GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CITEŞTE CE NU AI VĂZUT ASEARĂ LA TV, DUMINICĂ

Mititelu: "Aştept scuze de la CFR, altfel..."

Articol de GSP - Publicat luni, 21 aprilie 2008 00:00

GSP vă propune o nouă rubrică. “Citeşte ce nu ai văzut aseară la tv”. Urmărim toate emisiunile de sport şi-ţi facem un rezumat. Aşa că nu trebuie să te impacientezi dacă ai ratat vreo emisiune. Găseşti a doua zi de dimineaţă în GSP cele mai importante lucruri care s-au spus.


REALITATEA SPORTIVA- REALITATEA TV

Patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, a declarat, in aceasta seara, ca este imposibil un egal in ultima etapa, intre Steaua si Buzau, cu exceptia situatiei in care s-ar dori acest lucru.

"Cu Buzaul, daca ne trebuie numai un punct, e bine sa facem un egal. Asa e bine. Dar, daca ei mai cred vreodata ca ce s-a intamplat in tur, adica sa faca egal cu Steaua, sunt idioti rau", a spus Becali la RTV

Iuliu Muresan a spus ca s-au facut foarte multe speculatii despre posibile transferuri ale echipei sale, dar niciunul nu este adevarat:

"Venirea lui Ganea la Cluj este doar un zvon. El este un jucator bun dar nu intra în vederile noastre. Revine Didi si mai avem si alti jucatori buni, inclusiv un ivorian care va va surprinde placut în sezonul viitor."

"Nici Nassuti nu a semnat cu CFR. Sunt dezinformari din presa. Nu înteleg de ce astfel de stiri, poate pentru a creste cota de piata a jucatorilor. Avem nevoie de un înlocuitor pentru Sandberg, dar avem un tânar ivorian foarte bun, plus ca Muresan a jucat foarte bine. Deci suntem asigurati si la acest nivel."

"Alta stire care m-a socat a fost despre venirea lui Coman. Este un portar pe care îl admir enorm dar pe care nu putem sa îl luam", a mai spus oficialul clujean la "Realitatea Sportiva" , pe Realitatea TV

Gigi Becali a spus ca testul doping a fost cerut de CFR sau de "sclavii lor":

"M-a deranjat controlul doping. Normal ca cei de la CFR l-au cerut, ca sa sicaneze Steaua. Daca nu ei, atunci servitorii de la Galati. Ce miza juca Marius Stan pentru a cere control doping. Toti jucatorii care el i-a adus, l-am ajutat cu bani si am pierdut si eu bani pe seama lor ."

"Eu spun multe lucruri pentru a-mi încuraja echipa. Sper sa nu mai pierdem puncte. La timisoara va fi un meci foarte greu. Dumnezeu ne-a dat semne ca vom câstiga campionatul. Am avut noroc în multe meciuri si nu ma refer la cel cu CFR. Pe ei i-am fI batut si daca dadeau gol din la 2-1."

În legatura cu interesul fata de Dica, patronul din Ghencea a spus: "Dica pleaca de la Steaua daca are o oferta concreta. Pretul este de 4 milioane de euro, poate chiar 3. Dica trebuie sa demonstreze si în strainatate. De-asta l-am luat pe Moreno,", a adaugat Becali la emisiunea Realitatea Sportiva, de la Realitatea TV.

Iuliu Muresan a declarat ca Steaua se va mai împiedica pâna la finalul campionatului inclusiv cu Gloria Buzau:

"În ultima etapa cu Buzaul se va împiedica Steaua. Teoretic, programul Stelei este mai greu iar în ultima etapa se va decide titlul. Diferenta dintre noi si Steaua este acum doar de o bricheta. Era firesc ca sa apara un astfel de caz, "bricheta", dupa ce tigareta a produs atata scandal."

"În acest an am facut meciuri bune cu echipele bine cotate, cu Rapid, cu Dinamo, iar cu Steaua am pierdut asa cum s-a vazut. Sa nu uitam ca diferenta din clasament a fost data de Comisie", a adaugat oficialul clujean.

Iuliu Muresan a facut referiri si la partida Dinamo - Unirea Urziceni si l-a laudat pe tânarul Torje, care a înscris pentru echipa bucuresteana. "Torje este foarte bun. Jucatori ca Torje schimba total o echipa. E greu sa te impui la Dinamo, dar sunt sigur ca el o va face. Investitiile în jucatorii tineri sunt foarte bune si noi la Cluj avem aceeasi strategie", a spus Muresan.

Dupa ce echipa sa a obtinut un punct în deplasarea din "Stefan cel Mare", Viorel Moldovan a spus ca rezultatul nu mai este la fel de important, acum, când echipa sa a obtinut deja calificarea în Cupa UEFA.

"E bine ca nu am pierdut, cu putina sansa am fi obtinut chiar 3 puncte. E normal sa fie mai multa relaxare pentru ca ne-am asigurat calificarea in UEFA. Baietii vor aborda acum meciurile cu mai mult entuziasm. Penalty-ul a fost corect, dupa cum am vazut la televizor."

"A fost un an de exceptie pentru Unirea. În numai doi ani am reusit sa disputam o finala de Cupa României si sa obtinem calificarea în fazele preliminare ale Cupei UEFA. Cu putina sansa eram poate mai sus în clasament."

Nu ma intereseaza cine va castiga acest campionat, nu tin nici cu Steaua nici cu CFR. Ma intereseaza doar echipa mea", a mai spus Viorel Moldovan la "Realitatea Sportiva", pe Realitatea TV

FANATIK SHOW - TELESPORT

Porumboiu: "Deaconu e în stare de orice"

Finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a acuzat in continuare si la Fanatik Show, arbitrajul lui Alexandru Deaconu de la partida FC Vaslui-Poli Iasi:

"Sa caute Comisia cauzele pentru care Deaconu a arbitrat asa la Vaslui si va gasi sigur ceva. Nu reprezinta valoarea lui ceea a facut la meciul nostru cu Poli Iasi. A avut anumite interese, a vrut sa opreasca Vasluiul pentru lucruri care se petrec de ani de zile. A fost un arbitraj impotriva Vasluiului. Nu acuz Timisoara pentru asta, nu asta era miza, miza era sa fie ajutat Iasiul.

Acest campionat scuturat din temelii, iar cei care se ocupa de magarii sa plece departe de aceasta lume.

Imi pare rau ca l-am sustinut pe Deaconu si l-am vorbit de bine pe la toate nivelurile. Am fost cel mai fervent sustinator al lui, il credeam un om corect, dar dupa ce am vazut ce a facut la Vaslui, mi-am zis ca omul asta e in stare de orice", a spus Porumboiu la Telesport.

Porumboiu a dat la final asigurari ca echipa sa isi va apara corect sansele la meciul cu CFR Cluj:

"Urmeaza sa jucam la Cluj si va promit, ca daca nu vom fi dezavantajati de arbitraj, nu vom pierde cu CFR".

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a spus la Fanatik Show motivele pentru care ar putea trimite pe teren echipa a doua in meciul cu Steaua, de simbata:

"Le-am cerut celor de la CFR o reparatie morala fata de blatul din 1973, cind s-au dat la o parte din calea lui Dinamo, iar noi am pierdut titlul. Mi se cere demnitate si onoare, iar acum a venit momentul sa cer si eu asa ceva. S-a zguduit istoria Craiovei in acel an, iar orgoliul meu ma indeamna sa cer scuze de la clujeni in numele oamenilor care inca sufera pentru acel eveniment. Regretatul Petre Deselnicu imi spunea mereu acest of, de aceea e o chestiune de suflet pentru mine.

Daca Iuliu Muresan face maine o conferinta de presa si studiaza problema, spun 5 vorbe si cu asta basta. Daca nu, nu spun inca ce se va intimpla, pentru ca eu cred ca isi vor cere scuze. Eu nu dau meciul Stelei, deoarece nu i-am cerut CFR-ului lucruri iesite din comun. Am spus doar ca pretind scuze pentru un eveniment rusinos din istoria seculara a CFR-ului, care a afectat grav Craiova.

Probabil se supara Dinamo, de aceea au retineri cei de la Cluj in a-si cere scuze", a spus Mititelu la Telesport.

RECURSUL ETAPEI - ANTENA 2


Balaci: "Mititelu nu va lua bani de la Becali"

Managerul Universitatii Craiova, Ilie Balaci, a asigurat la Recursul Etapei ca orgoliul lui Adrian Mititelu este prea tare pentru a ceda presiunilor Stelei, nefiind totodata de acord cu pretentiile patronului oltean de la CFR.

"Nu va primi Adrian bani de la Gigi Becali, pentru ca el este prea orgolios ca sa nu bata Steaua. Apoi, el are si destui bani ca sa nu se uite de la cei veniti din Ghencea. Pentru noi este foarte important sa invingem in meciurile cu Dinamo si Steaua, daca vrem sa salvam acest sezon. Acesti baieti ar capata mai multa incredere pe viitor daca ar avea in palmares victorii cu granzii campionatului. Noi vrem ca Universitatea sa fie ca o femeie frumoasa, la care sa ne uitam cu drag, adica sa joace frumos.

Nu cred ca este bine ca Adi sa pretinda scuze CFR-ului pentru ce s-a petrecut in 1973, pentru ca atunci ar trebui sa pretindem acelasi lucru si de la UTA, sau arbitrajului de atunci, cind ne-a fost anulat un gol valabil al lui Taralunga", a spus "Minunea blonda" la Antena 2.

Petre Grigoras "a tunat" împotriva lui Goian

Petre Grigoras a declarat ca fundasul Stelei, Dorin Goian, face o greseala enorma acuzându-i pe galateni ca ar fi luat bani de la CFR.

"Pe mine ma poate condamna lumea pentru fiecare decizie, din orice motiv, dar nu pentru lipsa de onoare. Pe Goian îl respectam, dar acum...poate sa se scuze în orice fel, sa spuna ca are dovezi. Eu nu pun pret pe bani, ci pe onoare. Ma deranjeaza astfel de declaratii."

"Universitatea Craiova îmi place cel mai mult în acest final de campionat. Îmi pare rau ca am pierdut punctele cele mai importante din acest campionat, ceea ce nu ma face un antrenor de valoare", a declarat tehnicianul echipei Otelul Galati.

Directorul sportiv al Unirii Urziceni, Viorel Moldovan, si-a exprimat uimirea la Recursul Etapei pentru faptul ca CFR Cluj a fost depasita de Steaua in clasament:

"Pentru mine este o surpriza ca, avind atatea puncte avans la finalul turului, CFR a fost ajunsa. In tur a jucat cel mai frumos fotbal, dar s-au schimbat datele problemei in retur. Mi-e greu sa inteleg de ce.

Nu-mi vine sa cred nici acum ca echipa clujeana ar putea pierde acest campionat, iar daca o vor face, va fi doar din cauza lor".

GSP vă propune o nouă rubrică. “Citeşte ce nu ai văzut aseară la tv”. Urmărim toate emisiunile de sport şi-ţi facem un rezumat. Aşa că nu trebuie să te impacientezi dacă ai ratat vreo emisiune. Găseşti a doua zi de dimineaţă în GSP cele mai importante lucruri care s-au spus.

REALITATEA SPORTIVA- REALITATEA TV

Patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, a declarat, in aceasta seara, ca este imposibil un egal in ultima etapa, intre Steaua si Buzau, cu exceptia situatiei in care s-ar dori acest lucru.

"Cu Buzaul, daca ne trebuie numai un punct, e bine sa facem un egal. Asa e bine. Dar, daca ei mai cred vreodata ca ce s-a intamplat in tur, adica sa faca egal cu Steaua, sunt idioti rau", a spus Becali la RTV

Iuliu Muresan a spus ca s-au facut foarte multe speculatii despre posibile transferuri ale echipei sale, dar niciunul nu este adevarat:

"Venirea lui Ganea la Cluj este doar un zvon. El este un jucator bun dar nu intra în vederile noastre. Revine Didi si mai avem si alti jucatori buni, inclusiv un ivorian care va va surprinde placut în sezonul viitor."

"Nici Nassuti nu a semnat cu CFR. Sunt dezinformari din presa. Nu înteleg de ce astfel de stiri, poate pentru a creste cota de piata a jucatorilor. Avem nevoie de un înlocuitor pentru Sandberg, dar avem un tânar ivorian foarte bun, plus ca Muresan a jucat foarte bine. Deci suntem asigurati si la acest nivel."

"Alta stire care m-a socat a fost despre venirea lui Coman. Este un portar pe care îl admir enorm dar pe care nu putem sa îl luam", a mai spus oficialul clujean la "Realitatea Sportiva" , pe Realitatea TV

Gigi Becali a spus ca testul doping a fost cerut de CFR sau de "sclavii lor":

"M-a deranjat controlul doping. Normal ca cei de la CFR l-au cerut, ca sa sicaneze Steaua. Daca nu ei, atunci servitorii de la Galati. Ce miza juca Marius Stan pentru a cere control doping. Toti jucatorii care el i-a adus, l-am ajutat cu bani si am pierdut si eu bani pe seama lor ."

"Eu spun multe lucruri pentru a-mi încuraja echipa. Sper sa nu mai pierdem puncte. La timisoara va fi un meci foarte greu. Dumnezeu ne-a dat semne ca vom câstiga campionatul. Am avut noroc în multe meciuri si nu ma refer la cel cu CFR. Pe ei i-am fI batut si daca dadeau gol din la 2-1."

În legatura cu interesul fata de Dica, patronul din Ghencea a spus: "Dica pleaca de la Steaua daca are o oferta concreta. Pretul este de 4 milioane de euro, poate chiar 3. Dica trebuie sa demonstreze si în strainatate. De-asta l-am luat pe Moreno,", a adaugat Becali la emisiunea Realitatea Sportiva, de la Realitatea TV.

Iuliu Muresan a declarat ca Steaua se va mai împiedica pâna la finalul campionatului inclusiv cu Gloria Buzau:

"În ultima etapa cu Buzaul se va împiedica Steaua. Teoretic, programul Stelei este mai greu iar în ultima etapa se va decide titlul. Diferenta dintre noi si Steaua este acum doar de o bricheta. Era firesc ca sa apara un astfel de caz, "bricheta", dupa ce tigareta a produs atata scandal."

"În acest an am facut meciuri bune cu echipele bine cotate, cu Rapid, cu Dinamo, iar cu Steaua am pierdut asa cum s-a vazut. Sa nu uitam ca diferenta din clasament a fost data de Comisie", a adaugat oficialul clujean.

Iuliu Muresan a facut referiri si la partida Dinamo - Unirea Urziceni si l-a laudat pe tânarul Torje, care a înscris pentru echipa bucuresteana. "Torje este foarte bun. Jucatori ca Torje schimba total o echipa. E greu sa te impui la Dinamo, dar sunt sigur ca el o va face. Investitiile în jucatorii tineri sunt foarte bune si noi la Cluj avem aceeasi strategie", a spus Muresan.

Dupa ce echipa sa a obtinut un punct în deplasarea din "Stefan cel Mare", Viorel Moldovan a spus ca rezultatul nu mai este la fel de important, acum, când echipa sa a obtinut deja calificarea în Cupa UEFA.

"E bine ca nu am pierdut, cu putina sansa am fi obtinut chiar 3 puncte. E normal sa fie mai multa relaxare pentru ca ne-am asigurat calificarea in UEFA. Baietii vor aborda acum meciurile cu mai mult entuziasm. Penalty-ul a fost corect, dupa cum am vazut la televizor."

"A fost un an de exceptie pentru Unirea. În numai doi ani am reusit sa disputam o finala de Cupa României si sa obtinem calificarea în fazele preliminare ale Cupei UEFA. Cu putina sansa eram poate mai sus în clasament."

Nu ma intereseaza cine va castiga acest campionat, nu tin nici cu Steaua nici cu CFR. Ma intereseaza doar echipa mea", a mai spus Viorel Moldovan la "Realitatea Sportiva", pe Realitatea TV

FANATIK SHOW - TELESPORT

Porumboiu: "Deaconu e în stare de orice"

Finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a acuzat in continuare si la Fanatik Show, arbitrajul lui Alexandru Deaconu de la partida FC Vaslui-Poli Iasi:

"Sa caute Comisia cauzele pentru care Deaconu a arbitrat asa la Vaslui si va gasi sigur ceva. Nu reprezinta valoarea lui ceea a facut la meciul nostru cu Poli Iasi. A avut anumite interese, a vrut sa opreasca Vasluiul pentru lucruri care se petrec de ani de zile. A fost un arbitraj impotriva Vasluiului. Nu acuz Timisoara pentru asta, nu asta era miza, miza era sa fie ajutat Iasiul.

Acest campionat scuturat din temelii, iar cei care se ocupa de magarii sa plece departe de aceasta lume.

Imi pare rau ca l-am sustinut pe Deaconu si l-am vorbit de bine pe la toate nivelurile. Am fost cel mai fervent sustinator al lui, il credeam un om corect, dar dupa ce am vazut ce a facut la Vaslui, mi-am zis ca omul asta e in stare de orice", a spus Porumboiu la Telesport.

Porumboiu a dat la final asigurari ca echipa sa isi va apara corect sansele la meciul cu CFR Cluj:

"Urmeaza sa jucam la Cluj si va promit, ca daca nu vom fi dezavantajati de arbitraj, nu vom pierde cu CFR".

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a spus la Fanatik Show motivele pentru care ar putea trimite pe teren echipa a doua in meciul cu Steaua, de simbata:

"Le-am cerut celor de la CFR o reparatie morala fata de blatul din 1973, cind s-au dat la o parte din calea lui Dinamo, iar noi am pierdut titlul. Mi se cere demnitate si onoare, iar acum a venit momentul sa cer si eu asa ceva. S-a zguduit istoria Craiovei in acel an, iar orgoliul meu ma indeamna sa cer scuze de la clujeni in numele oamenilor care inca sufera pentru acel eveniment. Regretatul Petre Deselnicu imi spunea mereu acest of, de aceea e o chestiune de suflet pentru mine.

Daca Iuliu Muresan face maine o conferinta de presa si studiaza problema, spun 5 vorbe si cu asta basta. Daca nu, nu spun inca ce se va intimpla, pentru ca eu cred ca isi vor cere scuze. Eu nu dau meciul Stelei, deoarece nu i-am cerut CFR-ului lucruri iesite din comun. Am spus doar ca pretind scuze pentru un eveniment rusinos din istoria seculara a CFR-ului, care a afectat grav Craiova.

Probabil se supara Dinamo, de aceea au retineri cei de la Cluj in a-si cere scuze", a spus Mititelu la Telesport.

RECURSUL ETAPEI - ANTENA 2


Balaci: "Mititelu nu va lua bani de la Becali"

Managerul Universitatii Craiova, Ilie Balaci, a asigurat la Recursul Etapei ca orgoliul lui Adrian Mititelu este prea tare pentru a ceda presiunilor Stelei, nefiind totodata de acord cu pretentiile patronului oltean de la CFR.

"Nu va primi Adrian bani de la Gigi Becali, pentru ca el este prea orgolios ca sa nu bata Steaua. Apoi, el are si destui bani ca sa nu se uite de la cei veniti din Ghencea. Pentru noi este foarte important sa invingem in meciurile cu Dinamo si Steaua, daca vrem sa salvam acest sezon. Acesti baieti ar capata mai multa incredere pe viitor daca ar avea in palmares victorii cu granzii campionatului. Noi vrem ca Universitatea sa fie ca o femeie frumoasa, la care sa ne uitam cu drag, adica sa joace frumos.

Nu cred ca este bine ca Adi sa pretinda scuze CFR-ului pentru ce s-a petrecut in 1973, pentru ca atunci ar trebui sa pretindem acelasi lucru si de la UTA, sau arbitrajului de atunci, cind ne-a fost anulat un gol valabil al lui Taralunga", a spus "Minunea blonda" la Antena 2.

Petre Grigoras "a tunat" împotriva lui Goian

Petre Grigoras a declarat ca fundasul Stelei, Dorin Goian, face o greseala enorma acuzându-i pe galateni ca ar fi luat bani de la CFR.

"Pe mine ma poate condamna lumea pentru fiecare decizie, din orice motiv, dar nu pentru lipsa de onoare. Pe Goian îl respectam, dar acum...poate sa se scuze în orice fel, sa spuna ca are dovezi. Eu nu pun pret pe bani, ci pe onoare. Ma deranjeaza astfel de declaratii."

" Universitatea Craiova îmi place cel mai mult în acest final de campionat. Îmi pare rau ca am pierdut punctele cele mai importante din acest campionat, ceea ce nu ma face un antrenor de valoare", a declarat tehnicianul echipei Otelul Galati.

Directorul sportiv al Unirii Urziceni, Viorel Moldovan, si-a exprimat uimirea la Recursul Etapei pentru faptul ca CFR Cluj a fost depasita de Steaua in clasament:

"Pentru mine este o surpriza ca, avind atatea puncte avans la finalul turului, CFR a fost ajunsa. In tur a jucat cel mai frumos fotbal, dar s-au schimbat datele problemei in retur. Mi-e greu sa inteleg de ce.

Nu-mi vine sa cred nici acum ca echipa clujeana ar putea pierde acest campionat, iar daca o vor face, va fi doar din cauza lor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  05 Mai 2008, 16:04

KVSC Colosvaros noua campioana a Romaniei

 •  21 Aprilie 2008, 21:34

mititelu este penibil. vrea sa-si gaseasca scuze pentru ca a pus botu la banii ciobanului. a uitat cand steaua castiga cu 11m obtinut dupa ce un stelist se trantea in careu fara sa fie atins de niciun oltean

 •  21 Aprilie 2008, 21:00

CONTINUARE Domnule Muresan, Va rog sa le cereti oltenilor scuze pentru cele intamplate in 1973 Numai in acest fel putem salva onoarea echipei si sansele la titlu, atatea cate mai sunt. In ceea ce priveste pe Dinamo, numai printr-o victorie in fata Stelei poate dovedi ca nu mai este echipa securitatii! Daca vom pierde titlul din cauza meciului Steaua- Craiova Dv. veti fi singurul vinovat> Nu va costa nimic sa cereti scuze in numele echipei Art fi un gest de reabilitare morala in folosul nostru

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close