GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CITEŞTE CE NU AI VĂZUT ASEARĂ LA TV, LUNI

Marian Iancu: "Rednic nu trebuia sa vină la Rapid!"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 martie 2008 00:00

Găseşti a doua zi de dimineaţă în GSP cele mai importante lucruri care s-au spus.

GSP vă propune o nouă rubrică. “Citeşte ce nu ai văzut aseară la tv”. Urmărim toate emisiunile de sport şi-ţi facem un rezumat. Aşa că nu trebuie să te impacientezi dacă ai ratat vreo emisiune.

Invitat la Fanatik Show, presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti, Gigi Corsicanu, a comentat demisia lui Mircea Rednic si a dezvaluit amanunte legate de o presupusa petitie a cluburilor din Liga I indreptata impotriva unei decizii anti-Rapid in cazul "Bricheta". Telefonic au intervenit Marian Iancu (patronul Politehnicii Timisoara) si Adrian Porumboiu (patronul lui FC Vaslui), care au infirmat ipoteza lansata de Corsicanu, aceea a unui boicot al cluburilor din Liga I.

"Copos mi-a spus ca Bergodi nu va veni la Rapid!"

"E clar ca ceva nu merge la Rapid. In astfel de cazuri, antrenorul trebuie sa renunte. Era normal sa nu-l sustinem pe Rednic. Se stie ca ne-a jignit atit pe noi, cit si clubul atunci cind era la Dinamo. Cind nu ai rezultate pleci. Daca se retragea mai devreme, aveam mult mai multe puncte acum si ne bateam la titlu. Bergodi? Nu va veni el antrenor! Copos mi-a spus asta! Noi ni-i dorim pe Nae Manea si Marian Rada la conducerea echipei. Daca nu reusesc sa duca echipa pe 2, atunci am vrea ca din vara sa revina Lucescu Jr. !" a comentat Gigi Corsicanu, presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti la Fanatik Show.

" Taher vrea să aducă la club un mare dinamovist, prieten cu Borcea! Nu îl vrem!"

Taher îl vrea preşed inte la Rapid pe omul de ofaceri Constantin Toma, despre care Gigi Corsicanu spune ca este un mare dinamvist, prieten cu Borcea

"Toma e mare dinamvoist si ii transmitem pe aceasta cale domnului Taher ca ii va fi foarte greu la Rapid, trebuie sa se consulte si cu suporterii. Acest Toma este prieten cu Borcea, manager la Omniasig. Nu putem sa-l comparam pe Toma cu Mircea Lucescu, il facem noi mare pe Toma. Nu vreau sa-l atac pe domnul Taher, dar trebuie sa inteleaga ca la Rapid suporterii au un cuvant de spus, sunt mai speciali si nu ne dorim sa vina un dinamovist la echipa. Sa ia legatura cu noi, sa ma sune si sa ne consultam. Trebuie sa-i povestim istoria clubului Rapid, pentru ca noi avem un cuvant greu de spus", a spus Corsicanu la Fanatik Show.

"Domnul Copos a făcut intenţionat acele declaraţii, să-l forţeze pe Rednic să plece"

Fostul lider de galerie crede că George Copos l-a forţat pe Mircea Rednic să îşi dea demisia

 

"Dacă bateam la Buzau, intram in carti pentru locul 1, pentru ca avem si meci direct cu ei. Cred ca domnul Copos a facut intentionat acele declaratii, sa il forteze sa plece. Daca Rednic ar fi plecat mai de mult, stateam mai bine in clasament", a spus Corsicanu la Fanatik Show.

 

Marian Iancu: "Nu stiu nimic de vreo coalitie!"

"Nu stiu nimic de coalitia celor 14 echipe de care spune domnul Corsicanu. Eu mi-am exprimat punctul de vedere in aceasta privinta si nu ma abat de la el! Oricum nu am incredere in oameni si nu cred in asa ceva. Ma aflu intr-o situatie deosebita. Ramin totusi consencvent!" a reactionat Marian Iancu la vorbele lui Gigi Corsicanu, care declarase ca 14 echipe din Liga I vor trimite o petitie la federatie in care vor protesta la o eventuala decizie pro-Steaua in cazul suspendarii derbyului din Giulesti.

 

Porumboiu:"Nu e nevoie de petitii Trebuie respectate regulamentele!"

"Nu vad rostul unei petitii. De puci nu poate fi vorba pentru ca nu sintem la Moscova, asa ca discutia aceasta este de prisos. Si daca s-ar face asa ceva, nu are nici un rost. Regulamentele exista pentru a fi respectate atit de federatie cit si de comisii. Si eu am avut iesiri in decor si a trebuit sa ma supun deciziilor luate de instantele de judecata" a spus Adrian Porumboiu, finantatorul lui FC Vaslui, la Fanatik Show.

 

La Special, pe Sportro, Marian Iancu si Dan Petrescu au comentat demisia lui Mircea Rednic de la Rapid, au vorbit despre posibilii inlocuitori ai acestuia in Giulesti si s-au referit la partidele disputate de echipele pe care le reprezinta in ultima etapa a Ligii I.

"Rednic nu trebuia sa vină la Rapid"

Marian Iancu a declarat la Special, la Sport ro, ca decizia aducerii lui Rednic a fost inca de la inceput gresita:

"Nu trebuia sa vina la Rapid, demisia lui e un gest firesc. Rapidul va deveni mult mai periculoasa dupa acest eveniment, cand vine un antrenor nou totul se schimba. Demisia lui Rednic e un soc, dar din toate relele acesta e cel mai mic.

Trebuie adus un antrenor sustinut de tribuna si de jucatori. Daca Rednic nu a fost acceptat de suporteri din minutul 1, lucrurile erau clare. Nu putea fi de bun augur sosirea lui in Giulesti. Nu putem juca cu tribunele goale."


"Nu plec de la Timisoara!"

Marian Iancu a declar at la Special, la Sportro, ca nu va pleca de la Timisoara:

"In fiecare secunda ma gandesc sa parasesc fotbalul, dar nu pot sa plec de la Poli Timisoara. Indiferent ce s-a spus nu plec niciunde, nici la alt club, nici macar la Rapid. Nu inteleg de ce se fac atatea speculatii. Eu nu plec de la Poli, inima mea e aici."

In legatura cu perioada mai grea prin c are trece echipa sa, patronul echipei de pe Bega a declarat: "Deconcentre,asta s-a intamplat la Vaslui. Nu am reusit sa gestionam foarte bine acel moment si s-a intamplat ce s-a intamplat. Aseara ghinionul si greselile individuale au facut sa pierdem. Trebuie sa trecem repede peste ce s-a intamplat. Este imperios necesar sa aducem punctele inapoi.

Sorin Cartu a avut o iesire putin nepotrivita dupa meci. A fost pur si simplu ghinion. Putea fi si 10-2. Nu vreau sa comentez arbitrajul, dar au fost decizii care ne-au dezavantajat. Trebuie sa castigam cu Bistrita"


"Moldovan trebuie sa termine campionatul cu noi"

Dan Petrescu, antrenorul echipei Unirea Urziceni, a declarat la Special, pe Sportro, ca Moldovan ar fi dispus sa preia Rapidul, din vara, daca aceasta oferta ar aparea

"Am discutat cu Moldovan despre plecarea la Rapid. Cred ca ar fi dispus ca din vara sa preia o echipa, insa acum trebuie sa termine campionatul alaturi de noi. Mai sunt doar noua etape. M-as bucura totusi pentru el sa ajunga la Rapid"

In legatura cu rezultatul de la Piatra Neamt, Dan Petrescu a declarat: "Am avaut ocazii, dar nu am reusit sa marcam. Nu pot spune ca am avut ghinion. Cand joci in deplasare si ai atatea ocazii nu stiu cum se mai poate numi ghinion. Daca am fi castigat azi am fi ajuns pe trei, un loc meritat, spun eu."

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
 •  26 Martie 2008, 00:44

REDNIC ESTE SI VA RAMANE CEL MAI BUN ANTRENOR LA ORA ACTUALA PACAT RAPIDISTILOR SA PIERDETI UN ASTFEL DE ANTRENOR>>>COPOS CE FACI DORMI?

 •  25 Martie 2008, 20:47

@Sandokan "Galeria si ceilalti fani se duceau in deplasari inca de acum 60 de ani" E-adevarat, da' aveati deplasari scurte, pe la Metalul, Autobuzul sau Mecanica Fina (bine..., asta mai incoace, nu chiar acu' 60 de ani). Pe de alta parte, te-as da de exemplu lu' tata: daca acu' 60 de ani existai si mai si mergeai prin deplasari cu echipa, inseamna ca te tii bine, manca-ti-as

 •  25 Martie 2008, 20:46

@Sandokan "Galeria si ceilalti fani se duceau in deplasari inca de acum 60 de ani" E-adevarat, da' aveati deplasari scurte, pe la Metalul, Autobuzul sau Mecanica Fina (bine..., asta mai incoace, nu chiar acu' 60 de ani). Pe de alta parte, te-as da de exemplu lu' tata: daca acu' existai si mai si mergeai prin deplasari cu echipa, inseamna ca te tii bine, manca-ti-as!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează