Articol de GSP - Publicat duminica, 08 februarie 2009 00:00

Consulul român la Budapesta, Marin Ursuţ, a spus că a fost contactat telefonic de Monica Iacob Ridzi şi de Cristian Gaţu după decesul lui Marian Cozma.

"Eu mă ocup de partea juridică. Mâine dimineaţă mă întîlnesc cu tatăl lui Marian Cozma pentru a declanşa formalităţile de repatriere. Datele oficiale de la autorităţi au fost insuficiente. Poliţia din Veszprem nu a oferit suficiente detalii.

Am primit un raport scris. Din partea guvernului României m-a sunate de mai multe ori doamna Iacob Ritzi. Am avut mai multe discuţii cu Cristian Gaţu în cursul zilei de astăzi.

Mâine ar trebuie să se efectueze autopsia şi după rezultatele ei vom declanşa procedeul de repatriere, transport şi tot ceea ce este necesar. 

Dacă mâine se efectuează autopsia, eu îmi asum disponibilitatea că marţi, în jurul prînzului s-ar putea începe deplasarea spre România", a spus Marin Ursuţ la GSPTV Plus.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”