GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  AZI GAZETA CU DVD

Trei porcuşori şi-un pui de lup

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2010 00:00

Gazeta Sporturilor prezintă, începînd de ieri, seria de poveşti cu final neaşteptat, primul volum fiind povestea celor trei porcuşori


Departe de clasicele desene ale anilor 50, animaţiile din ziua de astăzi înlocuiesc căsuţa de turtă dulce plină de calorii din Hansel and Gretel cu fructe, Albă ca Zăpăda, cu omul verde din Shrek, iar violenţa dintre personajele negative şi pozitive, cu sportul. Umorul are un rol foarte important în noile producţii, astfel că filme precum Toy Story sau Ice Age sînt la mare căutare în rîndul publicului, astfel de desene adresîndu-se atît celor mici, cît şi adulţilor.

72 de minute imprevizibile
Dincolo de noile nuanţe aduse de către filmele animate amintite, un mare succes îl înregistrează istorisirile cu final neaşteptat. Mergînd pe aceeaşi idee bazată pe umor, " Trei porcuşori şi-un pui de lup" ţine privitorul în suspans pînă la final, acela fiind, desigur, cu totul diferit faţă de ceea ce şi-ar fi imaginat atît copiii, cît şi părinţii.

Personajele inspirate din realitate, trei purceluşi, unul leneş pasionat de jocuri video, altul obsedat de vestimentaţie şi celălalt un purcel de succes în afaceri, au bătăi de cap cu o haită de lupi ce se află pe urmele lor. Cu toate acestea, nici lupii nu sînt un grup de barbari ahtiaţi după pastrama de porc. Aceştia au o bază secretă, citesc ziare celebre americane şi plănuiesc la o masă rotundă, ca nişte veritabili mafioţi, cum să pună mîna pe purcei.

"Operaţiunea de livrare specială"
După încercări eşuate, lupii pun la cale un plan demn de filmele S.F, denumit sugestiv "Operaţiunea de livrare specială", pentru a înşela vigilenţa porcilor: "Aici lupul tînăr şi nerăbdător către bază, ne aflăm lîngă ţintă. Of, Doamne, de cînd aşteptăm acest moment" este remarca unuia dintre lupi, ascuns într-un coş de gunoi urmărind chinuit, cu un singur ochi, coada unuia dintre porcuşori. De aici pornesc un lanţ de evenimente cu totul şi cu totul speciale ce ar fi imposibil să nu ţină în priză spectatorul. 

Primul dintr-o serie de 3
Dublată şi în limba româna şi oferită alături de Gazeta Sporturilor începînd de marţi, 3 august, pentru 10,99 lei, povestea "Trei porcuşori şi-un pui de lup" s-a bucurat de un succes nebun în Statele Unite ale Americii. După aceasta, alături de Gazeta vor mai apărea "Iepurele şi ţestoasa", pe 10 august, şi "Goldilocks şi cei 3 ursuleţi", pe 17 august.


Reacţii la adresa filmului pe imdb.com

"Un film de animaţie foarte bun, o adaptare după o poveste clasică, un desen distractiv nu doar pentru copii, ci pentru întreaga familie"
cadmang

"Copiii mei iubesc acest film! Au stat în fotolii nemişcaţi pe toata durata lui, iar la final m-au rugat să-l mai pun o dată!"
eyeshadow

"Fără discuţie, un film excelent pentru copii. Cred că şi copiilor mai mari le-ar plăcea acest film. Finalul este bestial!"
loso_kuce

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
evocati
evocati  •  02 August 2010, 18:04

Cei trei porcusori sint albitri de la meciul steaua-craiova,iar puiu de lup este de fapt o oaie...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează