GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Votează AICI „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”! » Iată cine sunt nominalizații pentru luna noiembrie

Articol de GSP - Publicat joi, 02 decembrie 2021 08:00 / Actualizat joi, 02 decembrie 2021 08:00

Gazeta Sporturilor, cea mai respectată voce din presa sportivă românească, va decerna în curând trofeele pentru „Jucătorul lunii noiembrie” și „Antrenorul lunii noiembrie”. Câștigătorii vor fi aleși împreună cu voi, publicul Gazetei, și cu specialiști din fotbal. Puteți vota mai jos, în sondajele speciale din finalul articolului!

Ziarul care are o tradiție de aproape un secol și ale cărui anchete de final de an sunt recunoscute de întreaga suflare sportivă a decis să decerneze la fiecare început de lună câte un premiu pentru jucătorul, respectiv antrenorul lunii trecute.

Cum vom alege „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Foarte pe scurt, despre algoritmul folosit pentru departajare la stabilirea câștigătorilor. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi vor vota 3 categorii:

  • cititorii GSP.ro
  • jurnaliștii din redacție
  • 5 specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți)

Jucătorul lunii noiembrie 2021 - nominalizări

Pentru trofeul "Jucătorul lunii noiembrie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști:

  • CIPRIAN DEAC » (CFR Cluj). Locomotiva CFR-ului, Ciprian Deac nu-și arată vârsta și trage ca în tinerețe. În noiembrie are două goluri și trei pase de gol în Liga 1, dar și un gol reușit în Conference League.
  • ALEX CICÂLDĂU » (Galatasaray). Mijlocașul pictează în Süper Lig și i-a făcut, în doar câteva luni, pe fanii turci să-l iubească. Titular meci de meci, dar și cu un gol senzațional cu Marseille, Alex e dorit cu insistență de ultrașii Cim Bom Bom să preia banderola de căpitan.
  • VADIM RAȚĂ » (FC Voluntari). Aflat la cel mai bun sezon din carieră, mijlocașul născut la Chișinău l-a convins repede pe Liviu Ciobotariu să meargă pe mâna lui. Titular și integralist meci de meci, Vadim a și marcat în meciurile cu Dinamo și FC Botoșani.
  • IASMIN LATOVLEVICI » (FC Argeș). "Hulk" de la Pitești trage tare pentru a duce Argeșul în play-off. Fundașul de fier al trupei lui Prepeliță a fost MVP cu CSU Craiova și UTA Arad, când i-a făcut KO pe adversari cu două assisturi decisive.
  • NICOLAE STANCIU » (Slavia Praga). Nico e idol la Praga! Căpitan, executantul ideal de lovituri libere și marcatorul golurilor de poveste. Iar bijuteria cu Teplice e de pus în ramă. Pe lângă execuții de maestru, Stanciu bifează și la pase decisive, trei în ultima lună.

Pe lista preliminară au mai fost Ianis Stoica (FCSB), Ianis Hagi (Rangers), Ciprian Tătărușanu (AC Milan), Marius Marin (Pisa), Gabriel Tamaș (FC Voluntari) și Malcom Edjouma (FC Botoșani).

Antrenorul lunii noiembrie 2021 - nominalizări

Pentru trofeul "Antrenorul lunii noiembrie", Gazeta Sporturilor a nominalizat 3 tehnicieni:

  • ANDREI PREPELIȚĂ » (FC Argeș). Antrenorul-revelație al Ligii 1 continuă să surprindă pe toată lumea, iar Argeșul bate din ce în ce mai tare la porțile play-off-ului. Prepe face minuni în Trivale, a bifat două victorii uriașe, cu CSU Craiova, după ce-a fost condus, și la Arad, cu UTA, într-un meci pe muchie de cuțit.
  • DAN PETRESCU » (CFR Cluj). "Bursucul" dă rateuri în Europa, dar în campionat n-are rival. 3-0 cu Dinamo, 2-0 cu FCU Craiova 1948 și 2-0 cu Clinceni sunt rezultatele clujenilor într-o lună în care și-au consolidat serios poziția de lider, cu 8 puncte avans față de FCSB și 16 față de locul 3, FC Voluntari.
  • ALEXANDRU PELICI » (CS Mioveni). Mioveniul trăiește periculos meci de meci, dar Pelici a schimbat în bine fața echipei. Victorie cu Gaz Metan și două egaluri scoase în fața unor trupe cu pretenții la play-off: UTA și Rapid.

Pe lista preliminară au mai fost Cristiano Bergodi (Sepsi) și Liviu Ciobotariu (FC Voluntari).

Votați în sondajele de mai sus, pentru a fi parte din decizia noastră. Și câștigătorii vor fi anunțați în curând pe GSP.ro și în Gazeta Sporturilor.

CONTEXT: Distincția de „Jucătorul lunii” este una cu tradiție deja în marile campionate ale Europei. În 4 din primele 5 ligi de pe continent (Premier League, Bundesliga, LaLiga și Ligue 1), EA Sports este sponsorul principal al trofeului. Pe lângă acesta, câștigătorul primește și un card cu cifre mult mai bune în FIFA.

Serie A e singurul campionat mare care nu are contract cu EA Sports. Există însă un parteneriat cu Konami, firma care face PES. MVP-ul este anunțat direct de Liga Profesionistă Italiană și este stabilit după indexul Stats Perform.

CITEȘTE ȘI

CEI MAI BUNI Andrei Ivan, „Jucătorul lunii octombrie”! Cum s-a votat + Declarațiile atacantului: „Un titlu de campion ar fi ceva uimitor pentru mine”

CEI MAI BUNI Laurențiu Reghecampf, ales „Antrenorul lunii octombrie"! Cum arată voturile + Reacția sa: „Trebuie să gândim ca o echipă care-și dorește campionatul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1doru
1doru  •  02 Decembrie 2021, 13:12

Noi nu avem presa sportiva respectata in Romania, toti sunt jalnici si detestabili.

melu_faget
melu_faget  •  02 Decembrie 2021, 09:40

"Gazeta Sporturilor, cea mai respectată voce din presa sportivă românească " =))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează