GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CORONAVIRUS

#vafibine Din Roma, Cristiano Bergodi are un mesaj video pentru români: „Împreună, vom distruge acest coronavirus!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 15:24

Cristiano Bergodi, 55 de ani, fost antrenor la echipe precum CFR Cluj, Rapid sau FCSB, este în carantină în Roma, Italia, și s-a alăturat campaniei #VaFiBine, lansată de Gazeta Sporturilor. 

  • CONTEXT: În neliniștea generată de coronavirus, Gazeta Sporturilor a decis să lanseze, cu ajutorul vedetelor din sport, o campanie de conștientizare și responsabilizare a românilor. Sportul, obișnuit și cu înfrângeri, și cu mari victorii, a transmis dintotdeauna sentimentul că, până la urmă, #vafibine.

Din carantină, Bergodi le-a trimis un mesaj video românilor, pe care îi îndeamnă la calm și să fie foarte prudenți în fața pandemiei de coronavirus care afectează Europa și care a dus la închiderea granițelor în Italia. Iată mesajul mai jos:

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

„Salut, sunt Cristiano Bergodi și vorbesc din Italia, din casa mea. Suntem într-o perioadă foarte dificilă pentru întreagă lume și atunci trebuie să respectăm recomandările autorităților. Spălați-vă bine pe mâini, stați acasă cât mai mult. Nu vă plimbați prin locuri aglomerate, fiindcă sunt probleme. Totul va fi bine. Repet, respectați recomandările autorităților. Știm ce s-a întâmplat în Italia, dar împreună vom distruge acest coronavirus! Cu mare drag vă salut, Cristiano Bergodi, ciao!” - Cristiano Bergodi pentru GSP.RO. 

Citește și:

HARTA CORONAVIRUS ÎN FOTBAL: 48 campionate suspendate din cauza pandemiei de coronavirus + unde se mai joacă și cine transmite meciurile

Italienii au găsit modul perfect să uite de coronavirus! În loc de Serie A, transmit Finala Cupei Mondiale din 2006 la TV

VIDEO Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează