GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  #VAFIBINE

#vafibine VIDEO Alexandra Dulgheru, parte a campaniei GSP: „Suntem împreună în acest meci”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 20:51

Tenismena Alexandra Dulgheru (30 de ani), fost număr 26 mondial, s-a alăturat campaniei GSP de conștientizare a riscurilor la care suntem expuși din cauza pandemiei de coronavirus.

 • În contextul panicii generate de coronavirus, Gazeta Sporturilor a decis să lanseze, cu ajutorul vedetelor din sport, o campanie de conștientizare și responsabilizare a românilor. Sportul, obișnuit și cu înfrângeri, și cu mari victorii, a transmis dintotdeauna sentimentul că, până la urmă, #vafibine.

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

„Știu că nimeni nu își dorește, dar suntem împreună acum, în acest meci, așa că hai să luptăm împreună ca să reușim să răspândim cât mai puțin acest virus. Încercați să respectați sfaturile primite până acum.

Și noi, ușor, ușor, am început să ieșim mai puțin în oraș, ne pregătim mai mult acasă. Spălați-vă cât mai des pe mâini, evitați zonele aglomerate și poate vom reuși în două săptămâni deja să vedem progrese.

Sunt atâtea filme la televizor, jocuri, timp de citit, timp de stat mai mult cu familia și prietenii, așa că hai să facem un mic efort pentru a ieși cu bine din această situație”, a fost mesajul transmis de Alexandra, prin intermediul GSP.RO.

Sportul mondial, afectat de coronavirus

 1. EURO 2020 ar putea fi amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 
   
 2. Champions League și Europa League au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus
   
 3. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
   
 4. Indian Wells 2020, primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului. Ambele circuite, WTA și ATP, au luat pauză până în aprilie
   
 5. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19: „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 
   
 6. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 
   
 7. Marele Premiu al Australiei, prima cursă a anului din „Marele Circ”, a fost anulată după ce un membru al echipei McLaren a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

VEZI ȘI:

HARTA CORONAVIRUS ÎN FOTBAL: 48 campionate suspendate din cauza pandemiei de coronavirus + unde se mai joacă și cine transmite meciurile

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (2)
1263585510338798
Ionut Necula  •  14 Martie 2020, 23:28

Alexandro vorbesti prea mult fata de ce ai facut in tenis,adica zero barat.

super_poison
super_poison  •  14 Martie 2020, 22:04

Vorbe goale!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează