GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Votează AICI „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”! » Iată cine sunt nominalizații pentru luna aprilie

Articol de , - Publicat duminica, 01 mai 2022 15:43 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 15:43

Luna aprilie s-a terminat, iar cei mai buni sunt gata să lupte pentru superlative. Gazeta Sporturilor anunță astăzi nominalizații pentru "Jucătorul lunii" și "Antrenorul lunii"

Campionatele din întreaga lume intră în linie dreaptă, multe dintre ele și-au adjudecat câștigătoarele, altele așteaptă deznodământul final, la fel ca în România. Iar cum eroii sunt pe teren, Gazeta Sporturilor deschide azi procedura de vot în proiectul "Cei mai buni".

Ca de fiecare dată, pornim la drum pentru a alege "Jucătorul lunii aprilie" și "Antrenorul lunii aprilie". Câștigătorii vor fi aleși împreună cu voi, publicul Gazetei, dar și cu cinci specialiști din fotbal. Puteți vota astăzi pe site-ul GSP.ro, în sondajele speciale.

GSP oferă trofee din august trecut, iar Săpunaru, Betancor, Ivan, Cicâldău, Tamaș, Gustavo și Octavian Popescu au cucerit câte unul. La fel și Mihai Iosif, Ciobotariu, Reghecampf, Prepeliță, Petrescu, Napoli și Răzvan Lucescu.

Jucătorul lunii aprilie 2022 - nominalizări

Pentru trofeul "Jucătorul lunii aprilie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști:

  • RAREȘ ILIE » (Rapid). Noua bijuterie din Giulești rămâne cu picioarele pe pământ chiar dacă "suferă" un bombardament cu laude din toate direcțiile. Cinci meciuri în aprilie, toate începute ca titular, patru goluri și patru pase decisive. Victimele? UTA Arad, Gaz Metan și Sepsi.
  • DARIUS OLARU » (FCSB). Omul potrivit la locul potrivit, Darius a luat fața diamantelor lui Becali în aprilie. Goluri cu FC Voluntari și Farul, plus alte trei pase decisive, toate vitale într-o bătălie pentru supremație mai acerbă ca niciodată.
  • JOVAN MARKOVOCI » (Universitatea Craiova). Unul dintre cei mai buni tineri jucători, Markovici a avut o lună plină, cu șase meciuri, dintre care cinci victorii, toate în Liga 1. A punctat în derby-ul cu CFR, a reușit o "dublă" cu Farul și a înscris și cu FC Argeș.
  • FLORIN TĂNASE » (FCSB). Pentru FCSB și pentru campionatul nostru rămâne un fotbalist de top. A reușit primul hattrick din carieră în victoria cu Farul, are o "dublă" cu Voluntari și ocupă primul loc în clasamentul marcatorilor. Are și un assist din victoria 1-0 cu CFR.
  • ALEXANDRU CREȚU » (Universitatea Craiova). Transformat total de Reghecampf, Al. Crețu pare că și-a găsit locul. Titular incontestabil la mijlocul terenului, Alex a marcat cu CFR și a reușit o "dublă" cu FC Argeș, dar și o pasă decisivă în duelul cu Farul.

Pe lista preliminară au mai fost Bairam (Universitatea Craiova), Bicfalvi (Ural), A. Ivan (Universitatea Craiova), Chiricheș (Sassuolo).

Antrenorul lunii aprilie 2022 - nominalizări

Pentru trofeul "Antrenorul lunii aprilie", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni:

  • ADRIAN MUTU » (Rapid). "Briliantul" a avut o lună de poveste! 3-0 cu Botoșani, 2-0 cu UTA, 8-0 cu Gaz Metan și 1-0 cu Sepsi, dar și egalul 0-0 cu Chindia. Cu el pe bancă, giuleștenii au avut șapte victorii la rând, patru doar în aprilie. Sunt lideri în play-out și visează la Conference League.
  • LAURENȚIU REGHECAMPF » (Universitatea Craiova). A fost o lună de foc pentru Craiova și Reghe. Meciuri pe bandă rulantă în aprilie: 5 în campionat, toate victorii cu FCSB, CFR, Farul, FC Argeș și FC Voluntari. Singurul eșec a fost în semifinalele Cupei, 1-2 cu Sepsi, dar locul pentru finală nu e încă pierdut.
  • ANTON PETREA » (FCSB). Trupa din Berceni continuă să spere că poate pune mâna pe titlul de campioană după 7 ani de pauză! În aprilie, Petrea și FCSB a scos trei victorii cu FC Voluntari, cu Farul și, cea mai importantă, cu CFR. Dar are și o înfrângere, 0-2 cu Universitatea Craiova.

Pe lista preliminară a mai fost Alexandru Pelici (CS Mioveni).

Cum vom alege „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Foarte pe scurt, despre algoritmul folosit pentru departajare la stabilirea câștigătorilor. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi vor vota 3 categorii:

  • cititorii GSP.ro
  • jurnaliștii din redacție
  • 5 specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți)

Octavian Popescu, jucătorul lunii martie 2022: „Un trofeu important pentru mine și pentru cariera mea. Sper să am cât mai multe!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
138672209828437
Gelu Oanca  •  02 Mai 2022, 13:46

Nu inteleg de ce lau pus pe Anton Petrea,antrenor la fcsb este Becali.

observator_federal
observator_federal  •  01 Mai 2022, 22:34

Dacă face GSP un sodaj de felul "Cine este cel mai extraordinar om de fotbal din România?" cu variantele de răspuns a) Gigi Becali; b) Altcineva;(!!) ei bine varianta a) va fi preferata a 63,85% dintre repondenți. Bravo GSP!

10156162893436307
Johny English  •  01 Mai 2022, 19:00
Postat de ucluj2011 pe 01 Mai 2022, 16:03

Cine nu -i votează pe Adrian Mutu antrenorul și pe Rareș Ilie Jucătorul lunii Aprilie , este cel puțin... subiectiv (ca să folosesc un limbaj decent)!!!

Tu folosesti *** de la Mutu?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează