Articol de GSP - Publicat duminica, 08 februarie 2009 00:00

Consulul român la Budapesta, Marin Ursuţ, a spus că a fost contactat telefonic de Monica Iacob Ridzi şi de Cristian Gaţu după decesul lui Marian Cozma.

"Eu mă ocup de partea juridică. Mâine dimineaţă mă întîlnesc cu tatăl lui Marian Cozma pentru a declanşa formalităţile de repatriere. Datele oficiale de la autorităţi au fost insuficiente. Poliţia din Veszprem nu a oferit suficiente detalii.

Am primit un raport scris. Din partea guvernului României m-a sunate de mai multe ori doamna Iacob Ritzi. Am avut mai multe discuţii cu Cristian Gaţu în cursul zilei de astăzi.

Mâine ar trebuie să se efectueze autopsia şi după rezultatele ei vom declanşa procedeul de repatriere, transport şi tot ceea ce este necesar. 

Dacă mâine se efectuează autopsia, eu îmi asum disponibilitatea că marţi, în jurul prînzului s-ar putea începe deplasarea spre România", a spus Marin Ursuţ la GSPTV Plus.

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp