GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  #VAFIBINE

#vafibine VIDEO Loredana Dinu: „Realitatea din zilele acestea a bătut orice film”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 21:06

Loredana Dinu (35 de ani), multiplă campioană la scrimă, s-a alăturat campaniei GSP de conștientizare a riscurilor la care suntem expuși din cauza pandemiei de coronavirus.

  • În contextul panicii generate de coronavirus, Gazeta Sporturilor a decis să lanseze, cu ajutorul vedetelor din sport, o campanie de conștientizare și responsabilizare a românilor. Sportul, obișnuit și cu înfrângeri, și cu mari victorii, a transmis dintotdeauna sentimentul că, până la urmă, #vafibine.

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

„Realitatea din zilele acestea a bătut orice film și cred că este mai important ca niciodată să ne purtăm responsabil și să punem pe primul plan sănătatea noastră, a familiilor noastre și a celor din jurul nostru.

Așa că haideți să fim atenți la fiecare gest pe care îl facem, să respectăm cu strictețe mesajul autorităților și recomandările acestora. Și, dacă tot vom sta mai multe zile acasă, poate, de ce nu?, să facem câteva exerciții fizice în fiecare zi, pentru că sportul este permisiv, se poate face oriunde, îți trebuie doar voință și puțină imaginație. 

Sănătoși să fim cu toții! Vă mulțumesc”, a fost mesajul trimis de Loredana, prin intermediul GSP.RO.

Sportul mondial, afectat de coronavirus

  1. EURO 2020 ar putea fi amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 
     
  2. Champions League și Europa League au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus
     
  3. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
     
  4. Indian Wells 2020,primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului. Ambele circuite, WTA și ATP, au luat pauză până în aprilie
     
  5. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19: „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 
     
  6. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 
     
  7. Marele Premiu al Australiei, prima cursă a anului din „Marele Circ”, a fost anulată după ce un membru al echipei McLaren a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

VEZI ȘI:

HARTA CORONAVIRUS ÎN FOTBAL: 48 campionate suspendate din cauza pandemiei de coronavirus + unde se mai joacă și cine transmite meciurile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  15 Martie 2020, 09:06

Frumoasa mai e

Vezi toate comentariile (1)
Comentează