan pentru tot ce s-a întâmplat la Rapid. Oferă liniște, siguranță, un foarte bun motivator, un jucător-exemplu, un lider, chiar dacă are 37 de ani. Să țineți cont că Săpunaru avea două antrenamente, nu avea pregătirea făcută, iar după 4 etape nici nu transpira cu adevărat! De departe e cel mai bun”
  • Mihai Iosif (Rapid) » „Aleg omul care a produs cea mai mare surpriză din această lună, omul care trăiește prin fotbal și care-și dedică toată viața fotbalului și Rapidului. Rezultatele obținute de Miță Iosif sunt incredibile, a reușit să creeze o familie, un grup unit și trebuie felicitat pentru tot! E incredibil ce a realizat”

MIRCEA RĂDULESCU

Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii august: „Altă variantă nu există!”
  • Horațiu Moldovan (Rapid) » „Apără la echipa cea mai în formă din acest moment, a avut reflexe și intervenții deosebite. Este o mare responsabilitate postul de portar, iar în general experiența își spune cuvântul. Chiar dacă are doar 23 de ani, arată încredere, siguranță, ca un portar de 30 de ani ajuns la maturitate. A avut o singură greșeală în primele șapte etape, iar prestațiile lui au fost incredibile. Merită toate felicitările mele”
  • Laszlo Balint (UTA Arad) » „Merg pe mâna lui pentru că este un antrenor serios, un antrenor de viitor. Nu exagerează absolut deloc, nu provoacă conflicte, un antrenor cu rezultate și extrem de bine pregătit. Jocul și rezultatele din ultima lună îl recomandă să primească acest premiu. Mai mult decât atât, are și toate actele în regulă, ceea ce contează decisiv pentru mine”

VIDEO. Reacția lui Cristi Săpunaru, „Jucătorul lunii august”

Mihai Iosif merita să fie antrenorul lunii pentru ce a făcut la această echipă și unde a dus Rapidul. Dacă toată lumea îl consideră antrenorul lunii, noi știam asta deja!
Cristi Săpunaru, fundaș Rapid

CRISTI DULCA

Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii august: „Altă variantă nu există!”
  • Cristi Săpunaru (Rapid) » „Unul dintre cei mai buni fundași din campionat, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, un lider, un om de vestiar, un fundaș puternic. Are o experiență foarte mare, ține în mână o întreagă echipă, arată forță și dăruire. Și-a asumat și unele riscuri acceptând să vină la o nou-promovată, chiar dacă numele ei este Rapid, echipa lui de suflet”
  • Mihai Iosif (Rapid) » „Îl aleg pe Iosif nu pentru că sunt rapidist, ci pentru că a demonstrat că fără licență Pro poate să scrie istorie și să facă performanță la cel mai înalt nivel. Faptul că n-a primit gol 600 de minute spune multe despre cum lucrează și cum și-a așezat echipa pe teren. Un om echilibrat, un om care a schimbat fața echipei și a pus jucătorii mai presus de orice”

DORINEL MUNTEANU

Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii august: „Altă variantă nu există!”
  • Claudiu Petrila (CFR Cluj) » „Jucător care mi s-a părut decisiv în aproape toate etapele de campionat. A arătat multă calitate și în Liga 1 a fost cel mai bun până acum. Are viteză, are dribling, a dat goluri, e foarte bun”
  • Mihai Iosif (Rapid) » „Revelație! A făcut nesperat de multe puncte. A știut să gestioneze un vestiar greu, cu nume importante, a știut să se acomodeze imediat cu Liga 1. Chiar dacă n-are licența Pro, Iosif a avut un impact incredibil pentru Rapid și echipa îi datorează locul din clasament. El e o surpriză imensă pentru mine”

VIDEO. Ce a declarat Mihai Iosif după ce a primit distincția 

Săpunaru trebuie să dea și masa, dar și berea. Fanilor le transmit așa: Bucurați-vă de fotbal, veniți pe stadioane! Fără voi, acest sport nu ar avea valoare. Fotbalul face parte din viața noastră, haideți să ne bucurăm de el!
Mihai Iosif, antrenor Rapid

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”?

Algoritmul folosit pentru departajare la stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi vor vota 3 categorii. Cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție (vot dublu) și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. 

CLASAMENT FINAL fotbalistul lunii august 2021

1. Cristi Săpunaru (Rapid)18 puncte
2. Horațiu Moldovan (Rapid)17,5 puncte
3. Claudiu Petrila (CFR Cluj)9,5 puncte
4. Jefte Betancor (Farul Constanța)9 puncte
5. Billel Omrani (CFR Cluj)1 punct

Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii august: „Altă variantă nu există!”

Votul cititorilor

1. Horațiu Moldovan (Rapid)5 puncte
2. Cristi Săpunaru (Rapid)4 puncte
3. Jefte Betancor (Farul Constanța)3 puncte
4. Claudiu Petrila (CFR Cluj)2 puncte
5. Billel Omrani (CFR Cluj)1 punct

Votul jurnaliștilor GSP

1-2. Horațiu Moldovan (Rapid)9 puncte
       Cristi Săpunaru (Rapid)9 puncte
3. Jefte Betancor (Farul Constanța)6 puncte
4. Claudiu Petrila (CFR Cluj)4 puncte

Votul specialiștilor

1. Cristi Săpunaru (Rapid)5 puncte
2-3. Horațiu Moldovan (Rapid)3,5 puncte
Claudiu Petrila (CFR Cluj)3,5 puncte

CLASAMENT FINAL antrenorul lunii august 2021

Votul cititorilor

1. Mihai Iosif (Rapid)5 puncte
2. Laszlo Balint (UTA Arad)4 puncte
3. Marius Croitoru (FC Botoșani)3 puncte

Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii august: „Altă variantă nu există!”

Votul jurnaliștilor GSP

1. Mihai Iosif (Rapid)10 puncte
2. Laszlo Balint (UTA Arad)8 puncte
3. Marius Croitoru (FC Botoșani)6 puncte

Votul specialiștilor

1. Mihai Iosif (Rapid)5 puncte
2. Laszlo Balint (UTA Arad)4 puncte

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Bătaia de la CFR e joacă de copii. Doi patroni din Liga 1 s-au bătut sălbatic în sediul Ligii: „Curgea sângele din el ca dintr-un porc tăiat!”

OFICIAL Cea mai surprinzătoare mutare la CFR Cluj! » A semnat „inamicul public” al lui Dan Petrescu: „Eu sunt bărbat, el nu e!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  04 Septembrie 2021, 08:25

Dea acord!!! Chiar nu exista altă variantă!!! Felicitări GSP și Cătălin Țepelin pentru inițiativa avută!!! Bravo Miță Iosif! Bravo Săpunaru!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează