GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  #VAFIBINE

VIDEO Nadia Comăneci se alătură campaniei #vafibine » Mesaj pentru români: „Doar împreună putem combate acest virus”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2020 07:32

Nadia Comăneci (58 de ani), fosta mare gimnastă a României, s-a alăturat campaniei GSP #vafibine și a transmis un mesaj motivațional tuturor românilor, în contextul pandemiei de coronavirus cu care ne confruntăm. 

 • În contextul panicii generate de coronavirus, Gazeta Sporturilor a decis să lanseze, cu ajutorul vedetelor din sport, o campanie de conștientizare și responsabilizare a românilor. Sportul, obișnuit și cu înfrângeri, și cu mari victorii, a transmis dintotdeauna sentimentul că, până la urmă, #vafibine.

Acum este un moment extrem de important şi fiecare avem o mare responsabilitate faţă de noi, faţă de familie, faţă de cei dragi şi faţă de cei din jurul nostru.

Să ne spălăm foarte des şi foarte bine pe mâini şi să evităm locurile aglomerate. Doar împreună putem combate acest virus. Vă doresc multă, multă sănătate”, a spus Nadia Comăneci. 

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Sportul mondial, afectat de coronavirus

 1. EURO 2020 ar putea fi amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 
   
 2. Champions League și Europa League au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus
   
 3. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
   
 4. Indian Wells 2020, primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului. Ambele circuite, WTA și ATP, au luat pauză până în aprilie
   
 5. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19: „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 
   
 6. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 
   
 7. Marele Premiu al Australiei, prima cursă a anului din „Marele Circ”, a fost anulată după ce un membru al echipei McLaren a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

VIDEO Momente senzaționale în Napoli: tot orașul a ieșit pe străzi și a cântat „Un giorno all'improvviso” » Insigne s-a alăturat demersului

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, transferul vieții. Rangers, oferte incredibile primite astăzi: scoțienii sunt siguri


Comentarii (5)
pugliesi
pugliesi  •  15 Martie 2020, 19:30

Nadia Comăneci: Doar cu MARGARINĂ putem combate acest virus

univ_craiova1
univ_craiova1  •  15 Martie 2020, 13:05

As avea și eu nevoie de niște bani sa combatem împreună acest virus, care dintre voi vedetele lu peste prăjit îmi trimit? Doar combatem împreună nu???

851072578301681
Vyyllyy Engel  •  15 Martie 2020, 12:11

Se gasi cine s-a vorbeasca , una care a furgi 'n SUA.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează