GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  INSIDER ÎN MAFIA PARIURILOR

Conexiuni cu mafia chineză » Mile Jerkovici e suspectat că lucra pentru reţelele asiatice de trucare a meciurilor

Mile Jerkovici +1   FOTO
Mile Jerkovici

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 februarie 2013 20:11

"Jerkovici avea relaţii printre jucătorii ex-iugoslavi, maghiari şi români", au aflat ziariştii belgrădeni. În Serbia se prepară demararea unei anchete speciale pe "cazul Reghecampf".

Apar noi conexiuni surprinzătoare în "afacerea Reghecampf". Iar veştile vin dinspre Belgrad, unde surse din media sîrbă vorbesc despre faptul că Mile Jerkovici, omul bănuit drept intermediar în operaţiunea Bayern - Cottbus, în 2002, ar fi avut legături cu mafia chineză!

"Există indicii că, în acea vreme, Jerkovici ar fi lucrat cu reţele asiatice şi acţiona ca un fel de curier pentru chinezi. Era unul dintre tipii care încercau să racoleze jucători în Europa pentru această mafie, iar în funcţie şi de acţiunile lui se pariau sume importante în Asia pe diferite partide", susţin surse din ţara vecină.

Va vorbi Mile?
Şi continuă: "Jerkovici era recunoscut pentru faptul că avea relaţii importante printre jucătorii din fosta Iugoslavie, unguri şi români, fiindu-i la îndemînă să discute cu aceştia treburi murdare, acolo unde găsea disponibilitate. E ieşit însă din circuit în ultimii şapte, opt ani". O întărire a faptului că ar fi fost încă activ la ora meciului Bayern - Cottbus (3-1), la care Reghecampf şi alţi trei colegi ar fi încasat 200.000 de euro pentru a ajuta la trucarea partidei, conform mărturiilor făcute exclusiv pentru Gazetă de Cornel Dinu, confirmat de Iulian Chiriţă şi de jurnalistul Răzvan Boanchiş.

Şi tot de la Belgrad soseşte şi o altă informaţie obţinută pe surse judiciare de ziarişti sîrbi: aflat la dispoziţia Poliţiei într-o locaţie secretă şi păzit nonstop întrucît urmează să fie martor-cheie într-un proces de răsunet, Jerkovici ar urma să intre deja într-o anchetă paralelă legată de "afacerea Reghecampf"!

7 ani de închisoare e condamnarea pe care a primit-o Jerkovici în 2008 pentru contrabandă cu ţigări: n-a ispăşit încă nici o zi de pedeapsă. Are 10 copii!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
supermandolar
supermandolar  •  11 Februarie 2013, 11:34

Oare de ce de o săptămâna DINu tace , deși Becali , Prodanca și MeMe dau de toți pereți cu el ?? Foștii colaboratori ,Cornelush nu te mai au la inimă și ți-au transmis că vor să-ți cunoască mai bine familia ... ia mai zi odată cum era treaba aia cu rigola :)))))

supermandolar
supermandolar  •  11 Februarie 2013, 11:11
Postat de alpin pe 11 Februarie 2013, 09:15

Tot sarbii i-o coc blatistului regheBLAT! Si, acum, Dinu nu-l mai poate ajuta. Prietenul Arkan a murit. Mi-e mila de biata piranda a blatistului. Cum mai face ea rost de treninguri...

Toți romanii i-o coc lu' mă-ta șovin tâmpit și dezaxat mintal , îl doare pe Reghe la banana , mai mult pt Dinu ar trebui sa te temi ciangaule !

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  11 Februarie 2013, 10:39

Reghe, de ce n-ai ţinut ciocul mic? Acum o să ajungi să împleteşti coşuri la pârnaie cu Gigi. Şi Prodanca nici măcar n-o să vină în vizită.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează