GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Răzvan Lucescu, ales „Antrenorul lunii martie”! Cum arată voturile + Reacția sa: „O premieră istorică pentru PAOK, jucăm pentru o semifinală în Europa"

Articol de , - Publicat luni, 04 aprilie 2022 11:00 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 11:16

Răzvan Lucescu și-a adjudecat premiul de „Antrenorul lunii martie” în ancheta Gazetei. Cu 5 victorii și un egal din șase meciuri disputate în această lună, plus o calificare în sferturile de finală Conference League, după două meciuri câștigate cu Gent (1-0 și 2-1), Răzvan a fost singurul antrenor neînvins în martie.

„Rezultatele din martie sunt doar o consecință a rezultatelor din ultimele luni. Suntem într-o perioadă bună. Trebuie să ne focalizăm și să fim atenți la fiecare meci. Cred că este unul dintre cei mai buni ani din istoria PAOK-ului. 

Avem posibilitatea de a juca acum pentru prima oară în istoria clubului în trei competiții: campionat, Cupă și sferturile Conference League. Dar mai presus de orice este faptul că PAOK redevine încet, încet o echipă invincibilă. Jucăm cu Olympique Marseille pentru semifinale de cupă europeană, o performanță istorică pentru PAOK. Nu vreau să mă hazardez să spun ce poate fi obținut, dar e clar că dintr-un anumit punct de vedere este aproape de ceea ce am obținut în anii trecuți”, a spus Lucescu jr despre premiul câștigat.

Pentru această categorie, Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Răzvan Lucescu (PAOK), Cosmin Contra (Al-Ittihad) și Adrian Văsâi (România Under 19). Pe lista preliminară a mai fost Dan Petrescu (CFR Cluj).

Omul de la care am învățat ce înseamnă organizarea perfectă. Rezultatele din ultima lună îl fac să fie cel mai bun. Cinci meciuri fără înfrângere, calificare în „sferturile” Conference League, joc foarte bun. Chiar dacă PAOK merge perfect în campionat, liderul Olympiakos nu se încurcă absolut deloc, iar distanța la final de martie e destul de greu de recuperat.

- Dan Alexa, antrenor

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

Clasament final » Antrenorul lunii martie 2022

1. Răzvan Lucescu20p
2. Adrian Văsâi16p
3. Cosmin Contra9p

Clasament detaliat

Votul cititorilor

1. Răzvan Lucescu5p
2. Adrian Văsâi4p
3. Cosmin Contra3p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Răzvan Lucescu10p
2. Adrian Văsâi8p
3. Cosmin Contra6p

Votul specialiștilor

1. Răzvan Lucescu5p
2. Adrian Văsâi4p

Octavian Popescu, jucătorul lunii martie 2022: „Un trofeu important pentru mine și pentru cariera mea. Sper să am cât mai multe!”

Citește și alte articole:

Octavian Popescu, „Jucătorul lunii martie”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului de 19 ani: „Un trofeu important pentru mine și cariera mea”
CEI MAI BUNI
Octavian Popescu, „Jucătorul lunii martie”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului de 19 ani: „Un trofeu important pentru mine și cariera mea”
Luna juniorilor » Octavian Popescu a fost ales „Jucătorul lunii martie”, iar Răzvan Lucescu - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat
CEI MAI BUNI
Luna juniorilor » Octavian Popescu a fost ales „Jucătorul lunii martie”, iar Răzvan Lucescu - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ovydyusb
ovydyusb  •  04 Aprilie 2022, 12:09

Lumea a votat Rares Ilie! Voi scoateti castigator *** lui jiji?? Eu unul nu o sa mai votez daca asa merg lucrurile. Acordati voi premiile oricum cum vreti...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  04 Aprilie 2022, 12:07

Respect și mult succes în continuare Dle. Lucescu Jr.!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează