GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Liviu Ciobotariu a câștigat pentru a treia oară „Antrenorul lunii”: „Ne vom lupta pentru a prinde primele șase locuri”

Articol de - Publicat vineri, 08 septembrie 2023 11:00 / Actualizat vineri, 08 septembrie 2023 11:43

Liviu Ciobotariu a făcut minuni la Sf. Gheorghe. Echipa a rămas neînvinsă pe plan intern, iar în cupele europene a fost la un pas de miracol.

Deşi a plecat de fiecare dată cu şansa a doua, a ajuns în play-off-ul Conference League, de unde a fost eliminată dramatic, în prelungiri, de Bodo/Glimt. Asta după ce a trecut de CSKA Sofia și Aktobe.

"Mă simt un antrenor fericit pentru că am reușit să iau acest trofeu minunat a doua oară consecutiv. Îmi doresc să iau cât mai multe pentru că asta mă motivează foarte, foarte mult. 

Am avut o lună reușită având în vedere că am avut un parcurs foarte bun în Conference League. Din păcate n-am reușit să intrăm în grupe, dar comportamentul nostru este demn de salutat", a declarat Ciobi la primirea trofeului.

Tehnicianul a vorbit apoi despre viitor: "Suntem neînvinși în campionat, avem cea mai bună apărare. O să fie o lună destul de grea, dar această pauză a venit foarte bine. Am avut o încărcătură mare mentală și emoțională, multe trăiri. 

Pentru noi obiectivul principal este acela de a intra în play-off și nu va fi ușor, apoi Cupa României. Ne vom lupta pentru a prinde primele șase locuri. După care ne vom pune alt obiectiv și este normal că ai un target cât mai sus. O să fie greu, dar vom munci mai mult să fim concentrați pe tot ce avem de făcut".

Fără îndoială merită acest premiu pentru că a fost la un pas de o calificare istorică în grupele Conference League pe care o merita cu prisosință. Un antrenor echilibrat, perfecționist, care a schimbat radical fața echipei în scurt timp
Florin Răducioiu, fost internațional

La această categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Florin Pârvu (Petrolul), Ovidiu Burcă (Dinamo) și Liviu Ciobotariu (Sepsi). Pe lista preliminară au mai fost: Boloni (Metz), R. Lucescu (PAOK), Bergodi (Rapid), Charalambous (FCSB).

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL Antrenorul lunii august 2023

1. Liviu Ciobotariu20p
2. Florin Pârvu11p
3. Ovidiu Burcă10p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Liviu Ciobotariu5p
2. Ovidiu Burcă4p
3. Florin Pârvu3p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Liviu Ciobotariu10p
2. Florin Pârvu8p
3. Ovidiu Burcă6p

Votul specialiștilor

1. Liviu Ciobotariu5p

Citește și:

România are un puști teribil care l-a dat pe spate pe legendarul Paulo Sousa » Chemat în premieră la lot: „Printre cei mai buni la o echipă de Serie A!”
ROMÂNIA
România are un puști teribil care l-a dat pe spate pe legendarul Paulo Sousa » Chemat în premieră la lot: „Printre cei mai buni la o echipă de Serie A!”
Gabi Balint a ascultat declarațiile lui Ștefănescu despre oferta de la FCSB și nu-l crede pe jucător: „Ce putea să spună și el?”
SEPSI
Gabi Balint a ascultat declarațiile lui Ștefănescu despre oferta de la FCSB și nu-l crede pe jucător: „Ce putea să spună și el?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează