Articol de GSP - Publicat marti, 10 februarie 2009 00:00

La Nădlac, în momentul încare trupul neînsufleţit al lui Marian Cozma a intrat în ţară, sutele de oameni veniţi să îl întîmpine, l-au aplaudat minute în şir.

 

"A fost un om de bază al echipei naţionale şi este o pierdere foarte mare pentru handbalul românesc. Îi plăcea viaţa foarte mult. Vrem să aflăm ce s-a întîmplat şi vinovaţii să plătească", au spus handbaliştii de la Handbal Club Arad, care l-au aşteptat.

 

Coloana a intrat în ţară în jurul orei 16:15 şi a fost primită de subprefectul judeţului Arad, Levente Horvath, şefii Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad şi Inspectoratului de Jandarmi, dar şi de oficialităţi locale din Nădlac.

 

Preoţi de mai multe confesiuni au oficiat o scurtă slujbă de pomenire la căpătâiul lui Marian Cozma după care tatăl acestuia a fost înconjurat de zeci de persoane care i-au trasnmis condoleanţe. "Mulţumesc pentru primirea făcută, tuturor autorităţilor şi îi îndemn pe handbalişti să ducă mai departe visul lui Marian", a spus tatăl lui Marian cozma.

Playtech: Milionarul în euro care își face cumpărăturile la Kaufland România, cel mai ieftin supermarket dintre toate. Ce caută disperat