GSP SPECIAL  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA  »  DOLIU ÎN HANDBAL

Leonard Bibirig: "Nu se poate aşa ceva! Nu pot să cred că este adevărat!"

Leonard Bibirig
Leonard Bibirig

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 februarie 2009 00:00

Fostul jucător al lui Dinamo, acum aflat la Bucovina Suceava, ca antrenor secund, dar şi ca jucător, Leonard Bibirig, a rămas şocat la aflarea ştirii că fostul său coleg de la Dinamo, Marian Cozma, a încetat din viaţă după ce a fost înjunghiat în inimă de un grup de rromi.

"Nu se poate aşa ceva! Nu pot să cred că este adevărat! Aoleuuu, nu creeed! Nu am cuvinte, nu pot să cred că este real. Am jucat împreună la Dinamo, am jucat mulţi ani. A fost un om deosebit şi un coleg de excepţie. Sînt şocat, nu pot să spun nimic. Am început ziua cu cea mai proastă veste pe care puteam să o primesc!", a spus Leonard Bibirig pentru gsp.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
 •  08 Februarie 2009, 12:39

Atacatorii vorbeau in ungureste a spus un coleg martor. Trebuia sa se insoare in 8 luni!!

 •  08 Februarie 2009, 11:31

dumnezeu sa-l odihneasca in pace!! mare om mare caracter a fost:(( nu pot sa cred asa ceva...:(:(

 •  08 Februarie 2009, 11:27

Dumnezeu sa il odihneasca in pace

Vezi toate comentariile (10)
Comentează