GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii octombrie: „Cred că se conturează cel mai bun sezon din întreaga lui carieră”

Articol de - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 12:00 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 13:02

Andrei Ivan și Laurențiu Reghecampf au câștigat premiile „Jucătorul lunii”, respectiv „Antrenorul lunii octombrie” în ancheta Gazetei. Cum au votat cei 5 specialiști din juriu?

Gazeta Sporturilor, cea mai respectată voce din presa sportivă românească, a inaugurat în vară două trofee. Ziarul care are o tradiție de aproape un secol și ale cărui anchete de final de an sunt recunoscute de întreaga suflare sportivă decernează la fiecare început de lună câte un premiu pentru jucătorul, respectiv antrenorul lunii trecute.

Pentru trofeul „Jucătorul lunii octombrie”, GSP a nominalizat 5 fotbaliști: Andrei Ivan (U Craiova), Olimpiu Moruțan (Galatasaray), Florin Niță (Sparta Praga), Alexandru Cicâldău (Galatasaray) și Ciprian Tătărușanu (AC Milan).

La cea de-a doua categorie, „Antrenorul lunii octombrie”, Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Laurențiu Reghecampf (U Craiova), Edward Iordănescu (FCSB) și Andrei Prepeliță (FC Argeș).

Voturile specialiștilor pentru Jucătorul și Antrenorul lunii octombrie

FLORIN RĂDUCIOIU

  • Ciprian Tătărușanu (AC Milan) » "Îl înlocuiește într-un mod excepțional pe Maignan. Ciprian transmite multă liniște și siguranță, iar echipa câștigă fără prea multe probleme. El n-a mai jucat de un an de zile și, totuși, a intrat foarte bine. Eu am prieteni la Milan, toți mi-au zis că Tătă e un băiat extraordinar din punctul de vedere al caracterului și al profesionalismului"
  • Andrei Prepeliță (FC Argeș) » "Este un antrenor foarte tânăr, dar chiar și așa echipa lui a dovedit că este una interesantă, iar rezultatele vorbesc de la sine. A avut o suită lungă de meciuri cu victorii și a pierdut greu cu FCSB. Un antrenor care a dat un stil de joc Argeșului, un antrenor care a reușit să se bată la play-off și pune probleme multora"

ROMULUS GABOR

Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii octombrie: „Cred că se conturează cel mai bun sezon din întreaga lui carieră”
  • Andrei Ivan (U Craiova) » "Se află în cel mai bun moment al carierei și a prins viață sub comanda lui Reghecampf. Are șase goluri în ultima lună, e la un pas să-și egaleze cele mai bune sezoane. Cu o singură diferență, una foarte mare. Acum are opt goluri după nouă meciuri, în trecut avea opt-nouă goluri după 30 de partide" 
  • Laurențiu Reghecampf (U Craiova) » "Victorii pe linie! Asta spune totul de ce Reghe merită să primească acest premiu. A schimbat radical jocul Universității, e ceea ce avea nevoie Craiova. De un antrenor cu mână de fier, cu personalitate, care a reușit să facă dintr-o echipă o familie, un grup unit care să ofere cel mai frumos fotbal din Liga 1!"

SANDU BOC

Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii octombrie: „Cred că se conturează cel mai bun sezon din întreaga lui carieră”
  • Olimpiu Moruțan (Galatasaray) » "Chiar dacă Ivan a marcat patru goluri într-un joc să nu uităm totuși că vorbim de campionatul României. Moruțan joacă într-un campionat mult mai puternic, iar de la meci la meci a început să-i încânte prin evoluțiile lui pe turci. Se vede că muncește mult, iar rezultatele încep să apară" 
  • Laurențiu Reghecampf (U Craiova) » "A început să facă echipă și să transforme fotbaliști care în trecut nu prea jucau. A reușit și și-a atras de partea lui foarte mulți jucători importanți, care îl apreciază și îl ascultă. Colectivul aduce rezultatele, iar la Craiova asta se întâmplă! În plus, au un mare atu, liniștea financiară! Nu ai emoții cu banii, joci și aduci rezultate"

IOSIF ROTARIU

Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii octombrie: „Cred că se conturează cel mai bun sezon din întreaga lui carieră”
  • Andrei Ivan (U Craiova) » "Un jucător care crește de la meci la meci. E în vârf de formă și sunt convins că pe viitor va avea evoluții și mai bune dacă va continua pe drumul ăsta. Parcă-l revăd pe Andrei de acum câțiva ani, înainte să se transfere în străinătate. Un vârf cu calitate, care s-a transformat în ultima perioadă"
  • Laurențiu Reghecampf (U Craiova) » "A schimbat radical jocul Universității! A început să domine adversarii, să-și creeze ocazii, oferă un fotbal plăcut, ofensiv, cu multă calitate. A adus în Bănie mentalitatea nemțească de care aveau nevoie. Craiova joacă cel mai plăcut fotbal din prima divizie, iar meritul cel mai mare este al lui Reghe!"

IOAN TIMOFTE

  • Andrei Ivan (U Craiova) » "Nu-l aleg doar pentru cele patru goluri pe care le-a marcat cu Mioveni, ci pentru o lună în care s-a văzut clar o schimbare în bine. Cred că se conturează cel mai bun sezon al lui Andrei din întreaga lui carieră. Iar dacă o va ține tot așa, cu siguranță va prinde un nou transfer important în străinătate"
  • Laurențiu Reghecampf (U Craiova) » "Cinci partide cu cinci victorii, locul 2 în campionat, plus o calificare în fazele superioare ale Cupei României. A pus echipa pe picioare, iar Craiova joacă în acest moment cel mai frumos fotbal din România. Un fotbal ofensiv, cu ocazii multe, cu un joc plăcut ochiului. E ceea ce trebuie! La jocurile Craiovei nu te plictisești"

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”?

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte, etc. Votul redacției GSP contează dublu.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul lunii octombrie 2021: „Trebuie să gândim ca o echipă care-și dorește campionatul, care face sacrificii”

Citește și:

CEI MAI BUNI Craiova a luat tot! » Andrei Ivan a fost ales „Jucătorul lunii octombrie”, iar Laurențiu Reghecampf - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

CEI MAI BUNI Laurențiu Reghecampf, ales „Antrenorul lunii octombrie"! Cum arată voturile + Reacția sa: „Trebuie să gândim ca o echipă care-și dorește campionatul”

CEI MAI BUNI Andrei Ivan, „Jucătorul lunii octombrie”! Cum s-a votat + Declarațiile atacantului: „Un titlu de campion ar fi ceva uimitor pentru mine”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  05 Noiembrie 2021, 15:09

Felicitari pentru Reghecampf !! Se vede ca este un antrenor bun si cu un caracter puternic, iar tot cancan-ul asta purtat de catre fosta sotie prin toate ziarele nu il afecteaza cu nimic ! Bravo lui !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează